КАУФЛАНД - тема 49

• 70 767
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Чакам ги тия каси като топъл хляб.
Тръгнах към магазина днес и чак като стигнах, се сетих, че си забравих списъка. Взех един мед и един сладолед, колкото да не е без хич. Метнах също и една леща на Статев - иначе все на Крина купувам, но сега ще пробвам тази. Пообиколих магазина и си тръгнах, че понеделник вечер все е като на война.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 07:01 от Дидичка

# 406
  • Sofia
О, и аз не мисля, че ще ида вече на каса с касиер. Simple Smile
Харесват ми тези на самообслужване.

# 407
Дали ще направят каси на самообслужване във всички магазини? Чаках и машина за монети да сложат, ама... Сигурно управителят на кварталния ми магазин не си пада по такива екстри Simple Smile

# 408
Саня, този том е намален в момента в Кауфланд на 8 лв. Предполагам се продава без сапуна, който е зад него Wink

# 409
Саня, този том е намален в момента в Кауфланд на 8 лв. Предполагам се продава без сапуна, който е зад него Wink

Благодаря .
И със сапуна ще го взема .
Реално и на нормална цена ме устройва . Но дали е хубав . Щото аз само онзи си познавам на вкус май

# 410
Ще го пробвам утре. Като взема Швепс мохито от някъде Wink

# 411
Ще го пробвам утре. Като взема Швепс мохито от някъде Wink
Само ме дразниш с този швепс . Тук няма.
Аз харесвам и ВВ мохито . Като го намеря . На швепс само в кенчета намирам Мохито

# 412
Вчера се засилих за лука в мрежа, но не взех всичкия беше влажен и мек.

# 413
# 414
Благодаря.  Тъкмо сядам и аз на кафето.

# 415
  • Пловдив
Аз така се зарадвах, че ще има каси на самоослужване, а се оказа, че в Пловдив има само в два филиала, които са възможно най-неудобните за мен. Очаква ли се да сложат навсякъде?

# 416
Благодаря за брошурата, набелязах си покупките, сега остава и за се вредя за тях.
Снощи минах за едната захар само, а как се озовах с 6-7 кила на касата и аз не разбрах. Взех си банани на 2лв, пъпеш канталупе за левче, патладжани за 0,49 и гъби за 2,50 килограма. Патладжаните бяха доста меки и отпуснати вече, но гъбките бяха едни спретнати и белички. Награбих набързо кило и половина и избягах, защото веднага се намериха клиенти, дето да ми дишат във врата, да се надвесват над мен и покрай мен и даже да се сърдят, че съм щяла да взема всички гъби, все едно аз съм виновна, че съм отишла преди тях, а те в това време са спали.
Иначе щях да ходя днес за череши, ама те по това време сигурно вече са свършили.

# 417
Да похваля Кауфланд яд ме е че се минах. Каква хубава колонка предлагат за има няма 70 лева.
Скрит текст:
Аз се минах и си купих за 10% от цената
Скрит текст:
и сега където искам там пращам звука. За още 10 лв може да добява едни колонки 2х10 вата.
Пък и цената е като за Европайци. Не е 30 Евро като за бедните германци ...

# 418
Да се оплача от хумуса, който беше в брошурата миналата седмица. Взех си от класика, срокът на годност е до 08.08. Днес го извадих от хладилник, отварям опаковката, хумус и арабска питка в отделни кофички, и кофичката с хумус се беше издула. Оставих я на плота за пет минути, и точно посягам да я отворя, когато проклетията избухна, оплесквайки навсякъде. Вътре хумусът шупнал  яко. Да не говорим пък за арабската питка, която чупи зъби. Или е съхраняван неправилно в складовете им, или това не му е истинския срок на годност.

# 419
Аз като посегна за хумус - поглеждам състав . Казвам си - аз това лесно мога да си го направя сама . И се отказвам.
Слагам очилата и чета съдържание и си спестявам доста разочарования .

Общи условия

Активация на акаунт