КАУФЛАНД - тема 49

• 70 707
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Сутрин има по една- две касетки. Следобед каквото остане.

# 481
Филтри за кани, но не от дългите, имаше във вторник в нашият Кауфланд на 50% намаление по 6.50. Проверете и във вашите магазини, може да има.
В четвъртък обикалях за копър и магданоз по пазара, почти никъде нямаше. Явно нещо от сушата ли, не знам. В Кауфланд беше на левче и се отказах.

# 482
  • Sofia
И от новата брошура на К (благодаря, Вещи!), както и на Л харесах повече неща от изминаващите брошури.
Бих дала шанс на нахута Брей, джинджифил непременно, лимони, авокадо, сиренето Салакис, Халуми, спалните комплекти ще погледна и други...

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 10:31 от Morena

# 483
На нас ни трябва филтър за кана Акваефект (зелена опаковка) хоризонтален и се чудя дали този от тази седмица ще стане, малко по-различен е на форма.

# 484
Ние много харесваме сиренето Брей. Взимах и козе,и биволско,допаднаха ни. И други неща на Брей също опитвахме,ок са за нашия вкус.
Ако стигна до К ще взема и лазаня. Няколко пъти търсих и нямаше.

# 485
Аз ли съм най- ранобудна днес Blush
Хайде, ставайте, време е за кафе.
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_1400_BG30/view/fly … 7CTS%3D1627101808
Благодаря за брошурата.
Харесах си Лаврак, маслини, златен Ленор и авокадо. Евентуално ще пробвам и булгура на Брей.

# 486
Наденицата на Брей е отвратителна,пълна с хрущяли и боклуци,не се яде.

# 487
Леми, цяла седмица хвърлям по едно око дали покрай едните филтри няма да намалят и другите, но не, на редовна цена са си. Докато другите филтри В5, каква е разликата с А5.

# 488
Каната ми е Прованс и онези филтри си пасват.
Но сега поръчах някакви нови за твърда вода . Да видим колко ще издържат . Преди цената ми е важно да има хубав вкус водата и да изкарат поне месец.

# 489
  • Русе
И аз за поредна седмица само 2-3 неща харесах. Сладолед в кутия К-класик, диня и тенджера.

# 490
Те за пасването ще паснат но в характеристиките или в литрите вода имаше разлика.

# 491
Те за пасването ще паснат но в характеристиките или в литрите вода имаше разлика.

И в двете - А5 е за силно замърсена вода и е до 350 литра. В5 е до 300 литра и за по-слабо замърсена вода.

# 492
Като ви чета какви зорове е с тези кани, май добре правя, че купувам изворна вода. Не излиза и по-скъпо.

# 493
  • Sofia
Ние пък дори сме на чешмяна вода, много ни е вкусна. Simple Smile

# 494
Не всички имаме хубава чешмяна вода . В някои региони не става дори и за къпане
И това което е описано на опаковка за литри пречистена вода е просто ориентировъчно.
При мен например филтърът с най- голям капацитет най -бързо сдава багажа. С магнезият пък хептен
Аквафор са бързи - поръчах вчера следобяд и днес сутринта бяха при мен

Общи условия

Активация на акаунт