Лакове за нокти - 152

• 36 203
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро, момичета 🙂
Маме, жестоки нокти, както винаги ❤️❤️❤️
Аз този път съм с различен лак на двете ръце, не знам защо така реших... Отдавна не съм го правила... СНБ е Невена.
Прекрасни сте всички, много цветни и все по-изпипани 😘😘😘
Агент, радвам се, че отново си сред нас 🙂
Усмихнат и успешен ден на всички 🙂

# 736
Ооо, Кате, много хубаво се е получило. Като разноцветна експлозия. Харесва ми. Heart Eyes

Агентче, добре завърнала се сред нас. Hug

# 737
  • София
MamaNaMiro, може ли линк към сайта с лепенки?
Всеки път показваш краситички
Благодаря!

# 738
Станислава,поръчвам от Aliexpress ...
Агентче липсваше много

# 739
Прекрасни летни маникюри!
Агентче, липсваха красивите ти снимки!
МамаНаМиро, и аз все се чудя откъде намираш толкова интересни ваденки. Моите също са от Али, насъбрала съм към 60-70 листчета, но всичките са стандартни с китки, листа и т.н., няма такива интересни мотиви.
Аз от събота вечерта съм в БГ, но без багаж Joy, надявам се днес вече да пристигне куфара ми, че и лаковете ми са там Joy В неделя и вчера купувах дрехи, днес ще ходя вече нормално облечена, а не с взети назаем дрехи, да си търся и интересните лакове, които показвате тук в темата.

# 740
  • София
Margolotta може ли въпрос че на лични?

# 741
Mаме, Катерина, 😍
Марголота,
Скрит текст:
и аз го играх веднъж това с куфара Joy Поне всичко беше точно като пристигна 😅

# 742
Какви красоти Heart Eyes

П.п. Кате, на мен neon yellow ми боядисва ноктите.  Дано при теб не, или да си сложила основа.

# 743
Днес съм с Констанс Карол 79 :

И една шаренийка от предните дни Simple Smile

# 744
Осмичка, 102 ли е лилавото? Heart Eyes

# 745
Осмичка, 102 ли е лилавото? Heart Eyes
45 или 46, не помня кое точно Simple Smile

# 746
  • София
Здравейте,
отдавна не съм писала в тази темичка, но спрях да нося гел лакове и музата да се лакирам у дома дойде отново.
Лаковете са: SNB - Ivan и Bel 76

# 747
От мен един първи аматьорски и нескопосан опит за френски маникюр. Ноктите ми жълтеят. Не съм намерила своята база. Мрън.

# 748
Витаминче, имам основа, дано предпази ноктите от боядисване. За първи път се лакирам с този и лак и не знам дали боядисва 🙂
Lepi, тази комбинация, ама точно от тези два лака, беше първата ми идея за маникюр за тази седмица 🙂

# 749
Много сте мили, всички

Аз явно ще съм модерна през есенно-зимния сезон 😅 Май почти не ми липсва цвят от показаните 😃
Нали!?! Grinning И на мен ми направи впечатление! Май се връщат и разните му бежево-лайняно-кафяви-тоуп, от които имам поне 2 дузини от времето, когато почвах да се уча преди 3-4-5 год!

Агентче, липсваха красивите ти снимки!
Да ви разсмея... седя си аз прясно лакирана в едно софийско кафене в Младост, сещам се за темата и колко отдавна не съм поствала и почвам да търся китка, че да ви покажа ноктите. Тук китка, там китка - няма китка, не само такава с цвета на ноктите ми, ами никаква Grinning Амбицирам се аз и влизам в кафенето да им огледам бутилките... тцццц, обаче чашите за кафе паснаха Wink

Общи условия

Активация на акаунт