Отговори
# 180
  • Варна
Честито бебче ❤️❤️❤️ Да е много здраво❤️
Трябваше днес да ме приемат за всеки случай да съм под наблюдение (в предвид пътя и това,че е второ раждане),но днес се чувствах добре и исках да свърша някои неща в къщи 😁
Към 22ч почнах да усещам пронизващи болки ниско долу,все едно бебето притиска. Реших да звънна на акушерката и тя каза,по добре да ме приемат сега вечерта. Дойдох в 01ч в болницата,като болките бяха изчезнали 😁
3см разкритие и 60% изгладена шийка...Включиха ме на тонове,излизат някакви контракции,но не достатъчно силни за раждане. Почнах да ги усещам леко дискомфортни обаче. Станах от леглото сега към 02ч и хоп...като рухнаха тия води 😁 Хем приятно,че момента дойде,хем умирам от страх 😁😁😁

# 181
Честито бебче ❤️❤️❤️ Да е много здраво❤️
Трябваше днес да ме приемат за всеки случай да съм под наблюдение (в предвид пътя и това,че е второ раждане),но днес се чувствах добре и исках да свърша някои неща в къщи 😁
Към 22ч почнах да усещам пронизващи болки ниско долу,все едно бебето притиска. Реших да звънна на акушерката и тя каза,по добре да ме приемат сега вечерта. Дойдох в 01ч в болницата,като болките бяха изчезнали 😁
3см разкритие и 60% изгладена шийка...Включиха ме на тонове,излизат някакви контракции,но не достатъчно силни за раждане. Почнах да ги усещам леко дискомфортни обаче. Станах от леглото сега към 02ч и хоп...като рухнаха тия води 😁 Хем приятно,че момента дойде,хем умирам от страх 😁😁😁
Ооо Анна🤗 стискам палци всичко да е минало леко и чакаме са се похвалиш. Значи тооочно на време си отишла.
Аз пък снощи и предната вечер имах по 1 контракция многооо болезнена и дълга. Събудих се адската болка и целия корем и кръста ниско бях сигурна, че ще започне раждане и едва се завлякох до банята поне да изтекат там. Но нищо върнах се в леглото и легнах и отпусна без да се е повтаряло. Не знам що за чудо беше това, но беше много дълго и много силна болка. Днес съм на тонове и ще попитам. Имам още време до датата за секцио 😕

# 182
Чакаме добрите новини, Анна, страхотно е че си уцелила момента. 😊

При мен вчера имаше мноооого леко розово-кърваво зацапване и според АГ е тапата. Отделно бебка вече е толкова ниско, че не смея вече да седна, защото имам чувството, че и седя на главата. Също така, последните два дни ме бута и се разпъва толкова силно, че отчетливо усещам частите на тялото и. Днес съм на преглед за разкритие и се моля да се окаже, че съм за раждане. Като цяло околоплодните води са ми големия проблем, все ме гони параноя, че са намалели или изтекли без да разбера....

# 183
  • Варна
Стискаме палци да пишеш,че раждаш 🍀
Аз от нощес съм с контралции на 3-4минути...Цяла нощ пада тапата,тук се самообслужвам от един шкаф с лингнини,та се бърша. От час,час и нещо самите контралции са доста по силни,иначе като продължителност са същите... От снощи, никой не е дошъл да ме пита как съм... Лежа си в стаята за тонове (не са ме настанали в стая,че нали пък ще раждам сигурно) и се чудя кога ще излиза бебето.
През ноща се чувах на няколко пъти с акушерката,която ще ме изражда,сега и започва смяната и нямам търпение да ме прегледа за разкритие...
Малко си е кофти през ноща,като дойдох повечето бяха сънени и общо взето малко на произвола... Акушерката на смяна само дето не се прозяваше и ми каза ако има нещо да си звъня на моя избор (така и правих де).
Започва да ме обвзема една страшна паника...
Уф,дълго стана, извинявайте,ама сега се чувствам малко по-добре 😁

# 184
Анна, ще се справиш. С теб сме 🤗
Все пак си в болницата вече, мина първото изпитание с пътуването 🙂
Стискам палци и чакаме информация.

Аз след малко съм на преглед и тонове. А този преглед за разкритие е доооста неприятен..поне при мен 🤢

# 185
Чета ви и благородно ви завиждам, да са живи и здрави бебоците. На мен колкото повече ми наближава термина, толкова повече се панирам от една страна искам вече да се запознаем с бебето, от друга умирам от страх, когато имам болезнени контракции все си мисля, че започва.. 🤣🤣

# 186
Как се усещат болезнените контракции? Пак стягане на корема , но с болки ли?

# 187
  • София
Как се усещат болезнените контракции? Пак стягане на корема , но с болки ли?
Като менструални болки за около 30-40 секунди,но аз нямах стягане на корема

# 188
  • Варна
Аз ги усещам долу ниско нещо средно между прорязване и стискане 😁 Вече са ми на 2м и половина 5см разкритие беше преди час...
Като че ли,първото раждане ми беше по бързо 😁

# 189
Анна93, Стискай зъби , на финала си. Успех!

# 190
Анна, успех, много вълнуващо!
И аз съм при Имир и в Шейново и те следя с интерес 😃 И аз нямам търпение вече 39+1 съм, от два дни имам леки болки в кръста и корема, нищо регулярно. Утре съм на тонове и сигурно и преглед за разкритие дано има някакво вече... предната седмица беше 0.

# 191
Ива Попова, честита да ти е Надежда! Нека ви носи много радост и усмивки, а на теб бързо възстановяване! Sparkling Heart

Анна93, вълнуваме се с теб и стискаме всички палци за едно леко раждане! Green Heart

Момичета, аз да ви питам за тоновете, предните пъти все са ми били към 140, но вчера отиваха все на 180, според лекарката били добри, но мен нещо ме гложди, че бебо е стресиран. При вас как вървят?

# 192
Anna, много се вълнувам за теб! Най-накрая дойде моментът 😇 Чакаме хубави новини!
Ива, да е жива и здрава вашата прекрасна бебка ! На теб бързо възстановяване! ❤️
NatiBear, 2 пъти съм била на тонове. И двата пъти средно бяха към 145. Общо взето не са скачали много нагоре . Щом лекарката не е видяла нищо притеснително, не го мисли и ти. Може просто да сте хванали бебчо в активна фаза.

# 193
Благодаря, bebe1107! Наше бебе като цяло е супер активно, непрекъснато ми подскача (или по-скоро се мести наляво-надясно, нагоре-надолу) коремът. Най-вече се вижда като съм седнала, когато ходя го няма този феномен. Някои се притесняват, че не ги усещат, аз се притеснявам, че го усещам твърде много...People Information Desk Person

# 194
  • Варна
Момичета,най-накрая 😁 днес в 13:15
Ивайло се роди само с 10грама по малък от батко си,същите сантиметри 3040гр и 51см.
ЛаЛаЛенд,със смесени чувства съм като цяло,но от Имир съм доволна,доста ме успокояваше. Имир искаше да не ми включват упойка,но в крайна сметка надделях и ми я сложиха на 6-7см. Не знам колко ме хвана,усещах си болезнени контралции,но час след нея родих 😁Тя казва,че ако не я бяхме сложили ми е давала максимум 20-30минути до появата.щ (може би наистина не трябваше,при положение,че минаха доста контракции преди упойката).  Като цяло знаеше,че съм много стресирана заради окситоцина и ми го сложи възможно най-късно (малко преди упойката). Казва,че заради това имам само 1 козметичен шев (действително сега нищо не усещам да ми опъва). Иначе ми казаха,че плацентата била малка,каквото и да значи и Ивайло се роди целият зелен,ама буквално и ръчичките му бяхс лилави,но днес като го взех вече си беше с нормален цвят 😁 Нямах грам майчински инстинкт за второ бебе,но...уникално е ❤️ Благодаря ви за подкрепата
Момичета,на които ви предстои...Много успех и здрави,прекрасни бебчета скоро ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт