💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 259
  • 854
  •   1
Отговори
# 600
Имат конкурентно предаване тази година, така че ако искат повече гледаемост, трябва да са се постарали повече. Миналата година имаше и много игри, които се повтаряха с първи сезон и не ми бяха много интересни. Дано сега да има нови.

# 601
  • Испания
Може и някой от екипа да чете, но досега не е забелязано от някой формат да проявят интерес към написаното от зрителите. Мисля, че ще продължим да гледаме сценки със "спонтантни" разговори между участниците по зададени теми.

Втора част от видеото на Тина и Станимир от Малдивите.

# 602
  • SF
Дано някой от екипа чете тук Simple Smile

Предаването си има формат, по който се проектира и реализира. Понеже няма 24-часово заснемане, разговорите пред камера са задължителни, за да показват "какви са настроенията сред двойките". Simple Smile Състезателните игри са само компонента. Според регламента на предаването в спалните на състезателите не може да има видеозаснемане, а материалът от общите части на вилата и от локациите се излъчва само при съгласие от страна на всички участници.
Изкуствените интервюта няма как да ни се разминат. В тях се повтаря едно и също и липсва спонтанност. Към последните епизоди става изключително скучно, защото двойките са намалели като брой, конкурентите, за които говорят също, сприятелили са се, а разговорите са добре отрепетирани и са склонни да говорят само за това, което им върви гладко като приказка. Трябва да стане нещо огромно като събитие във вилата, за да има разчупване.

# 603
  • earth
Благодаря на Есмето за рецитала от факти. Аз за такива информативни коментари идвам в тези форуми.

Нагласените разгорори не ми пречат - превъртам напред!

# 604
  • София
https://fb.watch/aHGdOZcBdV/

Тъкмо да се ядосам, че всички дадени игри са същите като миналата година. А то компилацията е направена именно от тях. 😁 Сигурно ще почне пак края на февруари

# 605
Така е, но дано кадрите са от Сезон 2.

# 606
  • Испания
Днес в "Стани богат"

Мисля, че това е Деян на Божидара.

# 607
  • София
Май е той. Мисля, че има знания. Ще го гледам, сигурно Божидара ще е с него в публиката.

# 608
  • Велико Търново
Той е, да.
И наистина Божидара е с него, The only one. Но то си е логично, де.

# 609
  • Испания
Къде без Божидара! За разлика от нея, Деян ми е симпатичен. Стискам му палци!

на Деян! Не ме разочарова.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 18:57 от Smileys 🙈🙉🙊

# 610
  • Велико Търново

Скрийншотът е линк.

Деян се справя повече от чудесно. Дано да продължи и утре по същия начин.

# 611
  • София
Е такива играчи харесвам - стреля, без да разтяга локуми. Даже не усетих кога стигна до там.

# 612
  • Испания
В анонса за днес Билалов задава на Деян въпрос за 30 000 лева.

# 613
Беше ми удоволствие да го гледам снощи. Писна ми от участници, които отговарят на лесните въпроси, ползват жокерите и са дотам, не могат да кажат елементарни неща.

# 614
Добре играе Деян, но и въпросите му бяха лесни, и аз отговорих без жокер. Други участници ги закопават още в началото до 5000 с по-сложни въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт