💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 245
  • 854
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания
В новото промо показаха току-що и някои двойки от този сезон.

# 631
  • Sofia
Игрите едни и същи като от мин.сезон🤨

# 632
Пак ли? Не съм гледала промото, но ако игрите пак са еднакви май повече ще заложа на Ергенът и Един за друг на запис, ако/когато имам време. Гледа ми се нещо ново.

# 633
  • Испания
За мен кастът е важен, а игрите имат второстепенна роля. Все пак форматите за игри са други.

# 634
  • sofia
Харесва ми предаването ,харесва ми Емо Simple Smile Нямам търпение да започне! Simple Smile

# 635
Чакам с нетърпение новия сезон,не ми пречи че някои от игрите ще са същите,на мен са ми по интересни самите двойки и техните взаимоотношение,разбира се и как се справят в игрите.Дано има интересни участници.Емо го обожавам,винаги ме усмихва и разсмива,много се радвам че има ново семейство и е продължил. ☺

# 636
  • Велико Търново
Пак ли? Не съм гледала промото, но ако игрите пак са еднакви май повече ще заложа на Ергенът и Един за друг на запис, ако/когато имам време. Гледа ми се нещо ново.
Поне към момента Ергенът и Един за друг дори не са в едни и същи дни. Освен ако тв схемите не претърпят промени.

# 637
  • Испания
Яница

Ако не беше отвратителният характер, който показа във формата, щеше да ми е симпатична.

# 638
Направила се е на мулатка

# 639
  • София
На мен пък не ми харесва прическата. 😀
Аз също съм от тези, които ги дразнят, повтаращите се игри. 😀

# 640
Твърде кафява и лъщяща в лице ми е Яница, как не се усеща, че прекалява. И прическата ....  Игрите щеше да е добре да са по- разнообразни, вероятно ще вкарат някои промени, няма да са едно към едно, но като имам предвид, че втори сезон бяха по- скучни игри...значи в трети може да са още по-... Колкото повече сезони, толкова по-нагласени разговори и отношения между участниците - това съм забелязала, напр.Биг брадър, така че и тук очаквам да са по-внимателни и обрани в изказвания и оценки.

# 641
# 642
На коя дата е първият епизод? И от Колко часа?

# 643
  • Испания
Не е обявено. Досега излъчваха във вторник, сряда и четвъртък от 21 часа.

# 644
На 19 февруари започва, имаше реклама.

Общи условия

Активация на акаунт