💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 224
  • 854
  •   1
Отговори
# 765
  • Испания
Емо каза, че на последната двойка ще вземат вещи, нали? После се оказа, че имало повече наказани. Нещо го смотаха.

Питала съм, разрешиха да надхвърлим 50 страници, за да покажат утре вечер всички двойки и да ги сложа в първия пост на новата тема.

Защо делят двойките този сезон? Хижа на любовта?

Не съм във възторг. Ще видим какво са измислили. Поне от промото се вижда, че игрите са различни.

Днес Емо каза, че във всяко място ще мислят, че са единствените участници. Взе да ми мирише на ББ.

# 766
От всичко най-много ми хареса зеленото палто на Емо и папионката!🤪

# 767
  • София
Бих му дала пари на Чолаков, само да престане с това "мили мои", че се изприщвам.
А двойките, леле мале - извор на диалекти, даже някои не ги разбирах като приказваха. Много е зле положението.

# 768
# 769
Коя е най-русата в дясно,само нея не успях да позная?Очаквано липсват доста участници.Не беше лош старта,не ми допада това разделение на две къщи ще бъде скучно само пет шест двойки.Ще видим кога и как ще ги съберат.Утрешната игра не я схванах,трябва да напълнят колата с целия багаж ли?Това колело не виждам как ще влезе освен отгоре на самия капак.

# 770
  • Испания
Мисля, че е Тяна.

# 771
Не е Тяна.

# 772
Пак ли Пламен и Елена ще се правят на журналисти и ще взимат интервюта,ще анализират епизодите? Три години минаха те още не могат да заживеят нормално.
Нямам фаворит от двойките тази вечер.Чакам да видя новите.
Много беше тъпо това с разсмиването.

# 773
Русата вдясно трябва да е Искра, малко понапълняла и остаряла Thinking

# 774
  • London
Леко разочароващ каст.Почти всички са с ужасен диалект.Започна се с “въй,въй”.Доста от това което казаха не разбрах.Някои са като напушени- може и да е от вълнение.Ще видим.Не разбрах Шушан какво работи или учи.

# 775
Според мен не е Искра, твърде различна ми се вижда, а и я няма половинката й( забравих му името).

# 776
Няма го Данчо да,май не е Искра.А и те не са ли в Англия?И Тяна не е ,тази жена е по пълна,а Тяна сутринта нали е била при Гала на снимките си изглеждаше както преди само че с нова прическа.Може и някоя случайна да е,наистина не ми изглежда позната.

# 777
  • София
В инстаграм Елена написа, че не е участник, а тяхна приятелка.

Дано двойките утре са по-приятни. На тези нищо не им се разбираше.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 23:41 от Niya-

# 778
Доста е напълняла и сложила очила тогава.Не ми прилича на нея честно казано,ама може и заради позата знам ли.

# 779
Голяма мистерия Joy, за мен не е Милена, нищо общо няма.

Общи условия

Активация на акаунт