💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 260
  • 854
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
И ако се беше появила по бански?

Публикувах, защото са участници във формата, иначе сигурно съм от малкото хора, гледащи формата, които не ги харесват /мяукане, лигавене, тежък диалектен говор, изключително беден речник - просто няма какво да ми хареса, освен това, че са млади/. Като видях другата българска двойка, която са срещнали там - същата история.

Живеят така, както им харесва. Споделят, защото така са решили.

Аз се радвам за Калина и Емо. Да са живи и здрави!

# 586
  • earth
Ако се беше появила, щяхме да коментираме дали не е било по-добре да не се беше появявяла. Всъщност, ключовата дума в моя коментар е "осмелила."

# 587
  • София
Миро е много зле.
Имаше една реплика към Тина, ''Изхвърлям ти ръкавицата'' А трябваше да каже, ''Хвърлям ти ръкавицата'' защото искаше да и отправи предизвикателство. Тя го поправи, странно, че не са го изрязали от влога.

# 588
  • София
Никога не съм разбирала съденето на хората, които не са съвършено слаби и с “перфектното” тяло. Кому е нужно да се прави това? И хайде няма нужда всеки да започне да обяснява, че щом някой се показва в интернет и по телевизията, значи може да бъде обсъждан на воля. Не мога да се убедя що за човек би се почувствал по-добре ако нарече някой друг “дебел”, например.

# 589
  • earth
Абе хора нали знаете правилата на форума - коментарите са за участниците в реалито. Затова няма нужда да се засягате когато някой спомене "дебел." Не се отнася за вас.

# 590
  • Бургас
Вече тръгна рекламата за третия сезон по Нова... Очакваме го!

# 591
  • Испания
Дано прилича повече на първия, отколкото на втория сезон! А ще е чудесно да е най-добрият от трите сезона.

# 592
  • София
И аз се надявам това да е най-добрия сезон.
🥰 Да има разнообразни игри (различни от досегашните) и да ги няма онези скучни “нагласени” разговори от стаите на двойките, които просто са най-безсмислената идея за пълнеж…😁
Нямам търпение да започнеее!

# 593
  • UK
Обявено ли е вече кога ще се излъчват епизодите?

# 594
Обявено ли е вече кога ще се излъчват епизодите?
Все още не, но пуснаха рекламата от няколко дни.

# 595
Много хубаво клипчето на Тина и Миро, много им се радвам как се кефят, меден месец ли им е това?

# 596
  • Испания
Много хубаво клипчето на Тина и Миро, много им се радвам как се кефят, меден месец ли им е това?

Да.

# 597
  • Велико Търново
и да ги няма онези скучни “нагласени” разговори от стаите на двойките, които просто са най-безсмислената идея за пълнеж…😁
Според мен без това няма да мине.

# 598
  • София
и да ги няма онези скучни “нагласени” разговори от стаите на двойките, които просто са най-безсмислената идея за пълнеж…😁
Според мен без това няма да мине.

Добре де, и да ги има, поне да са много малко. Не като миналата година, половината епизод да ги гледаме легнали по креватите как си казват “добро утро, гадже!”, “лека нощ, скъпа!”, “От днес трябва да се стегнем!”,  “ уау ние сме първи!” …

# 599
Дано някой от екипа чете тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт