💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 249
  • 854
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
На последните снимки Тяна изглежда бременна.

На свети Валентин любящият ѝ съпруг се е отдръпнал на почетно разстояние от нея.

# 661
  • Велико Търново
В програмата на Нова за следващата седмица Един за друг е от четвъртък до неделя все от 20ч. и все по 2 часа! Те да не мислят наведнъж да го дадат целия сезон. Joy

# 662
Гледах го и аз че ще е така,явно искат да е конкуренция на ергенът и от следващата седмица ще е само уикенда като почне и кухнята на ада.Ще видим как са го замислили,чакам го с нетърпение.

# 663
  • sofia
То много неща се насъбраха за гледане - Един за друг, Сървайвър, Ергенът...Ще повтарят и Новите съседи...
Лелеее Simple Smile  супер -кога ще повтарят Новите съседи ?? Simple Smile  Така ги обичам....

# 664
  • Велико Търново
лещичка, и аз така си помислих, обаче сега погледнах - в програмата за вторник от 21 ч. е, значи няма да го оставят за уикенда. Аз някак повече бях склонна през седмицата да е Хелс Китчън, ама... така са го решили. Впрочем, каквото и да е, аз не съм сигурна дали няма да гледам Сървайвър по това време.

# 665
  • Испания
Емо, Пламен и Елена, Тяна и Иво са в "На кафе".

# 666
Пфу, все ни врат Пламен и Елена, ама и те не се спряха. Ами не са победители - победители са Искра и Данчо. Те получиха милостиня..., което не е повод за гордост.

# 667
  • Испания
Така е, както Тина и Станимир.

# 668
Да и Тина и Станимир не са, но поне тях не ни ги показват така често по телевизията Grinning. Тяна и Иво държат фронта

# 669
Не ги показват, защото са в Англия.

# 670
  • Испания
Емо Чолаков: „Един за друг“ – сезон 3 ще започне със суперинтрига

Дано са избрали интересни двойки и интригуващи игри!

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:49 от Smileys 🙈🙉🙊

# 671
Гледате ли?Позитивно започва,със смях.Затова го харесвам това предаване 🤗

# 672
Добричлиите къртят с бисери...

# 673
  • София
Тези от Добрич на пръв поглед не ми харесват. Лигльовци.

# 674
  • Испания
Добре, добре /в смисъл, че подозирам тук драми/. Дано така да продължи докрая! Амин!

Гани няма да пеЙ "Нани, нани" - така ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт