💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 9 - След края на сезона

• 70 224
  • 854
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Не прилича хич на Милена. На мен само на Тяна ми прилича. Увеличавах, вглеждах се...

Ако са правили други снимки и публикуват, може би ще разберем. Тъкмо днес тръгнах да трия от ИГ ми участниците във втория сезон, но реших да ги оставя още малко. От първия съм ги изтрила преди година. Та ако видите някоя снимка в профила на участник от първия сезон, свиркайте, моля!

# 781
  • София
Поправих се, непозната е, тяхна приятелка.

# 782
  • Испания

Е, "мистерията" се разплете. Благодаря.

# 783
А коя е между Божидара и Искра, позната ми е, но не мога да се сетя.
Тази жена наистина прилича на Тяна на увеличената снимка, но не вярвам Тяна да се облече така. То и се изясни, че не е.

# 784
  • SF
Много ми харесаха двойките без една и първият епизод на предаването. Мимът можеше да се засмее на когото си поиска.
Можеше да не ни повтарят условията на игрите преди всяка двойка, а да покажат по-смешните моменти от сглобяването на палатката например.

# 785
  • Sunshine state
Веселина ми е бивша съученичка. Беше "бръмчалката" на училището така да се каже. Учудвам се каква професия има.. не блестеше с акъл. 🤣

# 786
Очаквах по - интересен и заинтригуващ старт честно казано. А всички двойки са от всички краища на страната.. 😄 Само едни софиянци ли има или се бъркам.. 🤫
Очаквам интриги и интересни игри, иначе двойките не са ми супер интересни. Времето ще покаже, а наистина е мистерия жената от снимката, която е до Божидара. Да не е някоя позната , която просто се е закачила за кадъра.

# 787
  • earth
Какво значи бръмчилка? Нещо лошо ли е?

# 788
  • Испания
А всички двойки са от всички краища на страната.. 😄 Само едни софиянци ли има или се бъркам.. 🤫

Да. Само Симона и Борислав са от София. Така и трябва да бъде - да има участници от различни градове и села.

Времето ще покаже, а наистина е мистерия жената от снимката, която е до Божидара. Да не е някоя позната , която просто се е закачила за кадъра.

Разбра се.

А коя е между Божидара и Искра, позната ми е, но не мога да се сетя.
Тази жена наистина прилича на Тяна на увеличената снимка, но не вярвам Тяна да се облече така. То и се изясни, че не е.

Искра я няма. Зад Божидара има още една жена, която се е скрила зад нея и познатата на някого.

До Божидара клекнала е Полина, вляво от нея - Елена. Зад Полина - Анселита, вляво от нея: Стефания, Лейля и Симона.

Какво значи бръмчилка? Нещо лошо ли е?

Тук

# 789
Ето тука накратко за професиите на двойките  https://www.vesti.bg/lyubopitno/dvojkite-v-edin-za-drug-sezon-3- … -i-gancho-6138242

# 790
Много ми харесаха двойките без една и първият епизод на предаването. Мимът можеше да се засмее на когото си поиска.
Можеше да не ни повтарят условията на игрите преди всяка двойка, а да покажат по-смешните моменти от сглобяването на палатката например.
И аз това забелязах Simple Smile

# 791
  • Испания
Бях подготвила следващата тема, но няма да го направя. Който иска, да я пусне.

Приятно гледане и писане!

# 792
Изобщо не успях да изгледам, а уж съм фен. Може ли такова монтиране, да слушам 30 пъти как Емо обяснява игрите на всяка двойка поотделно. Ако имах умения, щях да сглобя клипче с повтарянето на Емо и да им го пратя да видят колко време са ни загубили. Опитвах се да спирам звука на обяснениятаи и игрите,... ама така и така изпуснах половината. Май няма да се гледа. Поне за сега.

# 793
колко куфара имат право да си занесат в предаването, гледаи сме ги май с по един, когато се пренасят от стая в стая, но май зад кулисите има и повече, с толкова много дрехи и обувки.

Дано сред новите 6 двойки да има малко по-интелигентни. На игрите с въпроси ще е пълна скръб с тези първите двойки.

# 794
  • В страната на мечтите.
Smileys, не разбрах защо не искаш да пуснеш нова тема, но ако някой още има намерение да гледа това предаване мога аз да се опитам да направя и да пусна тема, защото май само аз още имам желание да го гледам и да го коментираме.

Общи условия

Активация на акаунт