Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 110
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами как сте в този хубав ден. По въпроса за уокъра видях в марсел че имат няколко вида единят е59лв другия 60 и нещо и още един на 70 и нещо а този които на мен ми хвана окото беще129 #Crazy newsm78ляля ми го има същия когато бях в тях на гости го видях ,но хич не обърнах внимание какво е това и за какво служи.днес си мислех да и се обадя и да видиме дали ще ни го даде Blush защото нениното вече е почти на 4г но може би си играе детето с него още иначее много красиво и удобно още повече ,че децата ни са янурчета и няма много голями удобства да се опитват да прохождат на вън #Crazy newsm78 #Cussing out #2gunfire Е това е от нас лек и успешен ден .В  ремето е супрер  bouquet  bouquet

# 106
Здравейте!
Аз пиша на бързо, защото сме болни!
Вчера бях рожденичка, но изобщо не усетих що е то празник тази година Sad Моята дъщеричка ми направи подарък 39 градуса температура през нощта. Давах 2 пъти Нурофен и не спадаше, накрая я свалихме с Хексалгин и кърпи с оцет и вода на крачетата, ръчичките, челцето. Цяла нощ сме се притеснявали с майка ми, но слава богу смъкна температурата. Днес я заведохме при педито и се оказа силно зачервено гърло. Май многото разходки нещо са ни разболяли Sad Сега пием Суметролим.
Росита, БОДЛИВКА вие как поръчахте по интернет уолкъра? Направих заявка, но трябва да чакам да ми се обадят да я потвърдя ли?  newsm78
kleo_80 Честит ти рожденник! Да е все такъв страхотен съпруг и баща!
Днес времето е страхотно отново и ви пожелавам приятни разходки! Hug

# 107
Пеперудке,
Честит рожден ден /на патерици/ ! Пожелавам ти да си винаги щастлива и обичана жена Heart Eyes
За уолкъра трябва да чакаш да ти се обадят, но аз  поръчах чрез заявка в четвъртък вечерта и понеже исках до следобеда в петък да го доставят в офиса на мъж ми/понеже неговия адрес бях посочила/ се обадих на този телфон 0899 118 220 и попитах кога ще го доставят... казаха ми, че поръчката е приета. И други неща от там сме поръчвали, наистина до 24 часа ги доставят, даже до 12 часа понякога.
Галита, аз моите цветя съм ги прибрала някои са в къщи /по-екзотичните, като например 5 кротона, ехмея, строманта и др./, ще гледам да ги опазя, а останалите са ми на стълбището във входа. Преброих над 30 саксии Simple Smile Извинявам се, ако на някой се струва че разводнявам темата Simple Smile
Клео, честит ти рожденик! Много ми харесват хората от зодия "Скорпион" Simple Smile
Да ви се похваля за гърнето, откакто сме го взели в петък съм я слагала 4 пъти и до сега както се казва "няма празно". Всеки път детето си свършва и двете нужди. Аз също мислех да я слагам след годинката, но когато й се ака почва да пъшка 5 минути и тогава започва да върши работата, затова реших да пробвам с гърнето.
ЧАО от мен

# 108
здравейте мацки!При мен проблемите не се появяват,а направо изгриват #Cussing out -вече нямам сили и незнам какво да правя.Извинете ме ,че ще ви тормозя с тях  Embarassed ,но знам,че ще ме разберете  и така ще ми олекне.Благодаря ви,че ви има и ме изслушвате   bouquet Дядото на мъжо,който живее при нас, е вече за 2 път в болница,след като почина баба преди 3 месеца.От 7 дена е там,но сега вече е критично-в момента е в Карит и май идва най-лошото.Ядосвам се затова,че никой не се трогва-е ние вече изнемогваме-физически и психически.Не издържам вече и май ще се скарам и аз със сестрата на свекъра и мъжа й,мъж ми вече се скара.Абе лудницата е на ниво-търчане нагоре -надолу,готвене,деца,абе  CrazyОхх олекна ми.Благодаря ви още веднъж.
А сега:
  Честит рожден ден на nenepygka на патерици!Бъди жива и здрава и много обичана   bouquet

Честит рожден ден на мъжа на  kleo_80 !Да е жив и здрав и все така всеотдаен съпруг!

nenepygka   дано бързо се оправи малката Мони,да я нагушкаш от нас и вече никакви Т  Naughty
kleo_80   Мерси за почерпката.Честито ви новоизлязло зъбче.По въпроса за плодовете-аз не съм давала нито един от тези,които си изброила,та май не съм ти полезна много.А за столчето-и ние трябва да купуваме.Още не съм решила,но май ще е от тези 9-36 кг,та да го ползваме по дълго.По новия закон трябвало и децата до 12 години,също да са в такива столчета,та ще трябва 2 да взимаме,а пари все няма,та незнам.Като се насоча и купя-първо на вас ще се похваля  Mr. Green.
liliq   тези свекърви все нямат време,не се оплаквам,но като те слушам  #2gunfire -това е ужасно.
lika мерси мила,за това,че си изпълнителна и бърза едно  newsm51 .
Е,аз ще ви оставям, та да свърша  wash   newsm79  1dishes ,докато Стаска спи.Весел следобед на всички.

# 109
Здравейте момиченца Grinning
Пеперудка,пожелвам ти много щастие в семейството и хиляди сбъднати мечти!
Дано Монка бързо да се оправя,че както го описваш не и е леко а и на теб също.По едно силно Hug от нас с Вяра.
Клео,честит празник и във вашето семейство.Много да помага и още по-много да те обичка татито!  bouquet
пепи,нямам думи просто.Дано всичко мине благополучно и малко да ти поулекне Praynig
И ние нямаме столче за кола още,а тези плодове не съм ги давала.Не виждам, ако детето досега не е показало да е алергично към нещо,защо да не се дава от тях Thinking
Роси,браво на Боби с гърненцето Hug
Аз пък да ви кажа тъкмо се бях зарадвала, че няма сополи и от вчера след разходката в гората пак тръгнаха,а днес вече теча е доста обилен Cry Sad Иде ми да се #2gunfire Писна ми с тия гадини Rolling Eyes
От разходката ни ето ги снимките Много бавно ми се качваха и нямах време да ги сложа и в общото албумче,иначе там ще си ги качвам вече.Пък и гаф съм направила гледам - в грешен албум съм ги качила ама карай,когато мога ще редактирам Embarassed BlushПриятен следобяд на всички!

# 110
  • Варна
Лелееее, все неприятни неща по мами и деца!  Sad

Дес, мори ги тези цифундри, че не може така да мъчат детето,аааааааааа!!!  #Cussing out
Пепи, то се знае, че нито работата ще свърши, нито ядовете, поне се опитай да се"изключваш" (както казва 1 моя приятелка) от време на време, защото и да се разкъсаш все недоволни ще има. А сестрата на свекъра ти вземи малко я строй в 2 редици, да не идвам аз, че ще стане лошо!!!  Naughty Joy
Лилия, я и твоята в строя!!!
Росита, браво на детето! Като си го познаваш и го "ловиш" на момента...,, защо не!  Peace
Пепепудкееееее, изпращам много позитивни мисли към Шумен, с бързата поща! Не може тази хубавица така да се мъчи! Ще чакам да ни зарадваш с хубави новини!!!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! И като оздравее Симонка-Бонбонка да му ударите 1-2-3-4...тоста няколко пъти послучая!!!

Клео, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК И НА ВАС! Либоф, либоф и много либоф!!!   bouquet[/b]

За нас - днес ходихме на разходка, сутринта беше много мъгливо, но по обед направо супер! Вчера детенце направи БРАВО за 1-ви път и аз съм  Laughing! Сега пръхти като прасенце и гризе 1 крак на Батман.

Толкова засега! Позитивни мисли и излекуване на болните!

# 111
  • Madrid
Здравейте!
Пеперудка,честит рожден ден!Бъди щастлива!!!
Понастинала е Мони,да се оправяте бързо!
Клео,давала съм авокадо и папая,искам и манго да  дам,но все като реша и не намирам добре узряло! Wink
Дес,хубави есенни снимки!Първата ми направи най-толямо впечатлени! Peace
Пепи,мила! HugНяма ли как да се разберете с тази жена да те отменя малко?
Sea Woman,браво на юнака!
Имам едно въпросче:по колко пъти в седмицата давате месо?  chef

# 112
Момичета, отново търсим бавачка /за пореден път/ Cry Моята ме е изкарала извън нерви и вече едвам я понасям, прави си каквото си иска, независимо какво съм казала аз, върти ми страшни интриги и днес вече цялата треперя от нерви и просто не искам да я виждам повече, но за съжаление трябва да я изтърпя поне докато намеря друга жена.  Cry

В тази връзка ако някоя от вас има подходяща позната, която би искала да гледа близнаци, моля да ми пише, защото съм отчаяна вече Rolling Eyes на сегашната плащаме 350-400 лв в зависимост дали остава понякога вкъщи да спи при децата по-често. По принцип се бяхме разбрали да остава 1 път в седмицата да спи у нас, но тя сама предложи да остава всеки ден от понеделник до петък, тъй като й е по-удобно с пътя.

Иначе съм с тях почти постоянно, оставям я сама с тях за по 2-3 часа дневно 3 пъти седмично, за да си свърша по нещо. Най-често прекарват това време в парка.

Живеем до Билата на булевард България.

Моля ви, ако имате подходяща позната, по възможност да не е интригантка и да не иска заплата като на министър председателя, пишете ми Praynig

Извинете ме, но днес ми е толкова черно пред очите, че няма да пиша повече, лека вечер на всички и до скоро  bouquet

# 113
  • Madrid
О,Мишленце,каква е тази досадна бавачка Close,дано някой скоро ти препоръча друга жена!Представям си как се ядосваш!Ужасно изнервящо е,когато някой не се съобразява с майката #2gunfire
А пък Самуил пак ме шашна тази вечер SadДавах му кашата и реших да прибавя малко плодово пюре,защото не беше ял следобед.И друг път съм процедирала така и всичко е било наред,само че сега повърна на фонтан,след което се уплаши,защото никога не е повръщал досега и се захласна за пореден път CryВече мисля  да посетя невролог!За него ще ни трябва направление,а тук за направление трябва да почакаш.Сега спинка,толкова сладко...Смятам да го последвам!
Лека нощ от мен! Hug

# 114
Е мама му стара, играх си 2 часа да качвам снимки в старото албумче и сега виждам,че няма нищо #2gunfire #Cussing out
Явно ще кача в новото, ама защо така newsm78
Пеперудке, честит рожден ден на патерица мила  bouquet Съжалявам, че Монката така те е притеснила Sad Междудругото за висока температура ми бяха казали Ефералган на свещички, че по-бързо действа Peace
Росита, на 22-ри още са везни Wink, ще ме прощават скорпионите, ама аз си падам повече по себеподобните кантарчета Laughing
Илиндичка, с какво беше пюрето, ти опита ли го? Ако нещо не му е харесало може затова да го е повърнал, не се притеснявай толкова Peace
Дес, много готини снимки  bouquet
пепи, гледай да не се изнервяш много, заради децата, налагай си, че човек като му се струпат повечко проблеми наистина може да откачи #Crazy
Дива орхидея, виж ако искаш този на Чико, ние днес също взехме на Алекс от Пакостник,с доставката излиза 85 лв. АКо ви дадат още по-добре разбира се Peace
Утре ще ходим за столче да поразгледаме та ще споделя инфо след това Peace

# 115

Като избирах гледах, че от столчетата 9-36 кг много малко (2 май бяха) имаха добри оценки за сигурност при тестове. Ние взехме Маxi Cosi, но много от холандците си избират най-евтините.  Но те са малко странни - купуват кола за 30-35хил, а се правят за по 10-20 евро. И ново е по-добре от старо  - не се знае дали не е използвано, когато се е случило произшествие... материалите стареят. Едно е сигурно, каквото и да е столче е  по-добро от никакво....си мисля аз.

А от плодовете - авокадо, манго и  маракуя (има я в едно пюре) съм давала.

# 116
Три дена не съм ви чела и се оэорих,доста сте иэписали.Мен ме мъчи някакво нераэположение,болки в стомаха,някаква тежест.Много гадно.
Дес,честито християнче!Нека расте жива,эдрава и бог да я эакриля.Много е била послушна БРАВО!

Клео,да е живо и эдраво мъжлето ти и много да те слуша!

Аэ още не съм давала екэотични плодове.Столчето эа кола ни е Чико,неэнам какви кг. е.

Нещо ми е криво,эащото искам да отида до Варна с мъжът ми,но свеки не ще да гледа Бети,кога ли е искала newsm78.Майка ми пък е на работа.Как да не се драэни човек с такава свекърва #2gunfire.
Дано хубавият есенен ден ми подобри настроението!!! baby_neutral

Аз ако съм на твое място ще огранича достъпа на свеки до детето и после ще видиш как ще примрънка Wink

Илиндичка, от твоите уста, в божиите уши Praynig

Дано по-бързо ви дадат направление, представям се колко си се уплашила от поредната случка Tired

# 117
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета със сладки бебчета!
пеперудка, с малко закъснение ,но от сърце, ти подарявам един виртуален букет за рожденият ден !
С пожелание за здраве,любов ,късмет, семейно щастие и много сбъднати мечти!
kleo_80,честито за новата придобивка !Никаква прошка Mr. Green,как не ти харесват скорпионите Sad,та те са тоооолкова добрички Joy
Дес,много хубави снимки,но гладна милата душица ,чак си похапва тревичката Joy(много е сладка с намръщента муцунка Hug)
ilindi4ka, наистина ще трябва да отидете на лекар, представям си колко е страшно!Дано да престане,но според една приятелка лекар ,като захитреят започват да го правят съвсем умишлено,когато не става по тяхната!
pepi, никак не ти е лесно мила!Много  Hug за сила и търпение,че предполагам са ти на изчерпване!
mishlentze, дано скоро да случиш на свястна бавачка ,че с едно бебе е лудница, а с две .....
Да се оплача и аз -Калоян е болен newsm45 (аз от притеснение също).Няколко дни се хреми и накашля и бях решила да не давам АБ,но снощи като започна един реееев ,чак се бях уплашила-нищо не иска,тръшка се ,два реда сълзички рони ,и изведнъж спира,след малко пак!Като натиснах в едно затишие  ушенцето и той пак писна,та хайде посред нощите на лекар!Докато почнах АБ и той вдигна температура, та сега се лекуваме ,мрънкаме ,не е за говорене!Сега спи миличкото ми ,но като стане отиваме на разходка ,да се лекува!

# 118
Здравейте дами,благодаря ви за подкрепата   bouquet - наистина имах нужда от нея,но когато постоянно ми вдигат нервите и да искам немога да се "изключа".За сметка на това пък не съм от мълчаливите и скоро или ще ги вкарам в пътя или ще хващат гората.Мен мама няма да ме роди втори път,яяя .
Дес,kleo_80 снимките са супер  Peace.И аз качих малко в новия албум,макар и да не са с много добро качество,като вашите  Embarassed
mishlentze   успех в търсенето на нова бавачка и дано този път случиш на добра  Praynig
VIVKA   дано се оправя бързо Калоян,че много неприятно,когато им е криво на малките душички и не могат да си кажат какво им е.
ilindi4ka ужасно е това,което е станало,но идете наистина на лекар,за да се успокоиш.
niunia Какво става с вас?Как е Мимка,няма ви никакви да се вестнете  newsm78 .Дано всичко е наред
Ами ти БОДЛИВКА и ти бягаш нещо по фланга,как е Дарито?
Е аз трябва да приключвам,че се събудихме,а и манджата е на котлона....Приятни разходки на всички в този слънчев ден.

# 119
Здравейте и от мен днес Hug
Супер ден - слънце,топличко.Направо кеф.
Вивка,страхотен букет си стъкмила за пеперудка - такова настроение носи Grinning А малкият сладур бързо да се оправя,че много гадно това дето казваш.Много да го цункаш от нас   love001
пеперудке,а вие как сте днес?
Клео бързо да ги качиш снимките на Алекс,много е сладък и аз така се забaвлявам с текстовете под тях.А сладуранчото ти иде да го изпапкаш целия Hug
Илиндичка,и на Вяра веднъж и се случи да повърне на фонтан,само че аз не разбрах от какво.Беше вечер и тя както си седеше изригна.Бях в огромен потрес,а тя се скъса да реве милата.Не сме имали захласване както при Сами,но беше страшно.Така че да ти кажа може и да не е от пюрето Thinking Дано бързо да го израсте тоя момент мъничето,мисля си че с възрастта ще отмине Praynig
Днес цяла сутрина Вяра я гледа баба и са били по разходки - похвалиха я много е слушкала.Аз бях на София по разни дела и като се върнах на обяд се нагушкахме едно хубаво и сега спинка.Пък да ви кажа,научила се е да целува.Като и кажа "цункай мама" и тя почва да ме мляска,умираме си от кеф.А като и кажем "как цункаш" и тя почва с устенцата едни такива звуци да издава,иде ми да я схрускам JoyЛеле колко бързо почнаха да се развиват тези малчуганчовци,за радост на всички.Щом и кажеш "я се обади по телефона"ако няма около нея някой боклук да го вдигне,слага си ръката на ухото и казва"ааоо" Mr. Green Много още мога да изредя,ама да не ставам досадна Blush
мишленце,дано скоро си намериш добра бавачка за бонбонковците.ЖАлко че немога да съм от полза по въпроса.Само мога да ти кажа че наскоро мамите в темата"Работещи мамчета 2006" обсъждаха тая тема,ако искаш разгледай я,а и в темата има линкове към сайтове за детегледачки.УСПЕХ!
Eто нещичко което върви със следобедното ви кафе:

Вяра черпи - днес става на 9 месеца Wink

Общи условия

Активация на акаунт