Аз тъкмо разгледах снимките на Стаси и Алекс - направо са безумно готини,а сладурите са толкова порастнали.А и двамат ми изглеждат доста променени от последните снимки които съм гледала.
клео,ама голяма игра е паднала с тоя уолкър
Младежа се е накефи
Исках да ви разкажа какво ни се случи днес на консултацията.Отиваме и там чакат мнооого майки и бебета.Аз бързам защото съм на работа,обаче си чакаме.Вяра не се спря,постоянно искаше да ходи.Обиколи наборите,поговориха си,ама шилото не се заиграва с нищо само върви.По едно време почна да мрънка и да ми души в пазвата и веднага я усетих че иска да папка А тъкмо щеше да ни идва ред,викам си ааа не там пълно с хора и не ми се разголва Докато влезем тя непрекъснато ми дърпа блузата и скимти.Съблякох я вътре как я сложиха на кантара и се почна един неистов рев.Едва я измери жената(вече сме 7.400кг) тя пищи и не спира.Иска да и мери главата тя не ляга само в мен иска.Гушнах я и докато педито я слуша и преглежда.И накрая трябваше все пак да я облека да не си излизаме голи навън Да ама не - недава да я допра до масата на която ги обличта и събличат бебетата.Успях да и надяна бодито незакопчано,обух и дънките и без блузка по боси крака напуснахме кабинета.Отвън ни гледаха странно - ама то си бяхме и странна гледка де
Такива ми ти работи днес.Аз съм капнала и искам да си лягааааааааааааааааааам
Целувки на всички

.От декември сме пак в София,така че ни бройте при следващата януарска среща
.Мъжо не можа да се климатизира нещо тук,а на мен ми е тоооооооолкова добре
Мони като беше бебе спираше да диша от рев и направо изпадах в паника!
че толкова трудно се случва на човек! Но ти с двете мишки абсурд да си сама! Дано си намериш някоя свястна!Като чувам за тези заплати, дето взимат ми се оцъклят очите
Какъв АБ ви изписаха? Горкичкото детенце какво ли му е било
А твоя мъж бил на моята дата роден! Аз помислих, че на 23-ти, понеже постинга ти беше от тогава, малко след полунощ
Пред него сме много силни, ама вътре 

Как не капна, не знам! 
незнам за вас но си взимаите хубави столчета ,че сега някъде четох за деца до 12г или под150см задълцително със столчета