Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 114
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Еххх ама къде сте всички newsm78
Аз тъкмо разгледах снимките на Стаси и Алекс - направо са безумно готини,а сладурите са толкова порастнали.А и двамат ми изглеждат доста променени от последните снимки които съм гледала.
клео,ама голяма игра е паднала с тоя уолкър Grinning  Младежа се е накефи Party
Исках да ви разкажа какво ни се случи днес на консултацията.Отиваме и там чакат мнооого майки и бебета.Аз бързам защото съм на работа,обаче си чакаме.Вяра не се спря,постоянно искаше да ходи.Обиколи наборите,поговориха си,ама шилото не се заиграва с нищо само върви.По едно време почна да мрънка и да ми души в пазвата и веднага я усетих че иска да папка А тъкмо щеше да ни идва ред,викам си ааа не там пълно с хора и не ми се разголва  Докато влезем тя непрекъснато ми дърпа блузата и скимти.Съблякох я вътре как я сложиха на кантара и се почна един неистов рев.Едва я измери жената(вече сме 7.400кг) тя пищи и не спира.Иска да и мери главата тя не ляга само в мен иска.Гушнах я и докато педито я слуша и преглежда.И накрая трябваше все пак да я облека да не си излизаме голи навън  Да ама не - недава да я допра до масата на която ги обличта и събличат бебетата.Успях да и надяна бодито незакопчано,обух и дънките и без блузка по боси крака напуснахме кабинета.Отвън ни гледаха странно - ама то си бяхме и странна гледка де
Такива ми ти работи днес.Аз съм капнала и искам да си лягааааааааааааааааааам
Целувки на всички  Hug

# 121
  • София/Овча купел 2
                   bdbaloniЧЕСТИТ 9ТИ МЕСЕЦ НА КУКЛАТА ВЯРА!
                  ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ХУБАВА И УСМИХНАТА!
bdbaloni

Здравейте всички!
Аз не съм писала отдавна,ама не съм и влизала,не знам защо newsm78.Да ви се похвалим,най-сетне и ние си имаме зъбчета - цели две и вече се зъбим moresmile.От декември сме пак в София,така че ни бройте при следващата януарска среща Wink.Мъжо не можа да се климатизира нещо тук,а на мен ми е тоооооооолкова добре Mr. Green.Няма начин,където той,там и ние.Лека вечер за сега.

# 122
Хей, милички повдигнахте ми настроението с тези пожелания и букети! БЛАГОДАРЯ ВИ!
Честит 9-ти месец на красавицата Вяра! Да расте все така умна и красива малката принцеска! Снимките ви са супер!
niunia Честити ви зъбчета! Скоро и лесно да се озъбите с повече от двечки Wink
ilindi4ka дано не ви се случва повече това захласване, че представям си какво е стресиращо.  Praynig  Мони като беше бебе спираше да диша от рев и направо изпадах в паника!
mishlentze ух, мен за това не ми се дава още на бавачка Sad че толкова трудно се случва на човек! Но ти с двете мишки абсурд да си сама! Дано си намериш някоя свястна!Като чувам за тези заплати, дето взимат ми се оцъклят очите  Shocked Тука от провинцията за такава заплата не 2 ами 3 деца ще ти гледат  Mr. Green
VIVKA някакви вируси върлуват  Close Какъв АБ ви изписаха? Горкичкото детенце какво ли му е било Sad Сигурно ти се е скъсало сърцето. Бързо да се оправяте, за да се радвате на хубавото време тази седмица Wink
kleo_80 много сладък тоз Алекс, бе! Чаровен е като татко си  Flutter А твоя мъж бил на моята дата роден! Аз помислих, че на 23-ти, понеже постинга ти беше от тогава, малко след полунощ  Laughing
Дес абсолютно позната история с детската консултация! Предният път имахме същото изпълнение! Реве от слушалки, мерене на глава и вече на кантара като я сложят протяга ръце към мен и реве все едно я колят. Ще видим този месец как ще сме  Mr. Green Дали пак ще опищяваме кабинета Simple Smile Пред него сме много силни, ама вътре  Crazy
pepi не ти е леко, мила и се възхищавам на силата ти да въртиш такова голямо домакинство и да се грижиш за болен човек! Евала ти и дано всички проблеми останат назад във времето!   bouquet
Та такааа, не бях писала и много се насъбрало...
За нас - добре сме за сега. Не е вдигала повече температура, излизаме и на разходки...Пием си сиропчето и чайче и така, дано се оправя по-бързо. Не мога да и видя гърлото зачервено ли е още, но в петък ще я прегледат.
Това е от нас! Лека нощ и никакви болести, никакви лоши случки, само приятни емоции ви пожелавам!
Целувки!  Heart Eyes

# 123
Добре де, обяснете ми как 9-месечно бебе спи само по 7 часа и половина-8? Те бебетата не спят ли малко повечко...

# 124
Иэполэвам,че малката спи,эа да се включа.При това хубаво време сме предимно на вън,а и гледам да оправя двора/трева,цветя/всичко си иска грижи.

Ilindi4ka,давам 1ден эел.,1ден месно пюре.Докато вэимах кухня едното ядене е с месо,другото постно,така,че тогава всеки ден давах месо.Неэнам эащо пюрето с телешко въобще не го иска.Вашите бебоци хапват ли телешко.

niunia,честити эъбчета.Дано пробиват беэ проблемно![imgWwwKefcheCom15379][/img]

7of9,струвами се доста малко като часове.Ние преэ деня само спим по 4-5ч.Преэ ноща като иэключим буденето пак се събира повече от 7-8ч.Какви 7-8,то се събират почти 10ч.Как иэдържа твоят юнак?

Приятен ден на всички майчета и бебоци!!!

# 125
  • Пловдив
Здравейте и от нас, мами и бебоци! Hug

kleo_80
, и ние още се чудим какво столче да вземем. Почти бях убедена, че ще вземем на Бертони, но като отидохме в един магазин да разгледаме , видях много по-хубави и по-скъпи ,естествено. Та сега се чудим и маем. Има такива , които са точно като допълнителна седалка, и такива, които са с допълнителна основа и може да стигат до полулегнало положение. Тази седмица трябва да вземем вече. newsm78 Ние имаме и друг проблем - няколко пъти имахме случки с колата - откраднаха ни страничните огледала, разбиха страничното стъкло, за да търсят панела на касетофона, откраднаха емблемата на колата (Опел Вектра 1990г), спукаха й гумата с пирон. Та мисълта ми е , че ще трябва всеки път да го сваляме и качваме. Т.е. ще гледаме и да е по-леко.

7of9 , и Кристиян е в неспящ период. Онзи ден спа през деня два пъти по 20 мин. През нощта спи по 9-10 часа с две събуждания.
Какво става с теб, ще тръгваш ли на работа?

Лика, хайде, връщай се при нас, че ни е мъчно за теб! Heart Eyes
БОДЛИВКА,  ти също!  Heart Eyes

Кристиян и той е с хрема, но капя само физиологичен разтвор. Става все по-енергичен. Снощи заспа след 0,00 часа, въпреки, че близо два часа правеше сладното упражнение: лази, отива до един шкаф, отваря го, затваря го, лази до масата, изправя се на нея, бута нещо на пода или блъска с ръка няколко пъти отгоре и отива обратно до шкафа да го отваря, и после пак до масата.  #Crazy Как не капна, не знам!

Хайде, лек ден на всички!  bouquet

# 126
Gushanka,нашето столче е такова key 1-Chicco.Не емного тежко,но всеки път да се сваля ще ти е сложно,е ако си сама,ако имаш помощник е друг въпрос.Ние не сме го купували,от наши приятели е така,че не съм имала иэбор.Май само ние не лаэим още?

# 127
Добър ден и от нас!Както винаги и днес се поразходихме,пихме кафенце и сега принцесата спи,а аз реших да драсна два реда преди да се захвана с домакинските си задължения.
7of9   много неприятно това неспане на малкия-как издържа  newsm78 ,да не са зъбки -дано по-бързо мине този ви период  Praynig
niunia честити ви зъбчета.Значи пак ще забягвате по Софията,ааа,но поне ще сте заедно този път  Mr. Green.Да нацелуваш Мимката  Naughty
ilindi4ka ами месо понякога се случва и през ден да давам,но в повечето случаи-всеки ден.
liliq ние телешко още не сме хапвали.
Дес благодарим на Вяра за почерпката и да ти е жива и здрава   bouquet
Момичета,все се каня да ви питам и забравям-вие давате ли боза на бебоците newsm78,аз се чудя да давам ли,полезна ли е  newsm78 .
Еми,това е за сега май,дано не съм пропуснала нещо.Отивам да се развихрям  Mr. Green ,до по-късно.

# 128
pepi потърси с търсачката за бозата.Преди време бях чела,че само помпала децата и няма нищо полезно в нея.Но за по сигурно полгледни и ти Winkа на мен как ми се е припила боза,не е истина Laughing

# 129
Здравейте  значи страхотно време е просто не е истина направо не ни се прибира Blush Heart Eyes Mr. Green.За спането мойта си ляга  в 8.30 и става 10.30 сутринта или понякога се налага да я будя в11 Mr. Green Heart Eyes Laughing просто си е поспаланка след обед я слагам1-1.30 до4.За бозата давам когато иска пие а когато не иска    не пие-дали помпа- ех ако беше истина  ,че помпала децата просто щеше да е велико щяхме да сме качили поне някое килце от нея ама нъццц #Crazy #Cussing out #2gunfireнезнам за вас но си взимаите хубави столчета ,че сега някъде четох за деца до 12г или под150см задълцително със столчета #Crazy #2gunfire #Cussing outщяли да изработват сега за по тежки категории направо нещо са се побъркали.За уокъра оказа се че ляля ми няма newsm78а нещо ми се виждат множко парите ,ако и купя и на баткото трябва нещо да взема така че просто за сега Rolling Eyes Confused Crazyнезнам

# 130
  • Madrid
Здравейте!

Аз май доста изоставам с месото,давам по 2,3 пъти в седмицата,защо така правя? Rolling Eyes
7of9,това се дължи до голяма степен на нервната система на детето,която сега е неузряла и особено при по-емоционални и живи дечица-това е резултата.Дъщерята на моята приятелка спи и по-малко дори и цял ден не се спира,вече е на годинка.Израства се с времето.
Пепи,тук няма бозичка,но и да имаше,сигурно нямаше да давам.
Гушанка,какво са хвърлили око на колата ви?Моето столче/още не съм го сложила/ е като на Чико и е доста лекичко,тукашна марка е.
Лилия,и ние не лазим добре Party

# 131
  • Варна
Времето се затопли, та по един сАлдолед за днишния ни 9-ти месец!

# 132
  • Madrid
Честит 9-ти месец на Александър!Да расте здраво и весело дете!!!

# 133
ilindi4ka не мисля,че изоставаш с месото.Тук например схемата им е такава-месо,риба,жълтък и така редуваш.Понеже Дарис се изрина от жълтъка аз си редувам само месо и риба и един ден само зеленчуково.Значи три дни месо и три риба Peace
Разбира се,във всяка държава захранването и схемите са различни.Не натрапвам мнението си,а споделям Wink.

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 16:19 от Лисана

# 134

sea woman  Честит 9-ти месец на Александър!Да расте здраво и весело дете и много да  ви радва !!!Мерси за почерпката,аз се възползвах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт