Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 179
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Истината е, че колкото и да недоволстваме, всеки ще даде всичко за най-милото, за което се бори. Да, по-трудно ще ни е, но едва ли някоя дама това ще я спре. На някои хора това им е пределно ясно, но както каза Радина - в други болници е още по-страшно от към цени, а и те са пълни.

# 466
Факт всички ще дадем всичко, но поне в Надежда има Надежда и най доброто е че съм там пациент.

# 467
Аз пък очаквах увеличението да е много голямо и сега съм ок с тези цени. Пункцията е с непроменена цена, цените за изследване на хормони са увеличени с по 2 лв,  размразяването струваше 250 лв и реално са го увеличили с 50 лв. Трансфера, съхранението и оплождането са със сериозно увеличение, но какво да се прави.

# 468
  • София
Добре де, какво е основанието за това огромно увеличение, аз пък не съм Ок с тези цени, особено за ДП, правя си ЗЕТ с последните ембриони и ако отново нямам успех приключвам с Надежда - 10 г достатъчно пари им налях Rage

# 469
Ами най вероятно е заради каченото оплождане и лекарства + прегледи и изследванията.
Но пак е най атрактивна и 8 яйцеклетки пресни си е друго
Добре де, какво е основанието за това огромно увеличение, аз пък не съм Ок с тези цени, особено за ДП, правя си ЗЕТ с последните ембриони и ако отново нямам успех приключвам с Надежда - 10 г достатъчно пари им налях Rage

# 470
И аз съм от разочарованите от новите цени. Боря се за дете чрез инвитро от 2016та година. Вече съм дала около 40 000 лв. по клиники. Държавата ме отряза от безплатните опити когато замени ФСХ с АМХ. В тази държава явно няма бъдеще. Pensive
Днес платих в Адела, която не е от евтините клиники, 200 лв. за съхранение на 1 ембрион за 6 месеца. А в Надежда цената е станала от 150 лв. на 300 лв. И ми предстои скоро и там да плащам. Confused

# 471
В клиниката съм от 11 години и до момента такъв разък скок в цените не е имало. Не мога да си обясня наистина рязкото увеличение на определени услуги. И аз съм в шок наистина и ми е обидно. Всяко следващо посещение хаосът е по-голям, отношението като на чиновници ... Може пък това да целят - да разтоварят малко болницата и то от по-неплатежоспособните пациенти Thinking

# 472
Момичета, има ли тук и други на Зарзио? Колко време трябва да го слагате? Знам, че е поне до теста, а след това? Сутринта четох доста притеснителни неща за него в една група и се наплаших...

# 473
Аз също се наплаших и то много, но имам още време до теста Sad Аз го бия през ден по 1 деление.
Момичета, има ли тук и други на Зарзио? Колко време трябва да го слагате? Знам, че е поне до теста, а след това? Сутринта четох доста притеснителни неща за него в една група и се наплаших...

# 474
И при мен е през ден. Казаха ми от манипулационната, че някои от лекарства няма да ги намеря по аптеките и след + тест трябва да си взема пак от там. Имам Фраксипарин, Прегнил и Зарзио. Знам, че Фраксипарин съм намирала, значи са другите две. Ако е за подпомагане на имплантацията, защо да го бия и след нея? Ще изчакам теста и ще говоря с Чапанова.

# 475
И аз съм така. Да, зарзио и прегнил ги дават от манипулационната. Фракси/Клексан от аптеките.
При мен доста трудно влиза тази пуста игла на Зарзио и ми е доста неприятно.

# 476
Аз имах Зарзио при един от трансферите. Казаха ми, че се продължава и след положителен тест, но не знам по каква схема.

# 477
Tommy,аз съм на Зарзио от след трансфера,но през 2 дни е моя по 1 деление. Доки каза и след + тест да го продължа по същата схема, пък до кога... ще видим на прегледа какво ще каже.Аз също четох листовката му и се ползва при онкоболни, с каква цел обаче при бременност... не се знае, помагало за белите кръвни телца, но те как влияят на имплантации и развитие на плода нямам идея.

# 478
Четох, че може да станем резистентни и ако някога ни се наложи лечение... Сещай се. В цял свят бил забранен при бременност, само Стаменов го изписвал при инвитро.

# 479
Според мен се слага макс до 3 месец и пак ще питам Чапанова каква роля играе и може ли без него.

Общи условия

Активация на акаунт