Има си жена и дете, разбрах го след една година

• 6 074
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
  • Най-красивата страна
Човекът ти е казал в прав текст,че няма да зареже жена си заради теб и че винаги ти ще си ощетената.Тоест не е влюбен в теб и не му пука за теб.
А ти си ревнала за него,вместо да си бясна,че те е лъгал толкова дълго време.
Един мъж,ако е влюбен в тебе ще зареже и жена и деца и всичко...много такива случаи има...ама този не е...
Покажи малко достойнство и себеуважение,тегли му една майна и продължавай напред. Приеми ситуацията като житейски опит и следващия път бъди по-внимателна.

# 91
  • София
Сега си разменят любезности и благодарности като зрели хора, но истината е, че авторката му е оставила вратичка за връщане и мисля, че точно това иска.

# 92
Макакбе, тук някой наистина ли мисли, че това ще е края на отношенията им? Просто самозаблудите и затварянето на очите се извеждат на друго ниво, и кервана си продължава. Освен ако пичът не реши друго- примерно да не си докара усложнения....

# 93
  • София
Обзалагам се, че няма като тяхната любов - ни къ де!
И няма да разберем ние...

# 94
  • София
Последното прозвуча като рекламата "Стана ли първо число? - НЕ!". Естествено, че няма да е краят на връзката, но пързалката ще има втора серия.

# 95
Сега си разменят любезности и благодарности като зрели хора, но истината е, че авторката му е оставила вратичка за връщане и мисля, че точно това иска.
За съжаление и аз така мисля. Всеки разумен осъзнава, че ако прекратяваш връзка прекъсваш всякакви контакти. Ама приятели, ама споделяния - няма такъв филм. Когато оставиш тази опция отворена съзнателно или подсъзнателно не искаш да сложиш край. Абсолютно е била наясно авторката в каква връзка е участвала затова и сега не е гневна, а просто опустошена от това че всичко се е потвърдило.
Авторке, заради себе си, прекрати контакти и започни живота си начисто!

# 96
  • Най-красивата страна
А що за жена би останала с някой,който и казва директно,че тя винаги ще е ощетената и става само за секс...

# 97
  • София
Послушната любовница, много са такива

# 98
Е как, щото го обича, щото може би се надява на повишение един ден до законна, щото..... оправдания могат да изброят колкото искаш.

# 99
Ако тези теми не са тролене от скука като цяло, аз съм втрещена колко много млади жени търпят да ги унижават като изтривалки всякакви съмнителни... мъже.

Стават любовници, без да питат нищо за господина и му играят по свирката. Абе, ало, този може да е сериен убиец с брадва! Как така няма да знаеш къде и с кого живее, какво му е ежедневието най-общо и няма да проявиш поне минимално любопитство да видиш личното му пространство?!

Как така ще продължаваш да обичаш човек, който в прав текст ти заявява, че не си му важна достатъчно, за да си приоритет в живота му, но си удобна секс играчка?!

Не е ли възпитавано това ново (женско) поколение на самоуважение?!

Дърта съм вече сигурно, но това акълът ми не го побира. Защо по ягодите?!

# 100
  • Варна
Любовник и любовница го разбирам само в един вариант - никакви чувства, само секс, без абсолютно никакви очаквания за нещо повече.

Обаче малко хора го могат.

# 101
  • София
А що за жена би останала с някой,който и казва директно,че тя винаги ще е ощетената и става само за секс...

И после й казва колко е специална и колко той иска тя да е щастлива... а милата глупачка, която е "вярвала" една година, че той вечер се прибира при мама и тати, а не при семейството си, дали няма да оглушее за първото и да чуе само второто?

# 102
  • София
Любовник и любовница го разбирам само в един вариант - никакви чувства, само секс, без абсолютно никакви очаквания за нещо повече.

Обаче малко хора го могат.

Всъщност при любовниците често има големи страсти. Обяснения, планове за бъдещето, бягства. Забраненият плод. Дори повече ги държи забраненото и криенето като при Ромео и Жулиета, отколкото самата любов. Тръпката от това да ги хванат или да не ги хванат, това засилва интимната страст. Ако такива ги ожениш, брой ги разведени на втората година или ще започнат да се карат жестоко.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:44 от Andariel

# 103
  • Най-красивата страна
Конти е права.
Явно новото женско поколение не е възпитано да уважава себе си.
И това е просто поредната тема ,която го потвърждава.
Тук във форума има доста материал по въпроса.
Младите момичета търпят всичко-психически и физически тормоз,наркомани,комарджии,побойници,вечно безработни,некадърници...всякаш  Мунчо е последния мъж на Земята.
И сега това момиче реве за някакъв мошеник,който пет пари не дава за нея....

# 104
Според мен този не ще да му е любовница вече и затова в прав текст ѝ е казал, че е просто секс. Обаче, после пък е помислил, че тъй с бутонките, може да вземе да я ядоса и да се свърже с жена му, та затова е започнал с уважението, пожеланията за щастие и прочие тинтири - минтири. Играе ѝ на тая струна, че понеже тя още го обича, а на него му е много важна и обогатяваща, тя ще седи кротко и няма да прави циркове. Залагам, че има нова любовница на хоризонта и просто е решил да се отърве от старата.

Общи условия

Активация на акаунт