Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 944
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 485
Кога спира хвърлянето на всичко или по добре да не питам Joy
Преминава в криене на разни предмети на всевъзможни места 😂.Една вечер като гламава търсих телефона,който ползвам за бял шум 🤔😂. Изскочи от единия кашон с играчки, естествено 😁

# 1 486
Явно си е до дете, защото Беболина спря да се буди нощем след 6-ия месец,а и преди това рядко се будеше. Сега се буди при извънредни ситуации и иска само утеха, мляко категорично отказва.
Ренко,точно описание на следващото ниво на хвърлянето 😂

# 1 487
Бъбълс, одеве писах на Фил - дребната на 11 м., голямата беше от децата еднорози - нейде на 2м. Наистина е индивидуално.

За хвърлянето - сега ако хвърля на игра, след някоя година може да започне да хвърля в пристъп на яд, та не се настройвай да е скоро. Моето обаче е от онези тодлъри, които не заспиват спокойно без да са извадили поне 5 пъти през деня родителското тяло от равновесие със сцена, та не сме май подходящ пример.

# 1 488
  • Пловдив
Уф...не се диша бе...и в офиса и на етажа, ни се скапа климатика, та си представете Sweat

# 1 489
Честит празник, Мид! Пожелавам ти здраве и последствията от него - щастие, приятни емоции, хубави придобивки. Мами на малки деца, винаги ще се чудите дали постъпвате правилно и винаги няма да знаете верния отговор. Обикновено когато децата започнат да спят по цяла нощ, на вас ще ви остане време да мислите какво не сте свършили през деня Grinning  Опитвайте се да забравяте тежките нощи, щото скоро няма да свършат Grinning Аз да се похваля - събрах повече тен от друг път. Което е изненада и за мене си Stuck Out Tongue Winking Eye  пекла съм си телесата по много екзотични плажове, но от тропическите слънчеви лъчи ставам индианец ... Confused  Пожелавам ви страхотна петъчна вечер! п.п. Отново съм проспала снимките ви, ама вече ми е навик и ще ви кажа в аванс, че сте хубавици Grinning

# 1 490
Мид, честита да си, здрава и щастлива!
Фил съчувствам, голямо гуш, знам, че не ти е голяма утеха, но ще мине!
Радвам се, че Джун се разписа, мисля те, момиченце!
Гери, къде  те целува слънцето, бе Покахонтас? Където и да си -ВЕСЕЛОО!
Пропуснах ли някого? Извинете, толкова от блондински мозък  Simple Smile
Днес ден за излъскване на имиджа - коси, ноктИ, наконтиха ме девойките, излизам от салона и след 5 метра акостирах в шоколадова вафла. Дали изхвърлена, дали изтървана, нямам идея, ма разтечена от слънцето, омазах се порядъчно. Върнах се в салона и казвам - знам, че принципно миете коси, ама направете изключение за едни крака, моляяя! Не ме върнаха де, помогнаха ми да се приведа в ред, щото имах чакалък за кафе. После поработх малко. А сега ми звънна приятелка, собственичка на заведение - Карамелчик, утре ще имам циганска сватба, каня те най-офицЯлно Joy Ами, как да откажа офицЯлна покана, зарад мен купон никога не се е провалял, та утре съм сватбарка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 491
Във Влас сме, Карамелче. Не е моето място, ама поне не е търапана....

# 1 492
Оплаквам се,че имам плачевна нужда от излъскване на имиджа 😫
Карамел,мразя сватбите, особено циганските такива,та доброволно не бих си го причинила,ма ти си знаеш!.
Явно станах досадна на колежката! Пита как съм ,а аз най- чистосърдечно отговарям добре,но уморена! Ей, не съм спирала да се оплаквам, значи! А ме изслушваше преди...

# 1 493
Сис, аз обичам сватби, а утре ще отида да пия едно кафе и да си видя дружката, като ми писне от джагара-магара си отЮвам ( по Веселинкова) И ми е писнало от болести и проблеми, та си мисля, че малко ще ми се проветри мозъка.
Колежката много нетактично е подходила, но за сметка на нея, голямо гуш от мен Hug

# 1 494
" - Абе спрете се,ще ме разорите!!!
-Ами мамо,нали знаеш,че децата са такива!"

Та те така,мами децата са такива.

А,здрасти! Клопнах се аз,дома.

# 1 495
Рен, прибрахме се.

И аз като теб, Крот. Много е гадно първи ден след почивка.
Сисуне, тук ни се оплаквай!  На нас не си досадна. Hug

# 1 496
Забравих да кажа,че много искам да отида на циганска сватба.И на турска,ама от страната на булката.Много искам да видя това с къната.Ама не ме канят.
Карамело,вземи ме с теб.

# 1 497
  • Оптимист по принуда
https://vm.tiktok.com/ZMdbUG3re/
 Имам нужда.

# 1 498
Демич, как сте? Hug Сипи си иначе, ма нещо по  - сериозно от тая нафта със захар.

# 1 499
Кроталче, няма по- лесно от това, да поканиш някого на чужда сватба, то и аз така съм поканена, та заповядай и ти Joy
Сигурна съм, че ще си прекараме подобаващо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт