Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 942
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 500
Аааа,не й се сърдя! Тя е щастливо омъжена от няколко години и още няма деца,но правят опити за такова вече и скоро ще е на моето място. Тогава ще й напомня думите й 😂🤣

# 1 501
  • France
Това е нормално за не-майките.

Чудя се дали да продължавам с опитите за спане в съседната стая?

# 1 502
Не си го причинявай, Фил. След месец опитай отново.

# 1 503
Кроталче, няма по- лесно от това, да поканиш някого на чужда сватба, то и аз така съм поканена, та заповядай и ти Joy
Сигурна съм, че ще си прекараме подобаващо Simple Smile

Отивам да си обръсна мустака и идвам! Чакай ме! Наиш какви танци въртя,кат се смеся,не мож ме намери.Мани,скоро гледах годеж,язък им за славата,стоят на едно място и само клатят ръце,пфууу!

Фил,тоз малък терорист нали ползва и шише с биберон?

# 1 504
  • София
Фил, според мен също по-добре да изчакате със спането отделно. Измъчвате се и вие, и Вируславчо.

Голяма бяла птица ... Що е то? - Pandachina, разбира се. Ще ми се да обвиня слънцето и проблемите, но жестоката истина е, че понякога просто съм си мноО отнесена.
Предисторията на изцепката ми е следната. На морето сме отседнали в къщата на БНД. Той през деня ходи на работа, нощем кара туристи с такси, почти не го виждаме. Съчувствам му за преумората и гледам докато сме тук да го облекча с някои дребни битовизми като пране и миене на чинии.
Тази вечер трябваше да отскоча до аптеката за има-няма 15 минути. Малката Пандичка ме помоли да я оставя да си гледа филмчето. Знам, че баща й спи в съседната стая преди да се качи на таксито и я предупредих да не го буди, освен ако има сериозен проблем, за който не може да ме изчака. Ми хубаво, но на връщане от аптеката минавам покрай скара/бира и решавам да се осведомя дали щерката желае кюфтаци за вечеря ( БНД вече е вечерял с остатъка от снощната вечеря). Ми що да не му звънна на БНД да пита отрочето иска ли кИфте, или не иска! Звъннах му и когато чух сънения му глас си спомних ,.че спи както  и собствената си заръка да не бъде буден, освен ако не е жизнено необходимо... 🙊

# 1 505
Пандич, голяма издръжка трябва да плаща бившият ти за да работи толкова много 😅😂

# 1 506
Фил, опитах се да ти пратя ЛС, но си ги забранила.
Да не разводнявам темата с излишни и безинтересни съвети, ако желаеш, мога да ти пиша там.

# 1 507
  • София
Хихи, Сис, от твоите уста в божиите уши! 😄 Той само летните месеци кара такси докато има туристи. През останалото време си е на една работа. Плаща минимална издръжка, но когато имам нужда от допълнителни средства за нещо важно за детето помага.

# 1 508
Панде,нищо му няма! Ще спи като ви няма! Купи едно кИфте за утеха!

# 1 509
  • София
Не взех кИфте, щото щерката рече, че иска кисело мляко и принцеса с кашкавал. Тя на това живее през повечето време целогодишно. Как не й втръсна!

# 1 510
Значи за него,айрян без мляко.Добре,добре,одобрявам.

# 1 511
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кифтето сурово, мажеш на филийката и те ти - принцеса. Simple Smile

захапал ме е комар мутант. половината ми крак е червен, сърби и боли. Sad

# 1 512
Бъди сигурна,че вече е умрял! Бил е злощастен новобранец! Мен не ме хапят,щото знаят!

# 1 513
  • София
Ох, бе, Кроте! 😂 Бедните комари!

Добри, мен един такъв ме ухапа преди две вечери. Пъпка с размер на монета от 2 лв ( премерих 😂 ), издута колкото две монети. Даже помислих, че може да не е бил комар. Но си изглеждаше баш като от комар, сърбеше, постепенно изчезна. Мазах с Фенистил.
Дано и моят комар е умрял! Заслужена смърт предвид причинените страдания и загрозяване.

# 1 514
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кава монета, какви два лева!
петното е с размер на Африка и червено като това
Скрит текст:

и сърбииииии, а не мога да го почеша, защото боли...
Sad

Общи условия

Активация на акаунт