Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 964
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 695
А, не, Попи. Оная трева няма да я слагам в чашата. Wink

# 1 696
Уиш, хулиганка  Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 1 697
  • Mediterraneo
РозАвите могат чудесно и без трева, даже хич не носят. Сервират се с червени плодове и портокал. Ама въпрос на вкус, де. Джиновете вървят с плодове, най- вече цитруси- лима, лимон и портокал. Грозде за някои (Gvine, Nordes), краставица за Хендрикс, дафинов лист и кардамон за повечето класически марки. Розмарин ползвам само за един вид- Gin Mare.

# 1 698
Оплаквам се, че ядох пица. Нали ще отслабваме лятото, в жегите по-малко се яде и т. н. Ама сега пица. Уж двечките с хлапето ще я ядем (по нейно желание), а тя с тия изпадали предни зъби трудно дъвче и след няколко хапки се отказва. И тъй. Забравила съм и да купя кисело мляко, като казах зъби. За калций за нея, а аз трябва да съм основно на това. Уж.

# 1 699
Ох, момичета, прегръдки за всички! Да няма някакъв ретрограден Меркурий, че всичко е тръгнало така наопаки?
Ре, ще повторя и другите преди мен - дай си време. Афектът и горчилката обикновено са лош съветник. Нормално е човек в някакъв момент да не издържи и да избухне. Не се съмнявам, че ще намериш правилния път.
Бабълс, благодаря за идеята.

Оплаквам се, че имам много розмарин, ама нямам розАв джин.

Обикаляхме като гламави на пазар, не остана магазин, в който да не влезем. МУ обожава да обикаля всеки магазин от край до край, не може просто да влезе, да вземе нещата, които му трябват и да си излезе. Трябва да се мине през всеки рафт. Няма да ви казвам колко време отвисяхме в Метро. Разбира се, накрая моето отбиване в ДМ му се стори безкрайно дълго и ни забави най-много, та се превърна в повод за мрънкане от негова страна. Хич не го отразих, и без това от снощи почти не си говорим. 

Сега съм се усамотила с чаша кафе, нито ми се говори, нито ми се слуша. Довечера ще се виждам с приятелка, която живее в чужбина. Миналата година не успя да се прибере, сега е тук за кратко. Тя и още една от най-близките ми дружки са в чужбина, много ми липсват. Чуваме се редовно, пишем си често, но не е същото Sad

# 1 700
  • София
Лор, като каза паднали предни зъби. Приятел на БНД почерпи щерката с цяла краставица, откъсната пред очите й от градината. Изми я и й я подаде. Каза й  "ръфай, чиче, тя е чиста, не е като софийските на пазара". И Малкото Панде реши, че не трябва да го обиди с отказ , било то и учтив. Напъха краставицата в устата си и започна да дяла с кътниците. Отхапа накрая. Каза "много вкусно! Благодаря!" и човекът доволно се ухили. А аз се престорих, че кашлям, за да прикрия пристъпът на неудържим  смях, който ме напуши. Яд ме е, че нямах възможност да снимам отхапването. Но ще го помня вечно. 😄

Бърди, приятно изкарване с дружката!

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 21:47 от Pandachina

# 1 701
  • France
Добре, че сте вие да ме разсейвате. Heart Когато ми е много криво, влизам тук и давам пауза на лошите мисли.

# 1 702
  • София
Поговорих си с приятеката ми, която ми е като сестра. С него, се продължи драмата. Сега ще се дърлям по темите.
Добре че ви има. Олеква ми.
Ще ходя да поспя. При мен сънят винаги действа.

# 1 703
Поспи, Рен. Като се наспи човек, светът изглежда по друг начин.

Цял Гаргамел.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 21:02 от Сирос

# 1 704
  • София
😆😆😆Сиросче, по погледа му съдя, че ти готви отмъщение. 😆😆😆

# 1 705
  • София
Много сладък е Чирозче.

# 1 706
Сирос,не казвай,че това е любимия Киликандзер 😱.
Освен от жегата,да се оплача и от мега досадните и упорити комари.На едно място на крака,на площ от 2-3 кв.см. имам завидните 6 пъпки,през ден получени.Нищо не помага срещу тая гад.Имам чувството,че са по-упорити и от хлебарки 😠

# 1 707
Ой, колко е нещастен като е мокър Киликандзера! Ще се ослушваш за отмъщение от негова страна. Grinning
Оплаквам се че, нямам розАв джин, само розАв тоник. Май ще трябва да се коригирам. Приятелка за нейния РД беше ни прави коктейли с розов джин, тоник, парченце лимон, нарязана наполовина ягода и лед. Трябва да си направя такова питие, страхотно е.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 16:31 от wind and fog

# 1 708
Не може това да бъде Киликандзера. Та това е младо коте, не е онзи огромен добитък.

# 1 709
Огромен е защото козината му е голяма. Тук просто е много мокър и е сниман отгоре, затова ти се вижда, че е друг дзвер - малък, но е Киликандзера, замислящ отмъщение.

Общи условия

Активация на акаунт