Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 965
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние в Горинич сме на розов швепс тоник - веднъж на ден делим една бутилчица. Wink без добавките.
не е правилно и не е възпитателно, но при 2км в едната посока започнах да ставам отстъпчива. Simple Smile

# 1 711
  • Пловдив
Сиросче, ам как домашно коте на двора? Не бяга ли нейде?

Ре, всички минаваме през кризи...ще мине. Гуш!

Панде, как е малката?

Ние полегнахме, ам утре съм с Фанелата на плажа...ко туй нящо незнам Confused
Пробвахме и басейна в комплекса...екстра е.

По магистралата вярно беше ужас, хем беше 5,30...по бензиностанциите тоже.

Затова не обичам наште плажове..днес едни се намърдаха баш над главите ни. Ам то бива, бива, ама...наблизо други, деца пищят, страшно! Снощи и в заведението така..тия дЯца кат пощурели. Нашто нивгаж не е правило такива циркове. М не...

# 1 712
Много е смешен мокър този котак.Чироз,няма ли битка при къпането?

Тарти,много е готино джин със сок от грейпфрут и парченце вътре.
Малии,не съм пила джин от години.Срамота!

# 1 713
Мисте, страхлив е и спи в доматите или се въргаля във фасула. Вечер го прибира вътре, само през деня е вън. Да пробваш с кисело мляко за изгореното?
Баш киликандзера си е. Усещам на кой ще са нахапани краката нощес.

# 1 714
  • София
Кисело мляко и сода

# 1 715
  • Пловдив
Мерси момичета. Ще пробвам...пръскам с едно за след слънце с хиалурон и дъра-бъра..

# 1 716
Мисте, Пантенол? Миналата година ползвах за първи път точно след изгаряне през първия ден, помогна ми. Миналата събота и неделя в Несебър беше много спокойно, имаше хора, без да е фраш. Тази седмица приятели докладваха, че е пълна лудница. Нямало свободни чадъри на плажа, нито места за паркиране на обичайните паркинги. Дочух нещо и спиране на водата заради ремонти и подмяна на тръби. Само си представям как отивам на почивка и отново се натрисам на липсата на вода - нещо, което ми се случва най-редовно в къщи. Брр.

Сирос, много миловиден Киликандзера като е мокър Simple Smile Трудно ли е къпането? МП има котарък, който сега живее при родителите му. Къпането му е някакъв ад - дращи, дърпа се, мяука все едно го колим.

# 1 717
Опнах се и аз с джинче на терасата. Тръгнах да организирам бебешки рожден ден...да му се 🤬 За една торта ми искат колкото за месечен пазар. Хората, които наистина исках да поканя няма да успеят да дойдат... Еми реших че на малкия вместо цирк ще му подаря почивка сред природата с една спокойна майка. Сега ме тресе вината.Sad

# 1 718
Балонит, защо вина? Много добре си решила даже.
Бърди, то котките не се къпят. На киликандзера банята е веднъж годишно точно заради дворстването. Лесно го къпя. Стяга се в готовност да бяга, но стои.

# 1 719
  • Mediterraneo
Нямам време аз за джинове. Само ги готвя, хората ги пият. Ей на, слагам маратонките и отивам на работа. Поне е неделя, по- слабо е, снощи ни утрепаха. От бара- наздраве!

# 1 720
Балонче,не откачай! Нито разбира нещо малкия,нито ще запомни. Щом и гостите са ангажирани,няма какво да го мислиш. Мен така ми е тъпо,че до сега не сме правили рд на малката с дечица. За тази година,ако няма пандемии и щуротии,може да поканим няколко дечица и да го правим по детски. Иначе вече 4 години си се събираме вкъщи с приятели и така.
Килито е уникат! Все ми напомня за една сърдита котка,дето я слагат на чаши,тениски и т.н. 😁
Ще пържа цаца аз,и разбира се картофки. Една ледена бириШка чака в хладилника.. 🙈

# 1 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и що?
когато Горинич беше на 1 година баща му реши, че е задължително да се отбележи. заотбелязвахме от обяд -  пиене, ядене, забавления... ние с Горинич приехме подаръците и останахме за около час със другите. после му се доспа и си тръгнахме.
за тоя час сигурно 100 пъти прочетох единствената подарена детска книжка. започваме, стигаме до последната страниц, той казва "пак" и започваме отначало.
сигурно е било забавно за другите, но той няма спомен. а книжката си четохме дълго и много.

направете с детето, което ще му е забавно и забрави за хорското мнение. Simple Smile
честито на малкото балонче Simple Smile

# 1 722
  • Mediterraneo

Моя киликанзер в кучешки вариант. Не е умряла, събира тен и прахоляк.

# 1 723
Дремнах. Събудих се с ниско кръвно (и то след като се ядосах, че апаратът за кръвно три пъти даде грешка) и все едно ме е затиснало нещо. А дребната дърдори ли, дърдори. Ако не дърдори, реве и се сърди. Средно положение няма. Кога ще се очовечи това дете.

# 1 724
Знам, Сиросче, обикновено на рижавия звяр му се случва веднъж годишно тази процедура, но понякога прескачаме и нея.
Кой каза цаца? И бира? Присламчвам се най-безсрамно.
Балонче, планът ми звучи повече от чудесно. Няма причина да се чувстваш виновна. Важното е наистина ти да спокойна, а малчо да е доволен.
Уж работя, превеждам субтитри, обаче сериалчето много ми допадна, чак забравих, че освен да гледам, трябва и да пиша текст.

Общи условия

Активация на акаунт