Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 947
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 270
Ама тя Сис не е казала, че имат проблем в чувствата си ... или пак не съм разбрала?
Мисти, поне от моя страна няма проблеми в чувствата. За него не съм сигурна,прави ми шотландски душове постоянно!
  Бабълс,аз на твое място не бих могла да изтърпя подобно съжителство нито час,да не говорим за ден или седмица 😤. А пък забележките за външният вид са меко казано "просташки"! Щеше просто да си събера нещата и да кажа ,че имам неотложни ангажименти !
Добри,за дълго ли заминавате?
Да минават болежките на Ре,Крот и Кло! Да чукна на дърво не съм имала подобни мъки,но ММ често страда от коляно, ръка, кръст... Помага му само физиотерапия!
Яна,Мисти искам и аз пъъъък 😫

# 271
  • Пловдив
Сиско, другия път Heart Eyes  аз съм тук!

Ходихме малко за дрехи на мм...ама е тооолкова труден. С 300 зора взе 2 ризи и дънки Simple Smile на синчето една блуза, за мен др.път. Чехли си поръчах на Рикер от Абаут ю Wink

Сега чакам за кафе с братовчед ми и фемили, па после сме на градинско барбекю.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 15:44 от mystic woman

# 272
Здравейте, момичета!
Изпуснах ви вчера, прочетох по диагонал оттук-оттам. Обаче видях къдриците на Елиф Simple Smile И разбрах, че Сиросчето си е прекарала чудно вечерта Simple Smile
Сиси днес ми звучи далеч по-добре от предишните дни. Разбирам и на Балончето желанието да се опита да съхрани някакви нормални и човешки отношения между детето и бащата. Адмирации, че полагаш усилия да го правиш, независимо от нервите, които ти струва! Аз не съм сигурна, че бих се справила.

Аз два дни се занимавам с майстори. Имахме уговорка вчера да дойдат, да огледат какво трябва да се прави, да предложат варианти и цени. И моят недовършен съсед не се появи, макар че знаеше предварително за уговорката и нямаше възражения. Та днес втора серия, пак идваха майсторите. Стигнахме до някаква оферта от тях, за която аз бях подготвена. Обаче се оказа, че съседът изобщо не е подготвен и остана повече от шокиран Simple Smile Оставих го да преживява шока, утре ще говоря с още едни майстори да огледат и също да дадат оферта и съм до там. Оттам насетне топката е у него. Епичен ще е този ремонт, ако изобщо се осъществи.

ОИ чака, обаче нищо не ми се пипва. Ще почака днес, мързелува ми се и не ми се прави нищо.

# 273
В интерес на истината и това съм го писала и преди да се разделим, БНД е страхотен баща и също толкова ужасен бивш колкото и настоящ Joy
Не мога да кажа на черното бяло, грижи се за малкия, радва му се, опитва се да "плуват" заедно и т.н. Малкия само вика "Тата". Колкото и странно да ви звучи, но заради моето его няма да отнемам и малкото им време заедно. Съгласила съм се поради същата причина, поради която се чуват/виждат и всяка вечер. На мен ми е бивш мъж, хубаво, но на детето няма да му стане бивш баща. Ако беше по голям щях да го пратя само с баща му, но сега няма как да стане.
Ще се опитам това да ми е последното в темата лирическо отклонение на тема БНД. Никой не е длъжен и да ме чете Wink

# 274
  • sf
Бабълс, аз мисля като теб. Егоистично е да се лишава детето от баща, щом въпросния е добър като такъв. Моят бивш също е добър баща, дори и като бивш е добър, но не и като съпруг, поне за мен. 😆

# 275
  • София
Ако го понасяш, е много хубаво за детето и баща му, но за теб не съм сигурна. Детето е много малко, така че в този момент твоето спокойствие е по-важно, но ти си знаеш. Аз не бих била толкова силна.

# 276
Всичко ми звучи на ръба на абсурда.Преплита ми се реалност и фантазия.

# 277
  • Пловдив
Съгласна с посл.два поста...детето е твъъърде малко. Ще имат толкова време с бащата.

# 278
Аз какво да кажа за бившия си.... бивш отвсякъде, срам ме е, но синът ми не го познава, беше на 4 години, когато се разведохме, сега е на 31 Така че.... когато фактите говорят.... радвайте се, когато имат децата ви бащи! А че е бивш... то затова е бивш, защото ако сте се разбирали, нямало е да се разведете!
Цял ден се занимавах с ОИ, хвана ме музата и облизах къщата😀😀😀.
Сега се отдавам на заслужен отдих и почивка със студена биричка и печени тиквички! Наздраве, бамбини!

# 279
  • sf
Такъв мързел ме е налегнал, че нямам думи. От тая жега нищо не ми се прави. Само сменям леглото с дивана според сянката в стаите. 🤣
И все така не знам имам ли гадже, нямам ли, момче за секс ли е, за друго ли е... 😆

# 280
Весе,  искам и аз тиквички.
Прибрахме се с дечко.  Има багаж за оправяне... ми да има. Не мога да му помогна.
Уредихме се с вечеря - дроб сарма от свеки. От нея да се оплача, разтури ми режима. Беше направила тенджера с лозови сарми. Дали не ги ометох?

# 281
Ах,лозови сармички 🥰!
Сирос е лоша, много лоша!

# 282
Добри е виновна!
Скрит текст:

# 283
  • Пловдив
Сиросче, и моята прави ам само мм ги яде Grinning  Обаче тая година сефте опитах такива с левурда/сармусак и се облизах.

Абе де ги намирате тия читави фризьори, че и в неделя бачкат? Simple Smile
Супер си!

# 284
Уиш,супер! Ама защо гледаш толкова строго?! Не си такъв човек,съдейки по мненията ти тук!

Общи условия

Активация на акаунт