Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 960
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 300
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уиш, поема вината. и ракиите. Wink

и да ти кажа, че цвета ми беше точно този, когато майка ми ме видя, затвори вратата под носа ми и си влезе в къщата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

https://galen.bg/garnier-color-naturals-trayna-boya-za-kosa-660-fiery-red
май тази

http://gomart.pk/garnier-color-naturals-no-666-intense-red-pakistan.html

# 301
Аха, Добри. Значи да чакам Уишмастъров, като се прибере и ме види, да направи кръгом и бегом навън.

# 302
Поне няма да изживееш моя шок.Реших,че ще се правя червена,майка ми и дума не даваше да се издума.Три часа стоях с къна,за да разбера като се измия,че съм си купила безцветна с единствен подхранващ ефект.От малка съм заспала! Smiley Толкова с поставянето пред свършен факт.

# 303
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile аааа, той ще те хареса. Simple Smile Simple Smile

# 304
Оплаквам се, че днес Фейса ми напомня, че сме изпращали маман на летището днес, преди две лета.

Тъжно ми е и страшно ми липсва.

Иначе сме на плажа.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 22:58 от Анонимен

# 305
, рожденият ви ден почти настъпи!
Миналата година хората са събрали 1,8 милиарда $ (USD) във Facebook. Създайте кампания за набиране на средства, за да подкрепите важна за вас кауза, а ние ще се погрижим за обработката на даренията без такси. Изберете от списъка ни с популярни организации с нестопанска цел или потърсете такава, за да започнете.

Фейса ...

Тези дни се бях сетила за Мамчето,чудех се как е,къде е,а те с Ена мигрирали в другата тема.
Мноого сме скучни!

# 306
Кроталова, тихо с тези рождени дни! Остават ми само 15 дена първата цифра на годините ми да е 4. Баси!

# 307
Юбилей?  Я се виж какво си готяно маце! Много важно една цифра.

# 308
КъФ юбилей?! Половин век си е направо за експонат в археологическия музей.

# 309
Остават ми само 15 дена първата цифра на годините ми да е 4.[/b]

Smile Smile Smile
Така ще ти е първите две години. После ще свикнеш и няма да ти прави впечатление Smile
Аз така свикнах е петицата и вече не ми пука.
В аванс ти пожелавам тези 15 дни да НЕ са ти Сатурнова дупка, а весели и слънчеви дни!

# 310
Гери, за по-сигурно, мисля да ги обърна в евро. 25, nice huh?

# 311
Уишо и аз като Гера предварително да ти пожелая,да не те слагат в музея до динозавъра!
Речешка му работа!

Сърцето на един рак,винаги е младо!

# 312
  • София
Те това е дума,наздраве.

# 313
Аа Крот,не сте скучни,по-скоро аз нещо не съм на кеф. Имам маалко по-различно мнение по някои въпроси,ма по-добре да си мълча. 😁 Ти май утре трее да черпиш? Или паметта ми па изневерява.. 🤪
Уиш е много гоЦка с прическата!🤗
И Сис видОх,маце та дрънка. 🥰

# 314
Хах,Ено! Рано ми е още,чак на девети.Satisfied
Защо пък трябва да си мълчи някой с различно мнение? Не го разбирам това и това тук в темата не го разбирам,как се случи.

Общи условия

Активация на акаунт