Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 967
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 315
Хах,Ено! Рано ми е още,чак на девети.Satisfied
Защо пък трябва да си мълчи някой с различно мнение? Не го разбирам това и това тук в темата не го разбирам,как се случи.
Защото често е нападан.

# 316
Ами,Конти това не е оазис за фалшив позитивизъм.Реална тема с реални хора.И за това не разбирам защо.Нападан е много силно казано,дори пресилено.
Лично аз съм от заядливците и не ме се пише доста често,ама като ме дръпне нещо за езика,не ми търпи търпилото.
Тук се създадоха доста образи.

# 317
Уиш, много свеж цвят. Само от него разбирам, че си огън жена. Аз нямам смелост нито за късо, нито за червено.
Почивните дни минаха, но не успях да си почина.
Изморих се от софри, ядене и танци.
Днес приятеля ми ме зарадва с подарък за мен и сега се чудя дали да не изпробвам някой от нещата.

# 318
Кротал, само изказвам мнение след доста наблюдения из темите.
Ще ми се да съм перде в живота.

# 319
Това перде много стана модерно тези дни.Направо не знаете защо го използвате.Ама здраве да е,аз за друго говоря,кой разбрал,разбрал.

# 320
Айй Крот,на 9-ти ли? Добре,че не се изложих. 😂
Права си за мненията,ама нали знаеш,че някой път някой се засяга,сърди... Някои още въздишат по липсващите. 😁
ММ как ме прецака! Купил лют чипс. 🙄 А така ми се ядеше с биричката... Пусто не мога да ям люто. Ся преглъщам и лоча бирата без мезе. Наздраве!

# 321
Аз също съм се засягала един път от хвърлено изречение във въздуха и от човек за които си мислех че ме познава малко повече.Помълчах ден и стигнах до извода,че на мен не ми е било ден и съм схванала грешно.Лично аз не стъпвам на пръсти около никого и никой не е длъжен да го прави около мен.
Когото имаш смелост да пишеш тук,трябва да имаш такава и да понасяш и негативите.
Мен лично ме дразни фалшивия позитивизъм,бърка ми в...никой не е такъв в реалния живот.

# 322
Знаеш ли, Кроталова, като видна проклетия и заядлива гад, ще ти дам една възможна версия за това, което наричаш фалшив позитивизъм. Ти сама го каза - никой не е толкова сладко позитивен в реалния живот. Това тук не е точно реалният живот. Това е място, където мога вляза и изляза когато си поискам и ако изобщо искам. За разлика от реалния живот. Ако не ме кефи, мога да му цъкна кръстчето горе вдясно. Пак за разлика от реалния живот. Та, в това не особено реално и относително под мой контрол място, човек не винаги иска да пренася конфликтите от реалния живот, а опитва да разпусне. Кой си фантазира, кой прави проекции на желан живот...Все тая. Нали виртуалният образ не хапе.

# 323
Искаш,не искаш когато създаваш образ личи и когато той не помни какво е захапал във фалшиво позитивизма си дразни.

# 324
Не обичам да се дракам, само за да спазя олимпийския принцип - участие. Само, ако ме настъпят по мазола влизам в пререкания със странични индивиди. За жалост с домашните любимци, често имам пререкания. От два дни сме се изпокарали, по-точно те с мен и ми е мега сдухано. Иначе съм далеч от позитивизма, щото ако хората имат лоши дни, аз имам лоши години. А съм и мега чувствителна и съпреживявам тежко и  чужди проблеми, до степен да се смахна.
Днес един работник случайно ме уведомява, че утре недовършеният ще пътува. Питам го (недовършения) ще пътуваш ли? Отговор -не знам още. Задавам въпроса по-късно - реши ли? Отговор - не съм. Преди малко го чувам как обяснява на сина къде е оставил ключовете, понеже ще пътува. Отново се включвам - значи все пак ще пътуваш. Отговор- не знам!
Уморена съм от подобна комуникация.
П.П. Видях къдриците на Елиф, копринените букли на Сис, и огнената грива на Уиш.
Едитвам се, всъщност исках да се оплача, че от 100 години съм с една и съща прическа.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 23:23 от Caramella

# 325
Аз и в реала имам познати,които на думи са много велики,коли за 10 бона,кревати за 3 бона,а всъщност.. не са с такива възможности. Тук поне всичко се знае и е факт,че нямат. За мен е супер тъпашко да се правиш на нещо,дето не си. Да лъжеш за някакви неща,само за да впечатлиш хората... Не го разбирам. Може би щото аз не съм такава,ми е нелогично и глупаво.
Карамелче,преди време и ние имахме такива ситуации,ама (да чукна на дърво) скоро не сме. Много е гадно! 🤗 Дано ви мине скоро.

# 326
Ами някой съвсем умно е създал темата с изричното уточнение, че е за оплакване. Шапка свалям на такива мъдри хора! Иначе всеки си има каръшки моменти. Карамелче, разбирам те. Безкрайно мразя Едната Втора да си взима самосиндикално решение за неща, касаещи двама ни. Е, излиза му през носа, ама и аз се ядосвам.
А ако някой казва, че всичко му е омесено и увесено, а около него пърхат пеперуди и ухае на теменужки, е, тоя някой взима сериозни лекарства...Той сам не си вярва, та пробва да преметне някой друг, явно.

# 327
Успешна нова седмица!

МУ ме подмина на улицата, бяхме женени поне от две или три години, когато се прибрах от фризьор и си бях направила руси кичури. Та мама да ти затръшне вратата под носа не е най-лошото.

# 328
Много на сериозно вземате кой за какво се представял. Бърка ме само, ако е част от семейството ми.
Добро утро!

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 09:56 от Eliff

# 329
  • Пловдив
Добро да е!

Сиросче, тая седм. ли ще пътувате или се отказа?

Общи условия

Активация на акаунт