Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 968
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!
Оставям хората да си живеят в измисления им свят! Не ми пречат с нищо! Явно реала им е толкова скучен,че даже няма от какво да се оплачат (дори руса се сещам за кого говорите)!
Ени,аз бих искала да чуя различно мнение! В спора се ражда истината 😉

# 331
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг!
Детето ще е градинарче, мрънка, че не иска да ходи...
 Баща му, рови си в раницата, че ще ходи командировка, мрънка "Ама защо не си ми извадила дрехите за пране?". Например, щото не съм вълшебната фея перачка?

# 332
Добро утро!
Оставям хората да си живеят в измисления им свят! Не ми пречат с нищо! Явно реала им е толкова скучен,че даже няма от какво да се оплачат (дори руса се сещам за кого говорите)!
Ени,аз бих искала да чуя различно мнение! В спора се ражда истината 😉
Аз пък не съм руса и пак не се сещам кого визирате.
'За' спора съм и 'против' премълчаването, но само ако темата ми е супер важна. Във всички останали случаи мога и без тях.

# 333
Добро утро!
Аз не визирах никой конкретно.А туй дето го жалят,ако го...хич не ми липсва.Smiley

# 334
  • София
Вчера по нощите така съм се хилила с поста на Славка в другата тема, ако не сте го видяли, отидете да се посмеете 😆.
Аз се ядосвам като почнат да нахъсват някой и да наливат масло, като виждат, че има проблем.  Вярно, че е форум и всеки може да изкаже мнение, но понякога не е зле да се замълчи.

# 335
Добро да е!

Сиросче, тая седм. ли ще пътувате или се отказа?
Ще пътуваме, никакво отказване, че нещо... не ми харесват нещата и септември може и да не може.

# 336
Добро ви утро, дружина!!
Днес съм следобед на бач, щото училището свърши, дневният център пък мрънка, че много деца и не може нонстоп да ходи, та само три дена ще е там баткото и два деня у дома ше се гледаме. Та по тази причина днес спах до 8,30... Stuck Out Tongue

Сирос, вие къде ще пътувате? Сигурно си казвала, не съм запомнила...

Ре, и аз се смях  със зъбната снимка... и с останалата част от поста ти съм съгласна...

Отивам да правя закуска на гладника.

# 337
Добро утро!
Оплаквам се, че не вдявам за какво /кого/ си говорите.
МН все пак е заминал, докато съм спала дълбоко. Така и не разбрах, кое налага тази дълбока конспирация.
Планирам да си изключа телефона и да лиша света от комуникация с  моята особа. Не, че на някого ще му залипсвам, просто не ми се говори. "Чудничко" ми започва седмицата...

# 338
Мързелче, в Гръция.

# 339
При нас заразените са повече, отколкото бяха зимата! Мерки никакви!

# 340
  • София
Сисун, има ли много туристи?

# 341
  • Пловдив
При нас заразените са повече, отколкото бяха зимата! Мерки никакви!
нали сте в няква червена зона?

# 342
Карамел,смени ключалката.Sunglasses

Румънците са под запор,яко отпадат резервации за Златни.

# 343
Карамелка Hug
Не съм попадала в твоята ситуация, не бих се наела със съвет. Но за изключването, защо пък не.
Аз се ядосвам като почнат да нахъсват някой и да наливат масло, като виждат, че има проблем.  Вярно, че е форум и всеки може да изкаже мнение, но понякога не е зле да се замълчи.
Не се ядосвам, но ми прави неприятно впечатление. Също като един куп силни, непрощаващи, независими, категорични и безкомпромисни жени тук, а в реала такива с лупа да ги дириш.

# 344
  • София
Точно Елиф. Аз да си призная не съм фен на съфорумката, но да и обясняват колко е добре да се разведе с 2 деца, без език и без скорошен трудов стаж е просто безумно.

Общи условия

Активация на акаунт