Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 969
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 345
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Карамел,смени ключалката.Sunglasses

Румънците са под запор,яко отпадат резервации за Златни.

Не знам дали и колко хора има на "Златните", но в две групи във фейса хората се оплакват масово от хотели 4 звезди, по 300 кинта за нощувка, в мръсни, мизерни стаи, ол инклузив, с гадна храна, плащаш си за паркинг, за чадър и шезлонг на плажа...Не го разбирам това.

# 346
Няма как да е иначе,персонал няма.Готвачи,сервитьори,камериерки.Не се научиха в годините.Вече и от оня етнос не искат да работят там.Така ще е докато не се научат.

# 347
  • София
Кофти, ако е така, но ако не са пълни поне на 70% става трудна поддръжката и от някъде явно трябва да избият.
Абе кофти сезон ще е. Аз лично ще пропусна. Не ми се занимава и не ми се рискува с граници, карантини и подобни.

# 348
Ре, преди няколко месеца и мен ме посъветваха да се разведа, защото се оплаках, че ММ направи и сервира пържола първо на приятел. Joy Това е първият съвет за всеки, осмелил се да сподели семеен проблем. След това се появява някой да каже “аман от тоз балкански манталитет” и следват още пет с описание на перфектните мъже. Като по сценарий винаги се развиват сюжетни нишки.

Нещо трито ли има след прическата на Уиш, че не навързвам новите отговори?

Сирос, отивайте, докато е ясно как ще почивате.

# 349
  • Euskal Herria
Лека и спокойна седмица, момичета!

# 350
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
wild poppy Не мога да се разведа, защото не съм омъжена Grinning
 Моя пък наскоро се размрънка, че готвя рядко, от две, три седмици се напъвам да готвя, ами аз си го дояждам, или изхвърлям. Вчера изплака миличкия, че нямало майонеза и колбаси, обича салами, шунка, и що не купувам? Емии, щото не ям, а ти си траеш, че искаш, не си пускам приставката за телепатия, и затова не съм разбрала.

# 351
  • София
Да, как още не си се развела Попи, не знам 😆.  На всички мъжете са перфектни, а твоят...😄.
Пропуснала съм тази драма.

# 352
  • Пловдив
Не схващам за кво си говорите, ам аз съм от бавнозагряващите реотани Satisfied

Обадих се да откажа резервацията за гръцко...мнооого ми е тъпо, яд ме е на това в което искат да ни превърнат Close
Като чета кво е по нашто море и не ми се стъпва, та ще гледам май към балкана.

# 353
При нас заразените са повече, отколкото бяха зимата! Мерки никакви!
нали сте в няква червена зона?
Да,ама ти от къде знаеш?! Едва от няколко дни сме така 😂🤣

# 354
Добър ден, уважаеми!

Кро, изненадващо главата беше свежа след бара.. съня не достигна, но избутах.
Мн писАле 🙂

Видях на всите косите. Ам кво да кажа другарки- от нас по - убави нема 🤗
Да се запиша и аз към натЮрел къдрокосите. С годините и след ражданията вече не беше същата и айде.. стига толкова. Къдрокосите жени са ми слабост.. А така исках децата да прикачат някоя завъртулка от мен . Не, обаче.

Карамел, знам много добре за какво говориш. Бившия е професионалист по игнОра. Имаше невероятната способност да те накара да се почувстваш излишен, ваденка на стената или най- смотания плазмодий Евър. Но да, това ставаше с моето любезно съдействие.. нали там любоФ- сварен картоф.. бла или блякс 👀😂
Когато започна така и с децата, беше най- голямата му грешка. Отклоних се.
Гуш, Карамел!
За Балончето отървах, но се досещам.
Сирос, чакам снимки от гръцкото.
Имам ОИ за седем другарки, а си лежа и не виждам началото откъде е 🤕
Изкарахме не мн добре на пиано- бара, защото там ходим заради певицата и пианиста, но точно него ден липсваха. Някакви гостуващи бяха, които бяха меко казано разочароващи. Ам.. следващия път.
Взех тази седмица отпуск. Да се видим с килеша малко повече... Че идва и неговото заминаване обратно.

# 355
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я сега кажи къде е тоя хубав пиЯно бар.
да ме заведе половинът там Wink че след "Койото агли" в сегашния "квадрат 500" май не ме е водил никъде.

все аз го водя. сега е негов ред. Simple Smile

# 356
Заспах късно,будих се сто пъти. Станах с главоболие и ся разбрах едни ужасни неща и още повече ме стегна шапката. Лошото е,че не знам как да помогна,а става дума за близки хора. 😢
Кофти е това за морето. Аз тамън вчера тупнах по масата и казах,че не искам пак на Бургас! Поне Варна да е. Кроте... 😁
Амааа освен ако не ми угоди ММ,да го напущам,а?!! 🤪🤪🤪

# 357
Да, да и аз питам за пиЯното. Очертава се да се завъртим из Бургас.

# 358
  • Euskal Herria
Нали чета набързо, отгоре-отгоре, не разбирам много от писаното в последните постове.
Мистик, да се видим, когато ти е удобно. Мога ли да ти пиша ЛС и да се разберем?

# 359
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооо, аз мислех за София.
но като се замисля, и Бургас е опция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт