Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 970
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 360
Мистик,драматизира малко в повече.Не е чак толкова зле.
Ени,мисля от сега да сбереш багажа и ако не кандиса,битти! Smiley

# 361
  • София
Е как, разбира се. Веднага 😆.
Варна е супер, а и има много неща наоколо. Дуранколак, Шабла, скалните манастири, Балчик. Верно, път е, но и да е лошо времето ще има какво да правите.

# 362
Ми да,все е море,все има плаж... Просто едно и също място е тъпо за мен. Той не харесвал Варна,ама аз не съм ходила пък. Искам! 😁

# 363
  • София
Прекрасна е Варна. Ще заведете Синеочка в делфинариума.
Кротето ще ви светне къде да ходите на плаж.

# 364
  • Пловдив
Сис, ма къ можеш да съ усъмниш в мен? Satisfied  Изчитам де що има тема...в мамата основно, де. От там се информирам.

13 говори за пиано бар във Велико Търново....не четете с разбиране, начЕ...не съм само аз неразбралата.

# 365
То пък на Дуранколак щото има какво да се види.Освен,ако нямаш дрон,да си го фотнеш от високо.
Калиакра си опущила.
Скалните манастири? Аладжата или в Провадия.Там е леко трудно без водач.
Чудните скали.

# 366
  • София
Аладжа, да. И Калиакра. Дълбока съществува ли още?

# 367
Параплирофориси ,дето викат византийците 😜! Нищо страшно няма! Само аз спазвам мерките тук и подвиквам след клиентите да носят маски поне!

# 368
13 говори за пиано бар във Велико Търново....не четете с разбиране, начЕ...не съм само аз неразбралата.
Ич, ич Joy
Все пак, събирам идеи за Бургас

# 369
За Бургас пияните 😂 барове,които ви препоръчвам, другарки са : “ Синатра”, нахожда се в х- л “ България. “ Нептун”, на централния плаж. “Приморец”, в х-л “ Приморец.
А последно бяхме в “Плей” бара във Велико Търново.
За Варна, Кро да каже. Там още не сме разузнали.
Тъй, тъй, Мисте... ам налЕ и аз с деменция, та им прощавам на колежките 😂

# 370
Май да,нямам представа.Миналата година се въртеше из нета един ценоразпис,значи да.Веднъж съм минавала от там.Аз миди не ям и ич ми не е.
Овеч пропуснах,много е хубаво там.

# 371
Съществува Дълбока, но някъде се оплакваха, че много са вдигнали цените на немидените неща. Например на пържените картофи, които са станали 8+ лв.

И охлювена ферма били отворили в Българево, където също си заслужавало да се хапне.

# 372
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да пропущиме яденьето викам.
че то с тези слаби ангели съм заприличала на всички барброни заедно, ама без чара им
в ДуранкУлак Wink кОмарете ще ви изхвърлят чак в Румънско. да се пазите.

# 373
ЧЕкайте бре,жЕни! Аз шЪ ода да почивам,не да маам крачоли по цЕл ден. 😁🤪 Плажовеее,биричка,цацка,туй ме вълнува. 🤣 Делфините мож да погледам,ма инак не ме пращайте по некви пешеходни обходи,молим вА.

# 374
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аквариума и планетариума, а близо до аквариума имаше изложба на змии и гущери Simple Smile не знам дали е постоянна.

Общи условия

Активация на акаунт