Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 962
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Сипах си, поне вино имам.

# 1 681
Вървя по шосето,колата ме чака,а аз чакам кучето да се изпикае на тротоара.Такъв ми идеше да му забия на тоя малоумник!
Топличко е на вън.Купих си ужасна диня.

Рено,да не върна към казуса на оная потребителка от оная тема,дето точно ти се възмущаваше от съветите за късай и хвърляй,м!?

# 1 682
  • София
Кроте, не мога да късам така. Просто понякога поддавам. Когато иска да е гаден, е много гаден. Използва всичко, за да нарани. Обикновено не обръщам внимание, но явно пре-меното оказва влияние и съм по-чувствителна.
Ще си постоя сама докато ми мине.

# 1 683
Не трябва да се вземат важни решения, когато човек е силно афектиран. Ре, ти това го знаеш. Като се охлади ситуацията я огледай от всички страни, със всичките + и -. Животът сам също не е песен, Аз съм малко интровертен тип, но има моменти в които ми писва все да съм сама, всичко да е на моя гръб и отговорност и да си кукам като кукувица. Идеални хора няма, идеални връзки също.

# 1 684
А по-добре е да излезеш, ако има с кой още по-добре. Така това, което се е случило, някак избледнява и тежестта му вече не е същата.

Пътуваме, спряхме за кафе и веце на две OMV-та, еми пълно е с хора - българи, турци гастарбайтери, чехи и разни-безобразни.

# 1 685
Гастарбайтерите следва да се отклонят някъде към границата,ноооо...ще останат румънците.Няма такова чудо като тях на пътя!
Лек път!

# 1 686
Ре, дистанцирай се максимално възможно от цялата ситуация поне за малко. Дишай дълбоко, това едва ли е било насочено към теб, някои хора жилят лошо точно, когато се чувстват най-уязвими, защото е вид зов за помощ. Целта не е да наранят друг, а да изкарат лошотията от душата си.

Вчера ми се случи нещо много приятно и неочаквано, мил приятелски жест от човек, който не бях виждала отдавна. Намести ми кривите чакри.

О, Елиф, затова заобикалям ОМВ на магистралата по това време на годината, то само палатки дето няма опънати по тревните площи, а мизерията е впечатляваща.

# 1 687
  • София
Ма много скъпи моите палци! 😳 Натиснах под един пост и както преди моето натискане имаше само едно, изведнъж се превърнаха в четири. Ми много почвам да се самоуважавам тогава! 🤪

Имам пъклен план. Отивам до магазина да купя чай за детето. На мен си ще купя бутилка Бейлис или плодово вино. А и едно ликьорче от рози ме примамва, но не знам вкусно ли е. 🤔

# 1 688
Панде от това ликьорче,има вероятност и то голяма да те сцепи кратуната.Първото ми главозамайване  беше с едно такова сладичко и вкусно,ммм праскова една.На следващия ден,гъз се вдига,глава се не вдига.Толкова с тези питиета.

# 1 689
Рен, прегръдка. Нали знаеш, че в една връзка/брак единият е по скала от другия. Носи отговорността и взема решенията. Нормално да ти дотежи. Съгласна с момичетата, не вземай решение под афект. И като ти трябва седмица за за теб, децата ти са големи, вземи си я.
Прибираме се от село. Пътьом забърсах розАв  джин и розАв тоник.

# 1 690
Сирос, тия двете розАвите вървят с прясна зелена “трева” - розмарин, мента…

# 1 691
Попи, имам само гръцки лимони и лед. Ще помина с тях. Sunglasses

# 1 692
Сирос, тия двете розАвите вървят с прясна зелена “трева” - розмарин, мента
Ъм, само такава трева ли е разрешена с тези розАвите? Без други разновидности? Simple Smile

# 1 693
  • София
Може и райграс ... около теб в градината, на сянка ...

# 1 694
Уиш, експериментирай смело. Stuck Out Tongue Winking Eye Пък в крайна сметка най-важно в съотношението между ЖинШето и тоника. Колкото повече от първото, толкова повече няма значение какво още има в чашата.

Общи условия

Активация на акаунт