Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 655
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
За помощта за 8-класниците подадох онзи ден чрез Система за сигурно електронно връчване с ПИК от НОИ - заявление + бележка от училището. Върнаха ми отговор след около час, че заявлението е прието и ми предоставят вх.номер.

Някой може ли да препоръча добър невролог?

# 271
  • Бг

Добри отзиви съм чувала за д-р Иван Гроздев. Има частен кабинет, работи иначе в Каспела.
Частният му кабинет беше на ул. "Добрич" № 30, но се изместиха. Знам само, че е пак в района, но къде точно, нямам идея.

# 272
  • Пловдив

Добри отзиви съм чувала за д-р Иван Гроздев. Има частен кабинет, работи иначе в Каспела.
Частният му кабинет беше на ул. "Добрич" № 30, но се изместиха. Знам само, че е пак в района, но къде точно, нямам идея.
кога са се преместили...?
Явно трябва да се звънне и да се пита...ето...
https://superdoc.bg/lekar/ivan-grozdev

# 273
  • Бг
кога са се преместили...?
Явно трябва да се звънне и да се пита...ето...
https://superdoc.bg/lekar/ivan-grozdev
[/quote]

Мистик, поне от два месеца, ако не и повече, не са на стария адрес. Кавам не са, че нали заедно със сестра му - д-р Гроздева деляха кабинет.

# 274
  • Пловдив
Да, да...явно сега той е в този мед.център - Авангард. За сефте го чувам.
п.п. и сестра му е там...https://superdoc.bg/klinika/mts-avangard

# 275
Здравейте,не съм следила скоро,извинете ако е коментирана темата. Въпрос към абонатите на N3 -към кой доставчик на интернет и телевизия се насочихте,след прехвърляне на фирмата към Виваком ? Пловдив -център.Благодаря !

# 276
Здравейте,не съм следила скоро,извинете ако е коментирана темата. Въпрос към абонатите на N3 -към кой доставчик на интернет и телевизия се насочихте,след прехвърляне на фирмата към Виваком ? Пловдив -център.Благодаря !
Тъй като интернета ни е към Виваком отпреди, сега и телевизията ще ни е към тях. Доволни сме от интернета, надявам се и от телевизията да сме.

# 277
  • Пловдив
И нашият интернет и телевизия са на Виваком - нямаме никакви забележки, работят перфектно.

# 278
  • Пловдив
Вкъщи и на работата съм на виваком. Рядко има проблем, реагират бързо при повреда.
Иначе най-добър интернет имат кулбокс, но телевизията им е много зле.

# 279
Вкъщи и на работата съм на виваком. Рядко има проблем, реагират бързо при повреда.
Иначе най-добър интернет имат кулбокс, но телевизията им е много зле.

Кое им е зле на телевизията? Аз съм на Кулбокс от много години. Не съм забелязала да има проблем. Много канали, които могат да се връщат до 7 дни назад, качеството е добро. Може би листа с каналите? Не се заяждам. Наистина ми стана интересно.

# 280
Оставаме на Виваком, защото имаме подписан 2-годишен договор към N3 и не ми се плащат неустойки. За сега няма проблем с ТВ и Интернет след като минахме към Виваком. Силно се надявам да реагират бързо и адекватно новите, както преди реагираха от N3.
Д-р Гроздев се премести с сградата на Щром на Гребна база (близо до кръстовището на ресторант Миконос и общинския пазар).

# 281
  • Пловдив
И ние сме към N3...вчера разбрах, че Виваком ги е купила. Т-к последното плащане ми е към първите, имаме съобщение за кредитно, т.е ще върнат сумата и вероятно ще трябва да си я прихванат вече новите собственици.

# 282
  • гр.Пловдив
Здравейте, някой бил ли е тези дни на Акваленд, за да сподели какво е положението , относно навалица и тнт.

# 283
  • Пловдив

Като абонат на N3, сега автоматично ставаме абонати на Виваком. Договора ми е 2- годишен и нямам намерение да го променям до изтичането му. Вече започнаха с агресивни атаки от Виваком . Обаждат се на телефона и започват с предрожение, без да се интересуват на работа ли си или имаш ли възможност да говориш. Обаждат се явно масово, защото бабите от квартала /Кършияка/ са се разтревожили.

# 284
Здравейте, някой бил ли е тези дни на Акваленд, за да сподели какво е положението , относно навалица и тнт.

Съвсем тези дни не, но преди 2 седмици.
Сутрин преди 10 ходех аз, имаше опашка тогава, защото е 18 лв. Мерят Т на входа, дезинфектант задължително. Вътре е спокойно, но за пързалките си има опашки. Особено за по-екстремните.
Тръгвах си към 13:30, нямаше вече никой за влизане.

Общи условия

Активация на акаунт