Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Някой знае ли клиника Провет в Тракия дали работи сега?
Според сайта им са денонощна клиника.

# 421
  • Пловдив
Да, пише, че са денонощна, но никой не вдига на никой от телефоните, а сме доста далеч, за да се разкарваме напразно.
Както и да е, вече е късно.

# 422
  • Пловдив
Пише, ама не са. Преди години ги търсих за едно блъснато животно, вдигнаха ми, ама ми казаха сутринта да ходя и че щом е живо животното ще оцелее и до сутринта....за тракийския Провет имам предвид.

# 423
Здравейте!
Имате ли представа дали в някоя оптика в Пловдив се предлагат очила Ана Хикман? Харесала съм си един модел диоптрични рамки, но не искам да ги поръчвам онлайн, тъй като очилата са си специфичен продукт.
В големите оптики (Джой, Леонардо, Оптикласа) не се предлагат. Намирам ги в старозагорска оптика, но ако ги има в нашия град би било чудесно.
Благодаря.

# 424
  • Пловдив
Слънчевите очила са ми на Ана Хикман. От оптиката в началото на пресечката точно срещу автото. Не знам улицата, само една оптика е там. И обслужването е перфектно.

# 425
Слънчевите очила са ми на Ана Хикман. От оптиката в началото на пресечката точно срещу автото. Не знам улицата, само една оптика е там. И обслужването е перфектно.
Благодаря Ви! А доволна ли сте от слънчевите, добре ли чувствате очите си в слънцето?

# 426
  • Пловдив
Мога да кажа, че това са ми най - хубавите слънчеви очила, които съм имала. Не ми пречи слънцето. 10/10 им давам.

# 427
Мога да кажа, че това са ми най - хубавите слънчеви очила, които съм имала. Не ми пречи слънцето. 10/10 им давам.
Много благодаря!

# 428
Здравейте,знаете ли за Яврово само през Асеновград ли се минава?

# 429
Само от там. Лясково, Яврово, Добралък

# 430
Здравейте,знаете ли за Яврово само през Асеновград ли се минава?
Има и черен път - от село Руен.

# 431
Само от там. Лясково, Яврово, Добралък
А знаете ли как е пътя,много ли е стръмен и завоест?

# 432
Да, с много завои е и се кара бавно, защото има места, където трудно се разминават две коли.

# 433
Здравейте,
Къде в Тракия има бижутерия/златар, в която правят поправки? За сребърни синджирчета става дума.

# 434
Здравейте,
Къде в Тракия има бижутерия/златар, в която правят поправки? За сребърни синджирчета става дума.
На пазара има златар. До Форума, отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт