Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 656
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Разбира се,че ще сме до края на договора,но от опита ми с виваком - неприятно досадни като искат да нахендрят скъпа услуга  и бездействени,когато трябва да свършат нещо.Бих се махнала от тях ,ако има по-добра алтернатива.
Благодаря за отговорите на всички !

# 286
Според мен не са досадни, договора на майка ми беше изтекъл и разбрахме по сметката, никой не ни е звънял.Преподписахме и ни приспаднаха сумата от по-високата сметка с първата фактура. Ние сме доволни.

# 287
  • Пловдив
Виваком така правят. Могат да ти звънят за агитации, но когато ти изтича договора не звънят. Съответно ти идва огромна сметка. По този начин изнудват хората да преподписват. На мен ми дойде сметка 90 лв. преди няколко години. Толкова се ядосах, платихме я и приключихме с тях завинаги. Сега сме на Coolbox. Няма договори, няма нищо. Супер интернет. Телевизията си я връщаш до 7 дни назад. Много сме доволни.

# 288
  • до най-прекрасния мъж
И А1 са същите. До 2-3 месеца преди да ми изтече договорът, ми звъняха всяка седмица. Като наближи, ни вест ни кост. Но аз с Виваком се разведох много отдавна и си преподписах с А1. Дадоха ми хубави условия и съм доволна. Нямаме проблеми с ТВ и нет, при проблем реагират много бързо.

# 289
Дайте предложение от къде да поръчам карикатура за подарък.
Ако някой от вас е поръчвал и е останал доволен, ще се радвам да даде отзиви.

# 290
  • Пловдив
Дайте предложение от къде да поръчам карикатура за подарък.
Ако някой от вас е поръчвал и е останал доволен, ще се радвам да даде отзиви.
Преди години бях поръчала от фейсбук страничката на Zlati Krumov - Zlat, карикатури. Много ми хареса как се получи, беше за подарък

# 291
Къде мога да намеря книжарница, в която продават и разни бланки и подобни. Трябват ми книга за приходите, книга разходи, инвентарна книга и книга за материалните запаси.

# 292
  • Пловдив
Има една книжарница в Кършиака - като застанеш срещу входа на магазин Т Маркет (този, който е в района на Новотела), хващаш уличката от дясната му страна (която излиза на светофара на моста на Герджика). Още в началото на уличката се намира тази книжарница. Преди имаше такив бланки.

# 293
Къде мога да намеря книжарница, в която продават и разни бланки и подобни. Трябват ми книга за приходите, книга разходи, инвентарна книга и книга за материалните запаси.

Зад Гранда едната книжарница под блока има всякакви бланки.

# 294
  • Пловдив
Пегас зад Гранда

# 295
# 296
  • Пловдив
Йога студио за начинаещи някой дали може да препоръча?

# 297
  • Пловдив
Ние ходихме в Perfect sport на Пешеходния мост при Дамян. Един от най-добрите инструктори в Пловдив. Учител е на почти всички останали инструктори Simple Smile
Ние също започнахме от съвсем начинаещи. Упражненията започват от по-леки към по-трудни и правиш докъдето можеш.

# 298
  • Пловдив
Знаете ли дали в града има кой да поеме ранен воден бик, предполагаме счупено краче?

# 299
  • Пловдив
Може да се обадите в големите ветеринарни клиники или пък на Зелени Балкани евентуално за съвет и съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт