Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 662
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • под тепетата
Много често си взимам от Soup Pause . Готвят много вкусно, доставят и до вкъщи.

# 316
  • Пловдив
В Лекси има ли кулинарен шоколад на Гайо? Трябват ми 500гр.
В този на Пещерско шосе мисля, че съм виждала, най-сигурно е във фабриката им в Прослав или им се обадете и попитайте къде доставят такъв.
За обедно меню  Сомбреро 2 ни е любим и сме много доволни от кухнята.

# 317
  • Пловдив
Здравейте, някъде около Университета дали има място където да ламинират лист, но не А4 формат, а А5 и ако да къде точно е. Благодаря предварително Simple Smile

# 318
  • Майничка
Здравейте, някъде около Университета дали има място където да ламинират лист, но не А4 формат, а А5 и ако да къде точно е. Благодаря предварително Simple Smile
Вижте в копирния център на Цар Асен, срешу баничарницата.

# 319
  • Пловдив
Привет чудех се можете ли да ми кажете място където могат да ми направят нови вратички за кухненските шкафове(като изключим съливер)?

# 320
Привет чудех се можете ли да ми кажете място където могат да ми направят нови вратички за кухненските шкафове(като изключим съливер)?
http://mebelin07.com/

# 321
За помощта за 8-класниците подадох онзи ден чрез Система за сигурно електронно връчване с ПИК от НОИ - заявление + бележка от училището. Върнаха ми отговор след около час, че заявлението е прието и ми предоставят вх.номер.

По повод помощта на осмокласниците, училищата дават ли сега през ваканцията служебни бележки?

# 322
Задължителна ли е тази бележка,не може ли по служебен път да направят справка?

# 323
  • Пловдив
Задължителна е бележката, обаждах се в Социалните. Не знам защо по медиите го написаха сякаш могат сами да си направят справка.
Вчера детето на колежката взе удостоверение от ЕГ Иван Вазов, в ЕГ Пловдив също в момента издават.

# 324
  • Пловдив
Здравейте, къде освен на Иван Вазов има магазин на Zag Zodiak?

# 325
  • Пловдив

MBL Antik - има ги във фейсбук , имат и сайт

# 326
  • Пловдив
Здравейте момичета! Кажете ми къде по центъра мога да намеря луксозна щипка за пари, за подарък е?

# 327
Здравейте, къде освен на Иван Вазов има магазин на Zag Zodiak?
Аз ходя в Халите, но жената там няма почти нищо от новите аромати, както и по - старите... Или поне доста често нямс това, което аз търся. Може да се поръча, но аз искам първо да пробвам. Как да поръчам и купя нещо, което не съм помирисвсла Grinning

# 328
  • Пловдив
Ако искате от МДФ вижте в Модекс, намира се до бившия магазин Молдавия или в Балкан Юг, намира се в Северна индустриална зона. Но и на двете места си поръчвате вратички и ви трябва човек за поставянето.

# 329
Здравейте,преди време на ул.Иван Вазов в един двор имаше магазин за обувки от който съм си вземала 42 номер дали знаете къде се е преместил или друг освен Дайхман от където мога да намеря този размер дамски обувки?

Общи условия

Активация на акаунт