Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 661
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Като казахте Хали, някой знае ли какъв ще е магазинът на първия етаж, който подготвят? Изглежда голям - затворили са цялото каре зад ескалатора...

# 331
  • Пловдив
Дали има човек от Пловдив, който би се навил да дойде да упои едно куче в индустриална зона Радиново. Опитах се да го хвана, но е страхливо и бяга /булонка е/.

# 332
Като казахте Хали, някой знае ли какъв ще е магазинът на първия етаж, който подготвят? Изглежда голям - затворили са цялото каре зад ескалатора...
Ако правилно съм разбрала ще е Кik. Септември уж ще отвори.

# 333
Здравейте, да питам и тук.
Цяла седмица нямаме интернет. На Булсатком сме и техници са установили, че е изгоряла антената и отказват да я поправят, понеже била наша собственост. Искат да заплатим 150 лв. за нова.
Знаете ли в Пловдив къде мога да я занеса задая водят и евентуално да я поправят?

# 334
Ох, тази антена. И в другата тема ви казах, че такова чудо няма. Уточнете или качете снимка най-добре. Рутер е най-вероятно, друго оборудване с антени няма и нов не е 150 лв., освен ако не говорим за гигабитов рутер, което не ми се вярва.

# 335
Знаете ли някъде из града китайски ресторант с приятна лятна градинка и да работи поне до 23 днес.

# 336
Чак приятна лятна градинка не, но има маси вън и е приемливо. Работят до 23 часа, Шанхай под блока на колелото на Панаира.

# 337
  • Пловдив
Герджика, но не знам до колко работят. И не е чак приятна градина.

# 338
Ох, тази антена. И в другата тема ви казах, че такова чудо няма. Уточнете или качете снимка най-добре. Рутер е най-вероятно, друго оборудване с антени няма и нов не е 150 лв., освен ако не говорим за гигабитов рутер, което не ми се вярва.
Е как да нямат антени...
Ей например 35лв в Базара...
https://m.bazar.bg/obiava-10886468/satelitna-antena-komplekt-bulsatkom

# 339
Ще ми обясните ли каква е връзката между липсата на интернет и сателитната антена?

# 340
Ще ми обясните ли каква е връзката между липсата на интернет и сателитната антена?
Сателитен интернет? Нали имат едни антени, на Широка поляна "комшиите" с това ловят Тв и нет. А като чуя Булсатком и антена ми е веднага сателитна, що да не е?
Ако е рутер и си е техен е друга бира, ама защо са му казали антена?
Към дамата: ако е изгорял рутера вкъщи няма оправия. Нов, купете си и си го настройте. Може и много повече от 150 да е, ако е читав.. Ако е сателитна антена, пак нова 😊

# 341
  • The point of no return
Здравейте,преди време на ул.Иван Вазов в един двор имаше магазин за обувки от който съм си вземала 42 номер дали знаете къде се е преместил или друг освен Дайхман от където мога да намеря този размер дамски обувки?

Преди години съм намирала такъв номер във фирмения на Флавия в Кичука, но идея си нямам съществува ли още.

Момичета, медицинско за С Категория вадят ли във всяка болница или само в Транспортна? Ориентировъчна цена на частно ще ми е полезна, благодаря!

# 342
  • Пловдив
Моят мъж го пратиха в транспортна за С категория. Цена не помня, но така или иначе тези медицински са платени.

Аз също съм с голям номер обувки. В мат стар съм намирала, но е въпрос на късмет и на модел. Не всичко ми е удобно, че кракът ми е и широк.

# 343
  • Пловдив
Здравейте,преди време на ул.Иван Вазов в един двор имаше магазин за обувки от който съм си вземала 42 номер дали знаете къде се е преместил или друг освен Дайхман от където мога да намеря този размер дамски обувки?
Такива номера дамски обувки съм виждала в магазини "Меркари" https://mercari.bg/zheni/obuvki?cat=321&size=42
Имат няколко магазина в Пловдив, виж ги в сайта.

# 344
Къде в Пловдив може да се видят на живо ученически раници Херлиц?

Общи условия

Активация на акаунт