Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 639
  • 746
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
В книжарница Джулия на Антим 1ви.

# 346
В книжарница Джулия на Антим 1ви.
Благодаря за отговора, но там няма. Основно са Ars una - унгарски, страхотни, но доста по-скъпи.

# 347
Момичета, медицинско за С Категория вадят ли във всяка болница или само в Транспортна? Ориентировъчна цена на частно ще ми е полезна, благодаря!

Медицинско кат. С в Първо и Второ ДКЦ, в медицински център Хипократ, ДКЦ-то в Тракия и на събота пазара ... Трябва да има всички специалисти, за да заверят: очен, хирург/ортопед, невролог, УНГ, вътрешни болести и заверка от ОПЛ със заключение. Ориентировъчно е около 45-50 лева. В транспортна болница е единственото място където има ТОАЛЕК в Пловдив, комисия, която издава медицинско на хората с ТЕЛК, но то е на всеки 5 години и там режимът на издаване е друг.

# 348
  • Пловдив
Преди години подържаха асортимент.
На голямото дете взех Херлиц като първа раница.
Оказа се че не е нашата. Твърда като сапунерка. Пълна е ужасно неудобна за носене. Аз лично получих главоболие от носенето ѝ поради начина по който се разпределя тежестта или поради друго не знам, детето също.
Добутахме и втори клас с нея и взех Габол.
На малкото сега също.

# 349
Къде в Пловдив може да се видят на живо ученически раници Херлиц?
Ние взехме от Метро преди три години, но търсете с анатомичен гръб, а не от тези с твърдия капак. Там зареждат голямо разнообразие от раници в края на август

# 350
  • Пловдив
В книжарницата над ДМ на "Капитан Райчо" дали няма да има тази марка раници?

# 351
  • Майничка
То не е книжарница, а магазин за играчки, а раниците са основно на Габол.

# 352
Може ли да ми препоръчате шивашко студио /за поправки/ в района на Сл лъчи (на Михалаки Георгиев) ?!

# 353
  • София
Всички раници - 2 на брой са Херлитц, ще бъде 9 клас. Първата, твърда, купих директно от склада на Херлитц до летище в София, втората поръчах от немския Амазон. Пускат ги и в Метро, но само в ученическа кампания, т. е. скоро ще ги заредят. Има и друга много добре заредена книжарница с техни раници, но пак е в София. Просто ако имате път, може да го имате предвид. Най - добре е обаче да си я поръчате от Амазон, по - евтини са. В заключение ще кажа - изключително сме доволни, така като гледам и до 12 клас ще си изкара с втората, която купих в 5 клас. Пера я директно в пералнята.

# 354
Благодаря за отговора! Изключително полезна информация. От май месец следя освен Амазон и други немски сайтове, но към момента най-добрата цена е с около 30 лв по-евтина от тук продаваните. С доставката разликата ще падне на максимум 20 лв. Затова се насочих към покупка директно от тук за да мога да ги видя поне на живо.

# 355
Знаете ли за платен паркинг по възможност в смирненски и какви са цените. Трябва ни за 3 дни

# 356
  • Пловдив
Знаете ли за платен паркинг по възможност в смирненски и какви са цените. Трябва ни за 3 дни
Зависи в коя част ви трябва, има закрит до Комплекс Корона, друг се сещам на Пещерско шосе, в дясно от магазин Лекси. До Мола също имаше паркинг, срещу болница Каспела е неугледен, но става,  там цените са 2лв на час или 16лв за ден.

# 357
  • Пловдив
Момичета, къде да търся златна гривничка или кръстче за кръщене? Ней по Отец Паисий по златарските м-ни или...?

# 358
  • Майничка
Навсякъде има.

# 359
Здравейте. Къде ще ми препоръчате да занеса родопски одеала за пране?

Общи условия

Активация на акаунт