Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Къде( около центъра) мога да намеря мъжки пантофи, голям номер( 47- ми)?

# 436
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам спешна нужда от телефон на такси, което вози клиенти с кучета.
Ще съм благодарна за номер на кола или фирма, която сте ползвали.

# 437
Туиг, дано ти е от полза

# 438
  • о`майна лунна нощ е
Страхотна си!!!!!!
Сърдечни благодарности! Точно това търсех, защото бях видяла поста, но не можех да го намеря  сега, когато ми трябва.

# 439
  • Пловдив
Здравейте, тъй като имам една чанта от китайски магазин, но вече се позалюпила и ми се иска да намеря някъде където да и направят едно калъфче някой знае ли такъв човек или място?

# 440
  • под тепетата
SomewhereOverTheRainbow, купувала съм от магазинче в подлеза на паметника на Съединението. Другото, за което се сещам е на пешеходния мост.

Сега, след като N3 ги купиха Виваком, в офисите на Виваком ли трябва да си плащаме интернета и телевизията?

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 08:41 от bilqna_69

# 441
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя рози от фондан? Знам,че в тракия май имаше някаква сладкарница...дайте някаква идея

# 442
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя рози от фондан? Знам,че в тракия май имаше някаква сладкарница...дайте някаква идея
В Попимони съм виждала на Пещерско в Кауфланд, вероятно и в другите сладкарници има.

# 443
Гледам, че в технополис продават музика за коли. Дали поставят колонките на място или само ги продават. Отзад преди мисля, че го правеха, но не съм сигурна..

# 444
  • София
Много фигурки от фондан съм виждала и в Чочко, на Христо Ботев, а и производството им е в Пловдив, та може и други сладкарници да имат.

# 445
  • Берлин
Момичета, къде има богат избор на трапезни маси? Нямам време за обикаляне /2-3 дни съм в Пловдив/ и да мога да огледам, харесам и купя. Благодаря

# 446
Здравейте, къде в Пловдив мога да поръчам букет от бутилка алкохол и бонбони? Трябва ми допълнение към подарък за мъж за рожден ден и мисля, че това е интересен вариант.

# 447
  • о`майна лунна нощ е
Маси има по мебелните магазини - Дизма /двата шоурума на бул. "6-ти септември",  а до тях в бившото Мото Пфое до кметството на район Източен е Мондо. В Тракия в Идеа, които са до кино Фейсис. Там е и Зоната. Навсякъде ще има маси. Въпросът е дали ще ви допаднат като вид и функционалност.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 15:49 от `ТуиГ

# 448
  • София
Здравейте, къде в Пловдив мога да поръчам букет от бутилка алкохол и бонбони? Трябва ми допълнение към подарък за мъж за рожден ден и мисля, че това е интересен вариант.
В Irida Chocolate до Новотела.

# 449
  • Пловдив
Здравейте, откъде мога да купя самозалепващо тиксо за опаковане на подаръци, но да не е от тънкото бяло, което се къса, търся широко и жълто, което се реже с ножица

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 06:57 от Веронезе

Общи условия

Активация на акаунт