Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 418
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
а,да и добре дошла Видричка   bouquet

# 136
Момичета, сега се връщам от лекцията на сп.  9 месеца - защо не дойдохте? Бяха само verolina, dideto, macko, lia25, mama_shushi, secretbg и tini_mini...zizzu, ти къде беше, пак ли се успа  Hug
Аз щракнах някои снимки, та който иска - да ми пише на ЛС имейла си.

Много са ни пораснали коремчетата  Party
Хайде, целувки  Flutter

# 137
   И аз да не пропусна  Heart Eyes добре дошла Видричке   wavey
  ЧРД на alex_shu    Много,много щастие най-хубавия подарък скоро и много здраве  newsm59
  Момичета днес излиза първи брой на списание "Моето дете" много е интересно и има мн. полезни съвети  Flutter 
  Целувки от мен и да се пазите  Heart Eyes    Heart Eyes    Heart Eyes
 п.с.Еи вижте какво хубаво време  Nature Sunny  Hands Clap Тези които можем да се възползваме  Party

# 138
  • Бургас
 welcome Vidri4ka, хайде мъничко остана
  party023 newsm67 alex_shu да си ни живичка и здравичка, и хубаво бебче през Декември.
Приятен ден на всички, времето е разкошно!  newsm74
Бургазлийки тия дни докато е все още слънчево, ако искате една срещичка към 17.30, примерно в сряда или четвъртък?! 

# 139
Аз съм за бургаската среща.Мога и още утре в 17.30. newsm10Момичета да ви питам при изследвания за кръвна група,кръвна картина и урина задължително ли е да са на гладно сутрин?

# 140
здравейте мамчета:)
лекцията наистина този път беше интересна Peace
беше подкрепена със снимков материал и беше по-нагледна:)
започнаха с това как акушерката преглежда бебенцето веднага след раждането за възникнали травми по време на раждането, а след това показаха как се къпе бебчо у дома Heart Eyes
най-голямо впечатление ми направи снимка на бебче, къпано направо във мивката newsm78
накрая имаше презентация на лекарствата, които се дават на бебо, но аз не я изслушах докрая
ами това беше в общи линии Hug
хубав ден от нас  bouquet

# 141
   magika, за кръвна картина и урина мен ме караха задължително рано сутринта и на гладно...кофти е ама така трябвало  Confused   
  А някоя от вас взела ли си е направление от личната лекарка,за болницата??? Thinking

# 142
  bowuu на всички, които сте ми пращали имейлите си, съм ви пратила снимките от днес   bouquet

# 143
  • Бургас
момичета страхотни сте, много сте сладки, пък коремите още по-вече  Wink

magika точно за тези изследвания, за които питаш е задължително не да са рано сутрин, а да са на гладно, аз ги правех на обяд, но нищо не бях яла и пила до тогава.  Naughty
Нямам търпение и ние да се организираме на срещичка с коремчетата.  Joy

# 144
sarra мерси за снимките
alex_shu честит рожден ден. Много щастие и хубаво бебче   bouquet
на мен ми хареса лекцията, добре че си записвах, че иначе ще забравя, видяха ми се толкова неща. И аз накрая не чух какво се дава на бебето, нещ беше за ваксините и лекарствата. Но си мисля, че педиатъра ще ни ги каже тези неща.

# 145
Здравейте,
Сарра, мерси много за снимките. Жалко, че не успях да дойда по-рано и да се запозная с всички  Banghead, но все пак накрая ви видях за малко. newsm53 . Другия път повече ! На 31.10. ще присъствам пак.
alex_shu  - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  
За спането по гръб видях, че става въпрос, та искам да попитам вие спите ли по гръб?  На мен докторът ми каза да НЕ спя по гръб, зашото се пристиска кръвоносен съд, който снабдява бебенце с кислород. Даже по книгите пише, ако се правят някакви упражнения (не че съм правила де) да не се лежи повече от 10 минути по гръб.  А аз точно тази сутрин се събудих по гръб и се уплаших доста да не съм навредила на бебето, да не му е станало нещо и докато не се размърда, не се успокоих. Но то сигурно щеше да рита, ако е имало проблем.
Иначе по време на лекциите за бременни рита като луда - или разбира, че за нея говорят, или не обича лекции  newsm62

# 146
Здравейте, момичета.Иаз бях на лекцията днес, но за съжаление не познавам никоя от вас и не останах на рисуването на коремчетата  WinkСлед лекцията се помотах хубаво, че времето не е за изпускане тия дни, а и вече съм в болнични и имам достатъчно време за мотаене.Обаче си е скучно да се разхожзам сама, а всичките ми приятелки работят през деня.Ако има и други скучаещи, като мен, които се чудят каква компания да си намерят, за да си разхождат коремчетата, моля, обадете се - аз съм насреща.А ако има мами от Люлин, още по-добре- ще си обикаляме местните градинки по съседски  Hug

# 147
    Аиде стига бееее Shocked е това з аспането по гръб не го бях чувала.... Thinking  Аз постоянно си спя по гръб, дали наистина е опасно  newsm78
    milenah, и на мен ми се иска да си имам някой около мен да се разхождаме, но маи тук в съседните квартали няма аябсолутно никоя маминка която да е тук във форума... Sad 
   А много сте сладки на снимките и с тия готини коремчета  Heart Eyes    Heart Eyes    Heart Eyes 

Знаете ли нещо за shrew???

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 17:06 от si_mama

# 148
si_mama, ако си в София, значи не си далече.Аз съм мобилна /без тази седмица, за съжалене, но от другата седмица пак ще съм си моторизирана/, надявам се да се поразходим някога - ей така, за компания.Не знам кой е твоя квартал, ама все е тук някъде... в София. Пък може да обхождаме по-централни градинки и паркове  newsm78 Аз все пак се надявам, че ще се виждаме - с теб, с други мами, че нали сме съратници по съдба  Laughing

# 149
  • София
Привет, да се включа и аз набързо преди да си тръгна от работа:-)
Честит рожден ден на Алекс, мн положителни емоции и най- сладкото зимно беборанче през декември ти пожелавам  bouquet
КланГ аз не бях на обиколката тая седмица- някоя друга мама щеше да ходи, но не помня коя newsm78
Инак ходих в началото на месеца, но преди твоята оферта за снимки от болницата.... да се бях сетила, ма акъла ми никъв го няма напоследък #Crazy
Сара мерси за снимките, най- после и ние да сформираме дружинка, забавно е като сме повече:-)
Хайде лека вечер и до скоро Grinning

Общи условия

Активация на акаунт