Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 415
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Sarra после ще сменим лентичките на килограмови и готово  Wink
мен ме е страх дори да се кача на кантара  no
зимата качих 10 кила дето не можах да смъкна защото забременях,и до сега съм качила 11 за последните 3 месеца - общо 21кг  и от 53 съм 74 cry а имам още поне месец!
последно като се теглих на домашния ми показа 78!!! и изобщо не ми се мисли ако е точен  #Crazy....
а татито от солидарност вече превърта кантара с един жетон  Joy
абе имам една комшойка с 2 деца, едното ми е почти набор, а изобщо не и личи,та тя ми каза че и с двете е качила по 30 кила и после ги е свалила без проблем и сериозни последици  Shocked
можем само да се молим да имаме нейния късмет  Praynig

# 166
  • Пловдив
Момичета, стига сте си тровили живота с тези килограми! То човек като няма големи проблеми, сам си ги търси...

Я по-добре влезте във форума на септемврийските мами за освежаване. Всички до една са родили живи и здрави бебета / коя по-раничко, коя след термина/. Много снимки са сложили на бебоците - страшно са сладки!
Нашите ще са още по-хубави! Naughty baby_neutral

# 167
 Публикувана от: VELLA 

Момичета, стига сте си тровили живота с тези килограми! То човек като няма големи проблеми, сам си ги търси...

Я по-добре влезте във форума на септемврийските мами за освежаване. Всички до една са родили живи и здрави бебета / коя по-раничко, коя след термина/

Вярно.. Hug  А представяте ли си, че само след около месец и малко и ние ще започнем с хубавите и сладки новини  Party И ще започнат да се появяват и първите от най-хубавите бебоци  Crazy   Crazy   Crazy
   Лелеее вече нямам търпение  newsm44

# 168
Леле, страх ме лови! Вече не мога да се отърва от кошмари, особено като знам че ще бъде преди декември... smile3511 страх ме е  newsm45

# 169
  • Варна
ами аз имам още 2 седмици (с тази 3) и влизам в 9ти....и вече ще чакам включване  Rolling Eyes
Боже сега ми се струва че мина адски бързо  Shocked
когато се регистрирах бях в 18г.с. ако не се лъжа,преди това само четях....

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА VEROLINA !!!   smile3510
Желая ти лесно раждане и здраво и щастливо бебче !!!
И на мен ми минава мислълта колко много ми се иска да е минало раждането и да сме се понаучили да гледаме бебето и да си ходим безгрижно на разходки. 1stroller
Mama-Shushi и Verolina, в Младост ли живеете? Ако е така, със сигурност ще се съберем повече Wink
И на мен ми се пригади вчера посред нощ  Sick , странна работа, особено като се има предвид, че в началото не ми се е гадило изобщо, освен 1 път, пак така среднощно. Много неприятно, дано да е било за последно.
Весел ден на всички !  #Milti

# 171
Момичета, тези от вас, които изкараха някакъв вирус напоследък, кажете как се оправихте и за колко време?
Брат му на мъжа ми е болен с 39 температура и понеже е ученик в семинарията, искат да го изолират от другите там и да го пратят вкъщи, т.е. у нас и аз съм много притеснена.  Shocked

# 172
Добро утро на всички!
Пак си намерихте нещо за притеснение! Споко ще отслабнете, а ако не както казва нашия тати - колкото повече - толкова повече за обичане!
Сара, не допускай такива провокации! Ми не дай боже, ама ти можеш и всеки момент да родиш! Тези роднини толко ли сами не се сещат че при бременна жена (особено в последни месеци ) не може да се настаняват болни! Това е дето говорихме за посещенията в родилния дом - всеки се сеща тогава да ти се натресе, нищо че малко е неразположен.... той нямало да пипа бебето и  с товасмята въпроса за приключен. Ами бацилите дато ги издишваш , бе , джанъм? За това никой не се сеща!

# 173
  • Варна
ужас,Сара не позволявай да те разболяват точно сега!още повече с температура!  #Crazy
да отиде при свекърите или на квартира за 2-3 дена ,защо при тебе ще го натрисат?!
дигни един панаир кат хората и да не те занимават  Wink
а за висока температура - течен аналгин по принцип,но не знам сегашния вирус дали минава  Thinking да отиде на лекар?

# 174
Sarra, и аз се присъединявам към мнението на ClanG и Virginity!!!
Никакви болни около нас Naughty
При мен племенничката на мъжа ми, която е на 4 годинки в момента "била малко сополива" според думите на свекърва ми #Crazy
разбирам я, че й е внучка и иска да я вижда, но аз съм на мнение, че е добре точно сега да сме здрави и да не се разболяваме Peace
чесно казано, доволна съм че се съобразяват Peace
сподели с мъжа си тревогата ти, че може и ти да се разболееш и вярвам, че ще те разбере и ще намерите решение Peace

# 175
Здравейте маминки! Да ви кажа снощи много ми се спеше, но като легнах и дълго време не можах да заспя.  1countingsheepКато ме налегнаха едни мисли за бебчо.....  babyuu, та не мога да заспя. Представих си как си стоя в къщи и си го гледкам като спи или си го гушкам и т.н. Замислих се за влизането ми в болницата?- как ще се отнасят към мен и бебенцето?-ами после за изписването?-Кой ще дойде и как изобщо ще протече всичко?
 За колограмите?-какво сте се притеснили?-имам една съученичка- миналата година роди момченце, та тя е висока 1,50м и тежеше 50кг преди да забременее-през цялата бременност качи 30кг и стана 80кг, няма да ви кажа каква топка ли бъчвичка ли да го кажа незнам се търкаляше по улиците. Роди 4,300 бебе. Сега почти си е върнала предишните килограмите.
 Мен лично не ме интересуват килограмите- до сега +13-14, за някои е много за други нормално. Важно е аз как се чувствам и как се чувства бебчо. На нас като ни е добре  Hug какво повече? Дори не обръщам внимание татито като ми вика "тролче" Whistling.
 За болките в срамната кост- имам си ги, различавам и леки контракции, боли си ме кръстчето, не спя нормално и всички там други недостатъци съпътстващи една бременност.
 Сигурна съм, че като видим бебенцето, като го прегърнем и целунем ще забравим всичко през което сме минали. Heart Eyes

# 176
абе Shrew за много години  Hug
ти още ли драйфаш бе мила  newsm09
да не вземеш да получиш някой контракции ей ! да се пазиш!  Naughty
целувки на коремката  Heart Eyes

Heart Eyes
Абе шантава работа моя, започнах да повръщам в 6-и месец. Е не е постоянно, 3-4 пъти в седмицата и все по никое време. Нормалните жени повръщат в началото, аз в последния триместър Simple Smile

Около мен все болни, а аз държа фронта........инат, не се давам Simple Smile
Първо мъжа ми, той зарази сестра ми, свекъра и накрая свекървата......ооо, и един от шефовете си  Twisted Evil
Много е притеснен, че и аз ще се разболея...не стига вика, че съм ти надул тумбака, не стига, че изтърпя толкова заради мен, сега за капак остана и да те разболея.......охххх, сладура ми......... Като повръщам ходи напред-назад, чупи ръце и все пита дали може да помогне. Чак жал ми става за него.......Въри му обяснявай, че бременността има и такива "екстри"  Simple Smile
Сега мисля да го пратя да се ваксинира. Де да можех да пратя и клиентите ни да се ваксинират  Simple Smile

VEROLINA, честит рожден ден!   bouquet

Айде bye, отивам да готвя.....

# 177
  • Бургас
Аз в 17.30 съм на линия сладурки, ще бъда с дънков гащиризон  Laughing бе като видите подут тийнейджър да се търкаля съм аз  Joy
Цяла нощ и аз не съм спала.... ама от вълнение за срещата  #Crazy луда работа
Сега изчезвам, че имам вътрешен контрол и са ми дали куп задачи, пък нали тряяя ги свърша до 17.30

# 178
Исакам да питам, ако знаете:
1. колко дни се лежи в болницата след раждането - нормално и секцио; и
2. като си нося помпата в болницата, трябва ли да нося и разни аксесоари за стерелизирането й и какви точно?

# 179
Shrew, много ти е сладък мъжа, да си го глезиш много!  bouquet
Майчета, благодаря ви за подкрепата, мисля че отстраних опасността засега Hug...въпросният ми съпружец разбра че трябва да се справя сам - аз обясних риска. Проблемът е, че тук нямат никакви други роднини, при които могат да отидат, аз свекърва нямам, тя почина преди да се оженим, та двамата са само с бащичко. Последният не живее в София...и мъжът ми е хем брат, хем баща на момчето. То е сладурче иначе, ама в пубертета можеш ли да му наложиш нещо, не се пази и лесно се разболява. У майка ми пък има ремонт и там няма как да отида...Ох, значи сега, като няма къде да отиде, довечера мъжа ми иска да го кара с колата при баща му...той е извън София...та ми настръхва косата и за него. Пази Боже!...

И аз искам вече да е дошъл декември и да съм си гушнала мушморочето! Но напъследък повече ме нападат едни опасения около раждането, а после кърменето, къпането и ваксинирането! Да ви кажа, много съм бясна на нашите държавници, че са задължили ваксинирането!!! Имам приятелка, на която здравото й бебче умря от ваксина .... и тя от мъка и тя се отнесе след две-три години от пътна катастрофа! Има съвременни начини от алтернативната медицина - хомеопатия и много други за предпазване от болестите и за безвредно лечение...на запад даже има цели хомеопатични болници и санаториуми...а тук ...да не дава Господ да опреш до здравната система  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт