Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 419
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
...и аз спя само по гръб - иначе не ми дава мира от ритане, а това май означавало, че не му е удобно на човечето  newsm78
Пък и на мен - особено като спя наляво, адски ми е неудобно. А пък надясно - пишеше някъде, че сме си притискали артерията, която връщала към сърцето с мръсната кръв от долната половина на тялото... Rolling Eyes

alex_shu,   cook newsm18 Tada Честит рожден ден!!! ...ного ного усмивки и любов ти желая и най-вече да си здрава и бебчето ти да е здраво!

А къде се изгуби detelini? И също emsski? И Shrew? Ей, не се отдалечавйте, де...

# 151
si mama на мен докито каза че ще ми даде обменната карта след 15 дена от началото на 45 дена преди раждането.Малко го завъртях но дано си ме разбрала.за спането по гръб много се притеснявате!Ако на вас не ви е удобно то и на бебо не му е!Не е ли така? newsm78

# 152
  • София
Sarra, и аз мерси за снимките Simple Smile

А за спането по гръб и на мен лекар ми беше казал, а и бях чела, че не е добре по гръб. Но пък и не съм чула някой да го е забранил категорично.  Най-добрата поза била наляво - така ми казаха когато имах доста силни контракции, макар че не можем да спим само по един начин, и без това е много неудобно вече навсякъде. Но за по гръб на мен самата не ми е удобно, после не мога да стана и имам страшни болки в кръста, така че си спя настрани, а как ми се иска по коремче...  ама не може.

# 153
  • sofia
Да,наистина е хубаво като се видим Hug Но другия път може да отидем някъде дружно след лекцията да си побъбрим, днес например ние с  verolina се оказа че сме от един квартал, та като се хванахме двечките...е,не сме обикаляли много, ама се наговорихме до вкъщи и всъщност се оказа че живеем много близо, и се надявам и бебоците да си разхождаме после заедно Peace

# 154
"moonday" какво ще кажеш за срещичката утре за 17.30 пред Кирил и методи?Изчисти си пощата,защото е пълна!Nikki Ivanova аз ще съм там!Ще се познаем по коремчетата!!!

# 155
  • София
и се надявам и бебоците да си разхождаме после заедно Peace

Ще ги разхождаме и още как, тъкмо си мислех че няма бъдещи мами наблизо, но ето че има  newsm44

# 156
  • Düsseldorf
Мноооого благодаря на всички ви!!!!

Напук на общоприетото няма да почерпя, поне не виртуално, щото аз поне само се дразня от снимки на манджа, но ви каня на виртуално парти...
 moresmile baloni newsm36  bigdance2 dazzler1 newsm18 newsm18 Tada  ura

И да ви се връщат всички хубави пожелания, най-вече онези за хубаво и здраво бебче!!!

# 157
За спането по гръб и надясно,и аз знам, че не е препоръчително, защото се притиска "кухата вена". То аз и не мога по гръб да спя, защото после адски ме боли кръста #Crazy. Направо имам чувство, че ми се разчленяват костите. Препоръчително е наляво, но е задължително. Все пак си мисля, че както ни е удобно на нас, така е най-добре  Peace

# 158
  • Варна
абе колкото и да се стараеш да спиш в определена поза, кой може да гарантира че докато спиш няма да се обърнеш  Crossing Arms освен с такива бебешки възглавници за спане на една страна  Laughing
не знам за вас но аз както и да легна ми изтръпват ръцете  Sad  днес не можах да си вдигна мобилния - изобщо не ги чувствах като се събудих  Shocked и кръста ме боли отляво и вече си подлагам една нагъната хавлия под кръста иначе - адски болки  Cry

абе да ви питам при вас започнаха ли тея пробождания в срамната кост и ....как да го обясня...сякаш шийката се разширява ? аз от известно време имам чувството че направо си пробиваме път вече да излизаме, така ме срязва  #Crazy ама като изключим че боли мога само да се радвам че сме в изходна позиция и щом започна да натиска значи дебелеем  Mr. Green

# 159
Буууууу.........ето ме и мен  wavey

Бяха ми нужни 2 дни да ви изчета, десетина дни нямах време за форумчето защото свекъра и свекървата бяха на гости.
Честити рожден ден, alex_shu , само хубави неща да ти се случват!   bouquet

ClanG да ти е жив и здрав малчугана, само радости да ти носи!

Ние сме добре, на 12-и този месец тежахме 1,5 кг, обърнахме се с главичката надолу, риткаме постоянно, чак се чудя кога спи. Завира си краката навсякъде, вече виждам я краче, я ръчичка. Бебо и татенцето ни водят постоянно разговори, и си играят на криеница  tooth
За 1 месец съм качила само 1кг, имам кантар, но се осмелих да се претегля едва вчера, познайте дали не бях най-щастливата жена  Blush
Иначе болежки си имам всякакви, най-ми е трудно сутрин, все бъзикам милото, че ме рита цяла вечер между краката  Crazy
И вечер не ми е най-лесно......тогава е време за драйфане  Grinning
Но няма да се оплаквам, психически съм добре и съм позитивно настроена...........днес де, утре не знам  Mr. Green колко му е да изкукам.

Айде стига толкова, че станах досадна.......утре пак...

# 160
  • Варна
абе Shrew за много години  Hug
ти още ли драйфаш бе мила  newsm09
да не вземеш да получиш някой контракции ей ! да се пазиш!  Naughty
целувки на коремката  Heart Eyes

# 161
Magika, Niki Ivanova, утре в 17.30 съм пред Кирил и Методий и ви чакам. Ще гледам да взема още 1-2 бременни.

# 162
Момичета, моите приятелки, които родиха тази година, казват, че в 8 и 9 месец са качили общо10 кг! Аз дотук съм 14 отгоре, не знам как, защото не се храня повече от нормалното (ям колкото и преди да забременея).
Не искам да ставам дунда.... badscale

# 163
Sarra и аз съм отгоре с 14кг до сега от 49кг сега съм цели 63кг пък до края не се знае още колко че кача и аз като стъпя на кантара и се плаша много бързо взех да ги качвам тез килограми за една седмица цели 3кг ужас #Cussing out  Simple Smile

# 164
Sarra ,не се тревожи за килограмите!Аз съм вече 20 отгоре, а ми казаха,че можело да почна да свалям накрая.Наистина апетита ми май малко поспадна.И аз имам от една седмица болки между краката точно там където се съединяват с тялото.В началото ме беше страх,че може да са контракции,сега като чета се убеждавам,че са нормални 78Да се пооплача снощи почти не мигнах.Имах много силен дразнител-парфюма на мъжа ми.За първи път ме дразни,а като си помисля,че аз му го подарих!Явно нещо му става на обонянието!Мoonday,NIkki Ivanovaще чакам срещичката с нетърпение! Joy

Общи условия

Активация на акаунт