🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 089
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гледам Хосни и една кифла по хавлия. Що е там тая по тоя халат?! Секси ли иде реч да е!!?!
Свети му....Абе на Сами всичко му готово, много оправен бил...

# 106
Приятелката за какво е там? Нищо не прави. Явно, за да се покаже.
Да,и аз това се чудя?Даже не помага

# 107
Днес одобрявам критиките на Манчев 🙂
Големи са хапките/порциите, много неща са предварително направени, много му се повтарят.
Приятелката там за какво е!

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 21:41 от птица

# 108
  • Испания
Лапацалото се втурна да влиза, първоначално подмина домакина. Без малко да не се ръкува с него.

О, Боже! Тая влезе и отвори устата.

# 109
  • DE
Тц, и чесън не ядем, а аз не обичам черен пипер Grin няма да си хабя хубавата червена чушка за авакадо, ще си остана невежа.
Леле, прозвучах като дизайнерката Close

# 110
  • София
Айде тая па взе думата и това е.

# 111
CloseТц, и чесън не ядем, а аз не обичам черен пипер Grin няма да си хабя хубавата червена чушка за авакадо, ще си остана невежа.
Леле, прозвучах като дизайнерката Close

Тогава със сирене,пак става 😀😀😀 Да,нещо средно м/у нея и гериту 😀😀😀

# 112
Боже, аз ще ям!
Боже, какво тъпо парче е тази.
Намачкано авокадо със сирене за мазане е много вкусно.

# 113
ДизайнЕрката пак взе думата! Приятелката й, която я тренирала била веган и вегетерианка (?!) и правела луканка от зеленчуци и билки!
Ядяла заради предаването и не тренирала, от това се чувствала виновна и зле! Чу се гласът на Милена - направо ми иде да бръкна с пръст... (в гърлото, предполагам). Егати пачата е другарката Саня!

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 21:48 от Tess d`Urberville

# 114
  • Испания
Милена е много добра и като домакин, и като гост.

# 115
Милена много ме кефи, абсолютно естествена и откровена! Сами за мен е едно несигурно момче, което всячески се опитва да се хареса на всички. Леле, тая Соня е ужасна, след всички интервенции на които се е подложила ми прилича на Сфинкс. Съжалявам, не искам да обиждам египетската култура. Соня е много проста и елементарна жена на възраст, която не може да приеме, че остарява и говори прекалено много глупости.

# 116
Тая, всеки ден едно и също ли ще намила. Аййй, не се трае тая женица!

# 117
Лапацалото се втурна да влиза, първоначално подмина домакина. Без малко да не се ръкува с него.

О, Боже! Тая влезе и отвори устата.

Ама тя тая не си затваря устата, затова и не яде. Щот трябва да млъкне. Непрекъснато бълбука, ужасен ужасон е. Най-много ме интересуваше откога е слаба.....доволна съм, че научих.

# 118
  • Испания
Пет дни ще слушаме едно и също.

Мила също е излишна на масата.

# 119
Чудя се дали останалите от компанията се смеят на дизайнерката зад гърба й Joy Ба, запали моторетката с 200 и няма спирка Joy

Сами, бейгъл и бретцел не е едно и същооо

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 10:01 от Donna Paulsen

Общи условия

Активация на акаунт