🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 097
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 120
На дизайнерката дългото гладуване я е удАрило у мозъка, ако някога го е имала.
Да дават плакета на Милена и да свършва тая мъка.

# 121
Аз имам съмнения, че Сами е приготвил сам десертите, блатовете, такосите и маринованото пилешко. Като го попитаха как е овкусил пилешкото, измънка "с различни подправки" и побърза да смени темата. Манчо ще го пореже с поне 4 т. Преполагам, че ще му даде 6.
Харесват ми Милена и Райна - тотален игнор към Соня, оставили са я за фон, а те си хапват, смеят се.

# 122
Милена дали наум си пее "НЕАМ НЕРВИИИ"?

# 123
На мен пък ми е симпатична Соня и много ме забавлява JoyИзобщо не трябва да се приема насериозно.Абсолютен шут.
Райна ме дразни повече, очевидно не е умница. Какво си говори с нея Башо ми е интересно.
Тази приятелката не разбрах за какво се изтипоса на масата и при приготовленията пак я нямаше никаква. Груба физиономия, и с това нещо на носа не си прави услуга, напротив..
Тази салата в оризовите кори откровено ми беше леко... хм как да се изразя по-деликатно.. изобщо не бих го вкусила.
Десертът, който ми прилича на милфьой ми най харесва само дето ми прилича на закупено готово.

# 124
  • Испания
Умира да занимава хората със себе си лапацалото.

# 125
Е, 8 за Милена, която се разби от готвене и 8 за Сами, който само ги сглоби нещата. Ми неам нерви.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 21:45 от Sunny29

# 126
Другарката с логореята изби рибата с историята с меда за 600 лв! То бива тъпизъм и излагация...
Май по- тъпа и неприятна жена не съм виждала.
И за шут не става, освен за един шут отзад!

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 21:23 от Tess d`Urberville

# 127
Е, не! На кое отгоре му даде 8 т.?!?!?!

# 128
Осем за Милена, осем за Хосни.
Тъпунгер!!! Сменете го тоя, бе!!!

# 129
  • София
Е как може Милена да готви като луда, Сами да показва готови неща и равни точки?

# 130
Ееее не, и на Сами като на Милена 8!
Не е справедливо!

# 131
  • Испания
Готвачът отново се о..а.

Александър ми е симпатичен. Да видим какво ще направи утре!

# 132
Как 8 точки, бе Манчев???????

# 133
Милена, противно на бунтарския си вид, будещ представата за арогантна и скандалджийска личност, е мек, възпитан, естествен и толерантен човек.

Соня е нещастна женица. Тежаща 5окг. Какво постижение. Ти да видиш. Няма други 50-килограмови.
Боже, опази!
На другите им става неудобно заради Милена и се опитват да сменят темата на разговор. Но не! Тази госпожа държи да наложи мнението си за здравословно хранене и брилянтна визия. Голям смях. Истини за трите бели убийци и т.н. ги представя като свои теории. Буди смях госпожата.

# 134
Пука и на Милена. Тя първо е възпитана, второ сигурно също много загрижени за нея хора са и намеквали как трябва да намали теглото.
Никой дебел човек не иска да е дебел.
Тя нали си каза Милена, важното е какво излъчваш като човек.
А забравих, за друго щях да пиша Манчо от мен има нула! 0 точки. Даже са му много.
Половината неща на тоя Сами, който не ми бе интересен бяха купени.

Общи условия

Активация на акаунт