Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 046
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Д-р Жени Панайотова е много добра!
Точно тя ми вкара голям стрес при първата бременност. И трябваше да правя Пренатест вече късна бременност, отделно изобщо не се държеше професионално, задаваше ми въпроси от сорта “Какво работи мъжа ти?”, “Къде ще вечеряте” и тн..
Аз също искам да правя ФМ в “Надежда”, защото апаратурата им е добра и имат добри специалисти, но със сигурност ще е при някой друг.
Съжалявам да го чуя! Явно е вярно, че не винаги един и същ доктор се харесва на всички.

# 121
Здравейте, и аз да се запиша в тази страхотна темичка 😉  с термин началото на Март. Днес чухме сърчице и док  спомена 7 г.с. Имам син на 6г и. половина. 💙

# 122
Здравейте, и аз да се запиша с термин в края на март. Днес видяхме само сака, но все още е рано да се види друго. В 4 + седмица съм. Това е втора бременност за мен, като първата беше неуспешна (извънматочна).

# 123
Добре дошли, момичета! Лека-полека се увеличава нашата тема! 💓

# 124
Честитоо сърчице Кати Simple Smile стискай палци и за мен днес Simple Smile Heart

Стискам Hands Pray Чакаме туптящо сърце и на твоя екран Heart

# 125
Добре дошли ,момичета.
От два дни не съм влизала тук и хоп 54 нови отговори 🥰
По въпроса с БХС и Фетална морфология-със сина ми преди 9г не съм правила абсолютно никакви изследвания, освен рутинните кръвни.
Има ли такива от вас,които не мислят да си правят?Знам,че е голямо спокойствие, но пък има вероятност и да грешат и да се всява излишна паника и стрес. (Назад в темата бях писала колко наплашиха мои приятели)
И от друга страна от финансова гледна точка-доктора ми каза,че струва около 1000лв
Хубав ден на всички. 🌞
Аз се чувствам прекрасно, нямам гадене и по нищо не се усеща, че съм бременна.
Апетит нямам и съм предимно на плодове.

# 126
Аз не се записвам специално за ФМ, просто моят лекар всеки път оглежда органите и бебето обстойно. Той си му казва ФМ на определени прегледи, но е имало случаи, в които ние сме искали да видим бебето и пак така обстойно го оглеждаше.
Единственото специално, за което се записвам е Пренаталният тест за синдромите, защото с БХС много се бях наплашила и правих и Пренатест с първата бременност, за това сега направо Пренатест без БХС.
И аз се чувствам добре от три дни. Гаденето намаля до няколко минутки сутрин преди закуска и на обяд ако съм много гладна, иначе не. ☀️

# 127
На мен ми се гади почти през целия ден. Като не ям ми е лошо като хапна, пак ми се гади. С първата бременност небеше така. Док ме вика пак на преглед края на юли и каза, че тогава ще запишем час за БХС. Попитах за пренатален тест, но каза първо да направим БХС и евентуално след това.

# 128
И аз плахичко да се включа ☺ Моят термин трябва да е около 5-8.03.2022. Първа бременност.Бяхме на 12.07 на преглед видяхме пулс. Утре влизам в 8-ма седмица ,ту имам ту нямам симптоми и много се притеснявам дали всичко е наред с малката точица. Следващият ми преглед е чак първата седмица на Август и до тогава как ще дочакам не знам..Иначе си ходя при Д-р Матев в Селена.

# 129
Бях на лекар, ама много и е стар видеозона, видя само сак и жълтото тяло, каза че всичко изглежда иначе окей и ме вика след 2 седници. Добре, че на 21ви съм в Надежда! Иначе лекарката мила ама според мен това дето за нея е жълто тяло за мен е ембриончето 6+2 съм

# 130
  • sofia
Милена, ще чакаме 21, не се тревожи, всичко ще е супеер!

# 131
Аз със сигурност не смятам да избягвам ФМ. При предната бременност правих и 3-те и сега пак смятам така. БХС също ще направя и ако не е добро, тогава Пренатест.

Тук май сме се събрали главно с втора бременност, което е супер всъщност Heart

# 132
Да, и на мен ми направи впечатление, че сме предимно втора бременност.
Есенна магия, колко струва Пренатест? Влизат ли всички аномалии в него? Пола на бебето предполагам също може да се разбере и то на 100%.

# 133
И мен ме интересува цената, четох за 650 лв? А дали наистина са толкова сигурни и точни тези тестове?

# 134
Аз видях цени от 1200+ за прена ... и мисля, че ако всичко е наред на БХС и Фм да спестя тези пари за нещо по напред във времето. Казват че са доста сигурни и да пола е на 100% ама за един пол 1200лв +, скъпо излиза зя мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт