Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 048
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Е, то пола така или иначе на първата ФМ ще се види, това да е, няма нужда от нетърпение. Но за другите неща дали са точни?

# 136
Препоръчват го лекарите, ако имат съмнения след ФМ и ако Бхс има високи рискове при някой от тризомиите. И съответното има АГ според мен с процент при някой прена лаборатории и препоръчват още преди 1вата ФМ преназначен тест

# 137
  • София
Тези тестове са различни като цена. Завистмс от това колко аномалии включват. Аз знам, че има за по 2000.00лв. и те обхващат най-много болести.

# 138
Този, който ние правихме и ще правим, беше 1200лв, изследва най-често срещаните аномалии (утре ще погледна и ще кажа кои са, я резултатите на детето) + пол, който ние вече знаехме.
Изследванията ни ги направиха от VisionHealth, с тях работи АГ-то и ми препоръча тях и конкретно този пакет. В уговорения час дойде жената, попълвахме бланки, договори, четохме условия и т.н  и ми взеха доста кръв. Вечв не помня колко време отне да излязат резултатите, но първо ми се обадиха по телефона да ми кажат какви са (всичко беше наред, слава Богу) и полът на бебето.
Този път не вярвам да е нещо различно.
Сигурност дават 99% за резултатите и 100% за пола, при БХС процентите на надеждността са около 70% (уж, това е според моя АГ, ама нали трябва са го рекламира).
При нас се наложи, защото бяхме закъснели с първото БХС малко и решихме направо да направим Пренатеста.
Утре ще прикача да видите как изглеждат резултатите на момченцето ми.

# 139
Мина първият ми преглед, всичко е наред за сега, точицата си е на мястото. Дано все така да е и занапред. ❤️

# 140
За тези, които питаха.. така изглеждат и това изследват резултатите от Пренатеста ми.
Скрит текст:

# 141
Здравейте, аз също мисля,че ФМ не е просто важна, а задължителна. Също така аз правих първият път Пренатест за Даун( тогава струваше 800лв). Този път също мисля да направя и ако мога да си спестя притесненията до края на бременността. Дават доста висока надежност 99.9% мисля, че беше.

# 142
  • sofia
Момичета, първият преглед с направление ли го правите и къде в София? В голямо чудене съм..

# 143
Есенна магия, благодаря, че сподели. Аз се чудя за Пренатест. Много скъпо ми се струва, а аз много искам да спестя пари за съхранение на стволови клетки. На първото ми дете го направих и ми се струва нередно на това да пропусна. Дали е добре да отида на БХС и ранен скрининг и ако недай си боже има съмнение, тогава да ида за сигурност на Пренатест? Обърках се.

# 144
Момичета, първият преглед с направление ли го правите и къде в София? В голямо чудене съм.
.
Аз се записах в “Надежда” в мол Парадайз за първи преглед. Ще бъде на частно, а и си мисля, че на такива места апаратурата им е по-съвременна.

# 145
Здравейте,
Записвам се и аз за тази хубава тема🙂
На 32 години съм с първа нормална бременност. Имам едно неуспешно инвитро. При подготовката за втори опит се оказа, че съм забременяла нормално.
Онзи ден видяхме и чухме сърчице, бях в 7+2. Много се надяваме всичко да върви нормално. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност😊

# 146
Здравейте!
И аз се записвам в темата Blush
Да се представя: дата на последна М 07.06, в 5г.с.+5, дата на термин по календар 14-ти март. Аз съм на 28г., това е първа бременност за мен след успешна 3-та инсеминация на естествен цикъл в болница Надежда.
Бях на преглед в понеделник 12.07 и се видя сакче на ехохрафа. От вълнение пропуснах да разбера какви размери е. Имам само снимка от прегледа. Предстои ми следващ преглед на 26-ти.
В момента пия елтирокс 100мг (с Хашимото съм), дуфастон, фолиева киселина и витамини за бременни. В края на месеца ще изследвам и кръвна захар, защото съм с инсулинува резистентност.
Гадене получавам по няколко пъти на ден, но досега не съм стигала до края.

Ще се радвам да обменяме опит. Успешна бременност на всички бъдещи мами Flowers Four Leaf Clover

# 147
Здравейте, аз днес вече се разписвам и с повръщане, а така се надявах да ми се размине Sad ама здрави да сме! Мисля че Тру пита, аз бях е поликлиника с направление за установяване на бременност, ама лекарката е със стара апратура и в 6+2 видя сак и жълто тяло, пък на мен ми прилича на ембрион това жълто тяло ще прикача снимка да видите. И за това ще се следя на частно в Надежда записала съм си в болницата час. Дано Агто може да ме вземе ЖК

# 148
Здравейте!
И аз се записвам в темата Blush
Да се представя: дата на последна М 07.06, в 5г.с.+5, дата на термин по календар 14-ти март. Аз съм на 28г., това е първа бременност за мен след успешна 3-та инсеминация на естествен цикъл в болница Надежда.
Бях на преглед в понеделник 12.07 и се видя сакче на ехохрафа. От вълнение пропуснах да разбера какви размери е. Имам само снимка от прегледа. Предстои ми следващ преглед на 26-ти.
В момента пия елтирокс 100мг (с Хашимото съм), дуфастон, фолиева киселина и витамини за бременни. В края на месеца ще изследвам и кръвна захар, защото съм с инсулинува резистентност.
Гадене получавам по няколко пъти на ден, но досега не съм стигала до края.

Ще се радвам да обменяме опит. Успешна бременност на всички бъдещи мами Flowers Four Leaf Clover
Здравей и добра дошла Simple Smile) С теб вървим с един и същ термин. И моят първи преглед ще е на 26.07. Аз също имам повишен инсулин. При кой лекар ще бъдеш на преглед в “Надежда” и при кой мислиш да се следиш?

# 149
Здравейте,
И аз се записвам в прекрасната тема с две чертички, които видях на 15.07. Терминът изчислявам е 18 март, последна М 11.06, в 5г.с+1. Не съм ходила на преглед все още, може би към 7г.с. Втора бременност ми е това, мама съм на момиче, което вече е на 1г.6м. Пожелавам на всички лека бременност и мечтания, пухкав финал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт