Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 103
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Йоана, витамините за бременни влошават гаденето Sad това ми го каза моята АГ миналата бременност, затова изчакахме до 4-тия месец и тогава започнах да пия. Имай го предвид Simple Smile
Факт, на свой гръб го изпитах... сега си пия пак витамините, но не на гладно и не сутрин, както ми каза АГ.

# 256
  • Кюстендил
И аз днес си записах час за ФМ за 31.08. при д-р Билчев в "Щерев". Имате ли отзиви за него? Исках при Чавеева, но на нея графика й за август е пълен, а за септември не се знаело кога ще излезе

# 257
И аз не успях при Чавеева, а много държах на нея..

# 258
  • Кюстендил
Аз и трите ФМ през първата бременност ги правих при нея.

# 259
Аз си записах при Панайотова на 25.08. в Парадайса, тогава ще съм 12 +5 препоръча ми я моя приятелка която прави инвитро в Надежда и тази лекарка и е следила ФМ

# 260
  • Кюстендил
Отмених си часа за Билчев.. изчетох доста кофти мнения за него и ще изчакам още седмица да видя за кой друг лекар ще има свободен час

# 261
Аз току що си запазих при д-р Стратиева от Оскар клиник. Дано да е добър избор.
Момичета от друга група ми я препоръчаха.

# 262
Ли92 Чувала съм добри отзиви за нея Simple Smile Всичко ще е наред, за кога ти е часа?

Криси ти кога трябва да си на ФМ и БХС?

# 263
  • Кюстендил
Между 3 и 10 септември. Тогава ще съм в 12 седмица

# 264
Ли92 Чувала съм добри отзиви за нея Simple Smile Всичко ще е наред, за кога ти е часа?

Криси ти кога трябва да си на ФМ и БХС?

Записаха ме за 30.08. Тогава трябва да съм 13+1 или 13+2 дни.
Исках предходната седмица, но нямаха часове.

# 265
Йоана, витамините за бременни влошават гаденето Sad това ми го каза моята АГ миналата бременност, затова изчакахме до 4-тия месец и тогава започнах да пия. Имай го предвид Simple Smile

Наистина ли от тях се влошава гаденето, аз така се мъча всяка сутрин да ги пия ,те са едни големи трябва да ги чупя на 2... писна ми вече да ми се гади,дано по-бързо отмине този период!

# 266
Моят ендо ми каза витамините да ги приемам 8 часа след елтирокс. Дефакто ги приемам вечерта с храната. Нямах идея, че могат да повлияват гаденето. В понеделник ще питам като съм на преглед.
Аз съм като болна, по цял ден гадене, то просто не спира. Ще си взема малко болничен от другата седмица, защото не мога да работя в това състояние.

# 267
Моят ендо ми каза витамините да ги приемам 8 часа след елтирокс. Дефакто ги приемам вечерта с храната. Нямах идея, че могат да повлияват гаденето. В понеделник ще питам като съм на преглед.
Аз съм като болна, по цял ден гадене, то просто не спира. Ще си взема малко болничен от другата седмица, защото не мога да работя в това състояние.

Йоана и аз се чувствам точно като болна, освен това имам гаден вкус в устата и гледам винаги да имам някое лукче! Доктора ми каза,че след месец това ще мине, броя дните вече, не съм на себе си, добре,че работата малко ме разсейва...

# 268
  • Казанлък
Здравейте и от мен, следя ви още от самото начало, но не посмях да пиша. След закъснението бях сигурна, че ще видя две чертички, тъй като цикъла ми е редовен, но чак днес се престраших да направя тест. Всички калкулатори показват термин 27 март. На лекар мисля да отида в началото на другия месец, ако всичко е наред разбира се. Имам едно детенце на 8 годинки. С него до месец 4 бях с кафеникаво зацапване. Тогава също бях член в подобна група, беше ни  много полезно и приятно да контактуваме. Blush Освен често уриниране нямам други симптоми. Желая ви леко бременеене Heart

# 269
Здравейте,и аз се включвам може би малко рано ,но все пак🙂.Първа бременност малко късничка на 34 год.съм в 5 г. с.Положителен домашен тест и кръвен ,но на видеозона не се видя още нищо ...другата седмица ми предстои втори преглед при дактора и се надявам вече в 6 г.с.да се види .Очакван термин 22.03.22

Общи условия

Активация на акаунт