Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Честно казано, ако пак е момче, почти нищо няма да купуваме. Имам много дрешки останали от синът ми. Ако е момиче обаче.... Е, пак ще ползвам някои неща, но повечето ще купим. Няма как 😊

# 526
Aко е момче няма да купуваме почти нищо, освен санитарни неща, ако е момиче... дрехии и роклиии, панделкиии

# 527
Честно казано, ако пак е момче, почти нищо няма да купуваме. Имам много дрешки останали от синът ми. Ако е момиче обаче.... Е, пак ще ползвам някои неща, но повечето ще купим. Няма как 😊

И аз по същия начин.Запазила съм доста  нови дрехи, тъй като много прекалихме с покупките за първо дете 😊,отделно и подаръци...Той се роди 4кг и тези с размер  00 си бяха малки от самото начало 🤷‍♀️
Но така или иначе ще ми трябва количка,столче за кола,проходилка...

# 528
  • Враца
Аз си пазя абсолютно всичко и ако е същия пол няма да купувам нищо, освен, ако не е наложително. Иначе искам гнездо да си взема този път, предишния не съм ползвала и нямям и се чудя за някакъв люлеещ шезлонг.

# 529
И аз за гнездо мисля и за легълце next to me. Всичко друго си имаме.

# 530
Мойте близки приятелки, чакат само да кажа пола, за да ми приготвят дрешки Simple Smile вече имам обещана количка, ванчика, кошара, помпа за кърма, гнвздо и още някакви неща, който даже още нз за какво са Simple Smile та за нас остава спално бельо, матраче и за баня нещата, сигурно пропускам нещо... ама то ще си изскочи. Бях си харесала една количка иначе, ама струва 350евро, много я хвалят по групите ще пусна линк ако му е интересна на някой( има всичко необходимо казват, че е лека и подвижна) https://babyprofi.de/GB-6in1-Kinderwagen-Maris-inkl-Wanne-Idan-S … abyschale-Adapter сега мисля само възглавница за бременни да си купя ( в лидл има подобна от утре мисля за 20лв)
За обяснението те разбирам чудесно хаха аз съм така след кисело мляко Grinning

# 531
Аз от малкия имам количка (mutsy i2, пълен комплект), стерилизатори, нагреватели, гимнастики, уокъри, термоси, кошче за колата, което става за количката, дървена и сгъваема кошара, люлка - шезлонг, ергораница и какво ли още не..

# 532
И аз имам доста неща от сина ми. Количка ще трябва да купим, защото тази с която бяхме я продадох, защото беше с помпащи се гуми и понякога беше кошмар.. През 2 дни да ги поправяме... Иначе имаме кошара, ваничка, повивалник. Дрехи ще трябва да купим, защото неговите бебешки дрехи ги подарих на дечица, които намат възможности. Иначе от по-големите и скъпи неща само количка трябва да купим.

# 533
Момичета, много ме боли глава. На морето сме, вчера носа ми течеше, може и да съм настинала. Но, знаете ли какво мога да пия за главоболието?

# 534
Мисля, че Парацетамол можеше да се пие.

# 535
Парацетамол 😁
За гаденето и с първото и сега нямам никакво 🤔

# 536
Момичета, много ме боли глава. На морето сме, вчера носа ми течеше, може и да съм настинала. Но, знаете ли какво мога да пия за главоболието?

Само парацетамол, а моя съвет е да увеличиш течностите, нз колко консумираш ама колкото повече по - добре, преди бременността понякога кола и кафе са ми помагали при главоболие ( ама аз съм с мигрена, имам шипове на врата и от там главоболие изтръпване на ръце и други красоти)

# 537
Блсгодаря момичета. Ще си взема да изпия един. За течностите, наистина нспоследък не пия много вода, нещо не ми върви.

Относно дрешки и тн, имаме всичко от баткото, от количка, до бебешки бодита ☺️ Ако е пак момче, може абсолютно нищо да не купувам 😉

# 538
Дори да не е вода, студен чай, лимонада/оранжада, фреш, сок, газирано (в бутилка) не препоръчвам, аз лично. Много е важно сега да пием течности  поне 3л на ден и на мен ми е трудно само вода, а от някой сокове ми се гади, ама трябва особено в тези жеги, най - вероятно от там ти идва и главоболието

# 539
На нас със сигурност ще ни се наложи да закупим количка, но на този етап няма да бързам. Ще закупим вана със сигурност, защото "баткото" все още си я ползва. Ако е момче няма да се наложи никакви дрехи да купуваме, а ако е момиче ще накупим само в розово 😁 кошара си имаме и скоро смятахме да я правим на легло за малкия, но плановете се променят. 😁 Ще трябва дребни работи да купуваме като шишета биби и такива неща, които никога не съм използвала, евентуално и стерилизатор, ако ползваме шишета, но такива неща ще взимам непосредствено преди раждане

Общи условия

Активация на акаунт