Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошли, момичета. Фри, честити две точици. Дано при всички да са наред точиците.
Аз няколко дена се чувствах отпаднала, зациклила и без апетит. Позволих си да дремна, докато малката спи, а през нощта трудно заспивах и се будех. На следващия ден пак същото. Мрън Simple Smile Днес съм малко по-добре.

Ще се купуват разни неща, но ще гледам да не прекалявам Simple Smile Нямаме гнездо и повивалник, има повечето необходими неща от дъщеря ми.

# 541
  • Варна
И аз ако е момче няма да купувам нищо, но пък много искам едно момиченце. Само един нов повивалник ще купим.и моето момче си ползва кошарата, мисля да ползвам и сгъваемата , но има доста време още .

# 542
За главоболието, от хапчетата само парацетамол. Иначе да за течностите наистина е така. Трябва да са поне 3 литра. Когато бях на преглед и казах на лекарката, че ми пада кръвното и ме боли главата, тя ме попита колко течности изпивам и аз ѝ казах, че са поне 2 литра на ден и тя ми каза, че трябва да ги увелича на минимум 3 литра. И така се почувствах по-добре. Лично на мен от към течности ми харесва най-вече вода и доста айрян пия, така бях и с първата бременност. Освен това в динята се съдържа много голям процент вода, така че може да хапваме и повече диня за да набавяме допълнително течности.

# 543
Здравейте, аз напоследък се чувствам все по-добре (7с и 5д). На преглед съм чак на 21 обаче, живи и здрави ще съм 10 седмица.
Гледам, че сте писали за Хип и се регистрирах в бейби клуба, но не видях да пише за подаръци.

# 544
И аз се регистрирах, искаше ми регистрация и адрес. Предполагам на адрес ще пращат нещо евентуално

# 545
Здравейте, днес успяхме да видим и чуем сърчице. Simple Smile В 7 г.с. и 1 ден. Нямам почти никакви симптоми, да не кажа никакви, че доста се бях притеснила дали всичко върви добре с бебчо.

# 546
  • sofia
Цвети, всичко е наред и честито. Аз също съм без симпоми , не се тревожи.

# 547
Честито сърчице, Цвети Heart

# 548
Много благодаря Simple Smile

# 549
Честито сърчице, Цвети!

Ама наистина почти всички сме с второ дете!
Ако е момче имам всичко - ама наистина всичко. Сина ми е март, това бебе се очаква февруари/март, така че и сезона ще съвпадне.
Пуснах си днес първоначалните кръвни изследвания. Взеха ми сигурно 7 епруветки с кръв. ПКК, урина, глюкоза и сифилис ми излязоха и са перфектни, но спин и хепатит още не са ми ги написали и сега съм в див потрес какво значи това. Нямам търпение да се тествам и за антитела, защото съм с отрицателен резус фактор, а втората бременност е опасна при това положение. Май се тества три пъти, ама като се познавам ще ходя всеки месец. Голяма психопатка съм.

# 550
И аз с втора бременност, ако съвпадне пола не мисля да купувам много неща. Ще се разминат сезоните, тъй като момиченцето ми е септември, но ще нагодим нещата.

Преосмислих и неща които не купувахме с първото дете, като гнездо, бебефон и евентуално легло next to me и по лека количка.

Аз все още не съм пускала първоначалните изследванията , защото чак на 26.08 ще се запиша при лекарка да ме следи по ЖК, а на 1 септември съм на БХС - нямам търпение да разбера евентуално пола Simple Smile Relaxed

# 551
Здравейте днес си направих кръвен тест в лаборатория за потвърждаване на бременност и по стойностите съм в 4г.с. .
Според вас нормално ли е чхг-569,86. Все още не съм посетила гинеколог.

# 552
Здравейте момичета 🤗 Бихте ли ми препоръчали душ гел/сапун и лосион за тяло които са без мирис? Ужасно ми се гади вече от моите 😩

# 553
  • sofia
Здравейте момичета 🤗 Бихте ли ми препоръчали душ гел/сапун и лосион за тяло които са без мирис? Ужасно ми се гади вече от моите 😩
https://www.thebodyshop.bg/hemp/dus-olio-konop

Това е много приятно и е за суха кожа, него ползвам в моомента, хидратира страхотно и смятам, че ще помогне и против стрии за превенция.

# 554
Хана, има тема за стойности на ЧХГ в раздел Искам бебе, мисля че въпросът ти е за там :/

Общи условия

Активация на акаунт