Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 063
  • 729
  •   1
Отговори
# 150

Не е сложен размер никъде и на нищо, ( ама на мен това малко "червейче" ми прилича на ембрион) не ми написа даже и седмицата ...

# 151
Има ли някоя с втора бременност, отрицателен резус фактор, а татко и първо дете с положителен?
Бях го забравила това нещо, сега се сетих и ужасно се притесних.

# 152

Не е сложен размер никъде и на нищо, ( ама на мен това малко "червейче" ми прилича на ембрион) не ми написа даже и седмицата ...

Моята снимка е по същия начин и тя ми каза, че вижда плоден сак и амниотичен мехур 🙄 6с+1д бях тогава. Сака ми каза, че е с размери 1 см и нещо. Надявам се да не е нещо протеснително и просто ехографа да ѝ е стар.... Ще се възползвам от правото си на втори преглед с направлението и ще отида пак при нея, но със сигурност няма да се запиша за ЖК при нея. Иначе симптомите си ги имам, гадене, умора...

# 153

Моята снимка е по същия начин и тя ми каза, че вижда плоден сак и амниотичен мехур 🙄 6с+1д бях тогава. Сака ми каза, че е с размери 1 см и нещо. Надявам се да не е нещо протеснително и просто ехографа да ѝ е стар.... Ще се възползвам от правото си на втори преглед с направлението и ще отида пак при нея, но със сигурност няма да се запиша за ЖК при нея. Иначе симптомите си ги имам, гадене, умора...
По същия начин съм и аз, и ме вика на 30.07 да сме видели ембрион и сърчице, ама като знам как се развива ембрион (обичам да чета, биологията ми е слабост) в 6 вече няма жълто тяло а ембрион, който даже вече има частична пъпна връв... та за мен апаратурата им е стара, и за да не ни шашкат ни казват по ранен етап на развитие...  Таня ако имаш отиди на частно, и аз самата при тази лекарка няма да се запиша... твоята поне размер ти е променила,  моята и това не направи...

# 154
Здравейте, момичета и аз съм 5 седмица и преди два дни прокървих, отидох на доктор каза ми че много често се случва и трябва да остана да си полежа 10 дни. На вас случвало ли ви се е ?  Аз нямам никакви симптомо- нито ми е лошо, нито ми се повръща всичко си хапвам както преди. Сега обаче вдигнах малко температува 37.3 това нормално ли е ?

# 155
Raina, пусни си през 48 ч. ЧХГ. Изписаха ли ти нещо?

# 156
А има ли и други като мен без симптоми в 5 г.с. и 2 дни. Преди седмица ми се гадеше от време на време, а сега нищо. Само леки болки в корема и това е.
С дъщеря ми помня, че пак нямах симптоми в началото , но не помня кога започнаха.

# 157
Хера, при мен беше ден за ден, обаче в 5та почти цялата седмица се чувствах чудесно ( само гърдите ме пръскаха, ама те и сега ме болят доста)

# 158
Хера, аз с предишната си бременност имах симптоми в 8-ма седмица чак и даже обяснявах на доктора, че се чувствам небременна, а той ми вика късметлийка. И като се почна после едно повръщане от 8-ма до 13-та Joy

# 159
Хера, и аз в 5г.с.+2 съм без симптоми почти. Единствено по-честото уриниране. При предишната бременност в тази г.с. имах напрегнати гърди, липса на апетит и замаяност.

# 160
И аз между 4та и 5та седмица нямах симптоми, обаче като започна 6та седмица.. сутрин много ми се гади. От няколко дни е сутрин за по 10тина минутки. Закусвам банан и веднага ми минава. С миналата бременност като се сетя как повръщах без да спирам... сега съм наплашена и стоя на тръни кога ще започне повръщането. Има шанс предполагам и изобщо да не започне, нали?

# 161
  • Кюстендил
cloudoflove, аз също съм с последен цикъл 11.06. и на 21.07 ще ходя на втори преглед вече. Дано тогава да има радост и да чуя сърчице ❤️ стискам палци и за теб

# 162
Здравейте,
Към мамите с болезнените и чувствителни гърди, има ли дни, в които не са толкова болезнени Simple Smile
Аз лично в такива моменти доста се притеснявам.
Имам 2 ранни загуби и 1 биохимическа бременност, съответни нямам много опит със симптомите.
7+3 по приложения, чуто сърциче преди седмица Simple Smile

# 163
При мен има такива дни, но реално болката не е спирала просто е едина идея по - малко, но до днес не е ичезвала напълно Simple Smile

# 164
Даа, има дни, в които не изпитвам никакъв дискомфорт. Има дни, в които не се търпи направо...
Аз да се похваля, 5 дни без гадене, дано така си остане. Открих си някакъв "лек" за сега и ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт