Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 073
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Есенна магия,
Конкретно за гърдите ли говориш или попринцип?
Сподели този лек за гаденето, на мен от няколко дни ми се случва на моменти, при возене в кола и сутрин, но не е всеки ден.
Най-многи ме мъчи запека сякаш, даже днес заради това останах хоум офис и са ми ядосани в офиса, още не съм им казвала за бременността и не смятам да е е скоро.

# 166
Да и на мен ми е любитен лека за гаденето, аз минавам на дюлите от 2 дни гаденето не спира.. поне не съм повръщала от събота, ама знам вече, че да ме вози друг в колата не съм щастлива хахах и ММ вече не може да пуши около мен в колата хахах

# 167
Есенна магия,
Конкретно за гърдите ли говориш или попринцип?
Сподели този лек за гаденето, на мен от няколко дни ми се случва на моменти, при возене в кола и сутрин, но не е всеки ден.
Най-многи ме мъчи запека сякаш, даже днес заради това останах хоум офис и са ми ядосани в офиса, още не съм им казвала за бременността и не смятам да е е скоро.
пробвайте със сладко от рози в лидл го има. На мен това ми помогна за запека при 1 бременност.

# 168
Здравейте момичета.
Относно болките в гърдите- ако съм с по-стегнат сутиен и щом го махна, ме болят адски много. Сутрин нямам почти никакво напрежение обаче.
Относно гаденето... С първата бременност нямах такива тревоги. Сега обаче е ужасно. Сутрин съм много жадна попринцип. Пия ли обаче вода... Същото е и щом огладнея. Хапвам и веднага ми става лошо. Та... приемам всякакви идеи за справянето с това 😊

# 169
Аз приемам всякакви идеи за справяне със запека. Яко ме мъчи.

За гърдите, като си сваля сутиена е много неприятно усещането.

# 170
  • sofia
Аз приемам всякакви идеи за справяне със запека. Яко ме мъчи.

За гърдите, като си сваля сутиена е много неприятно усещането.

Кайсиите много помагат и прасковите, аз закусвам скир с парченца плод, а вечер преди лягане задължително ям по една праскова.

# 171
За гаденето.. като стана хапвам една-две обикновени бисквитки и после 1 банан. След това гледам горе-долу на всеки час и половина да ям нещо мъничко, за да не прегладнея...

# 172
Здравейте!

Относно гърдите, аз отдавна съм заменила стандартния сутиен с такъв тип бюстие. Има много красиви, които по нищо те отстъпват на сутиените и са с ластик и дантела без твърди банели. Определено са много удобни и се чувствам комфортно.
А при мен сутрин се получава един парадокс, тъй като трябва да взема на гладно елтирокс за щитовидната и да изчакам 20-30мин преди да консумирам храна.  Усещам смесено чувство на гадене и вълчи глад и тези 20-30мин. ми се струват мъчителни. После веднага хапвам или банан или филийка намазана с масло или сирене, друго не ми се яде.
И ми се спи страшно много, направо съм като прегазена с валяк. А какво ще кажете за кафето? Аз пия по едно от време на време, но го пия в рамките на няколко часа. Не мога иначе да се събудя. С какво може да се замени?

# 173
Аз пия кафе и кола сутрин, то си ми е ритуал. Опитвам се да заменя колата с нещо друго, но не се получава. Като излизам в парка си взимам фрапе или нещо подобно за разхлаждане. Според мен, едно кафе сутрин за събуждане не е проблем

# 174
  • sofia
Привет и от мен Simple Smile, уикенда бяхме в Италия, та за това изчезнах....как я обичам тази Италия и имаме общо навъртяни неусетно 30км пеша за два дни, дано не съм прекалила.

Кафе пия сутрин по едно, забраниха ми нескафето, та внимавайте с фрапетата.
Йоана, еутирокса не можеш ли през нощта да пиеш, ако ставаш? Знаеш ли, прави ми впечатление, че от него ми се надува доста корема, при теб така ли е?

Аз нямам търпение за следващ преглед, който е чак на 30ти, искам да зная, че малкото точи е добре.

Вие как сте?

# 175
Аз спрях кафето и колата. Много ми се допива кола от време навреме, но няма да пия.
Аз също имам гадене всяка сутрин. Започна в шеста седмица. Повърнах истински само един път. Всичко минава като хапна нещо.
За гърдите мога да кажа същото - в края на деня като сваля сутиена е ад. Сутрин като се събудя изобщо не ме болят. Чудя се да си купя от сутиените за кърмене на Джъмбо. Ползвах ги с първата бременност и съм много доволна и от цена и от качество.
Записах си час за БХС и ранен скрининг. Знам, че има още месец, но се замислих, че ако се замотая може да няма свободни часове. Междудругото никой не ме помисли за луда като звъннах, така че явно месец по-рано е ОК.

# 176
И аз мисля да си купя за кърмене. Миналият път си купих от HM, мисля този път пак.

# 177
  • sofia
И аз записах час за ФМ и БХС за 25 август, колкото по-рано, по-удобен час.
Много обичам като ми предложат час в 15ч Simple Smile

# 178
  • sofia
Как се справяте с умората и сънливостта? Аз едва изкарвам деня на работа...страшно ми се спи и лошото е, че не се сещам какво да пия за ободряване, което да е позволено...

# 179
  • sofia
Аз не пия напитки различни от вода, но преди 2-3 дни открих газираната вода, студена с или без лимон е страхотно ободряваща. Иначе и на мен ми се доспива към 2 и като се прибера към 5 си подремвам за час.

Общи условия

Активация на акаунт