Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 099
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Мен до 6г.с ме стягаше матката и си пиех нош-па веднага изчезваше стягането, отделно усещам и леко придърпване ту в ляво ту в дясно:) За гаденето пробвай да закусваш малко нз какво ти е разрешено с ИР не съм компетентна, но да не е плод или кисело мляко само, ами бисквитка или филийка черен хляб, за сега при мен действа, защото и аз съм с гадене и рефлукс ама до повръщане стигнах 1 път

# 226
И аз съм с ИР и Хашимото, пия Глюкофаж.
Някой друг дали приема Глюкофаж, миналата седмица захарта ми беше 5.1, а инсулина 6.5 , което май е височко Sad

# 227
И аз съм с ИР и Хашимото, пия Глюкофаж.
Някой друг дали приема Глюкофаж, миналата седмица захарта ми беше 5.1, а инсулина 6.5 , което май е височко Sad
Здравей,
Аз също приемам Глюкофаж, но в момента не го пия, докато не си пусна изследвания и не мина консултацията с ендокринолога.

# 228
Дано изследванията са в норма и да нямаме проблеми с тази ИР Simple Smile
Аз като цяло се ограничавам от въглехидрати, но откакто видях + теста ми е доста трудно и се изкушавам Simple Smile

# 229
В края на месеца ще изследвам кръвна захар и моят ендо каза, че трябва да е до 5.1. Това била границата за бременни. Над тази стойност иска на място да направя обременявмане с глюкоза, което на мен лично ми се струва мисията невъзможна предвид цялото това съпътстващо гадене. След това задължително консултация. Това е, което ми предстои.
Иначе това, което се спомена по-горе, че се прави контролно изследване на КЗ в 6-ти месец е така. Но на мен всичкото това ми го определя ендокринологът, а не аг-то.

# 230
Дано изследванията са в норма и да нямаме проблеми с тази ИР Simple Smile
Аз като цяло се ограничавам от въглехидрати, но откакто видях + теста ми е доста трудно и се изкушавам Simple Smile
Да дано всичко е наред 🙂
Аз трудно ограничавам въглехидратите, защото от тях ми поминава гаденето.
Лека и безпроблемна бременност 🙂

# 231
Moss Ягодко ако не сте ходили до сега на лекар си спрете хапчетата докато отидете. Аз също съм с ир с първата бременност отначало бях при едно после аг пое нещата в 6 и 7 м правих обременяване с глюкоза поне все бях на прага на диабета, трябваше да изключва въглехидратите и сладкото. След раждането пак се върна ир и сега пак съм с ир

# 232
Ендокриноложката ми ( Катя Тодорва) каза да не спирам лекарствата, аз имах терапия за след бременност така или иначе и си пия Глюкофаж от близо година, след установяването на ИР.
Сега я чакам да ми коментира резултатите, защото съм на ръба ( 5.11 ),  поне ТСХ е в норма ( около 1).
Лошото е, че тя е отпуск от петък чакам да ми отговори на мейла, а консултация ще е възможна чак след средата на август.

Moss Ягодко ако не сте ходили до сега на лекар си спрете хапчетата докато отидете. Аз също съм с ир с първата бременност отначало бях при едно после аг пое нещата в 6 и 7 м правих обременяване с глюкоза поне все бях на прага на диабета, трябваше да изключва въглехидратите и сладкото. След раждането пак се върна ир и сега пак съм с ир

# 233
Момичета много съм щастлива чух сърчице и бебчо е голям1,27см , отговаря на 7+4 г.с на 25.08 съм и на бхс

# 234
# 235
  • Враца
Здравейте, записвам се и аз с термин по дата на последна менструация 4.03.22, по ехограф излиза 11.03, но аз съм си с по-дълъг цикъл. За мен това е втора бременност дълго отлагана и обмисляна, имам едно момиченце на 6г.
Имам много болезнени гърди и кафеникаво зацапване, каквото имах и през първата бременност, изписаха ми утрогестан, но за сега не мисля да го започвам, първия път пак не пих абсолютно нищо, такава беше препоръката на тогавашната ми лекарка.

# 236
Mиленка честито сърчице! ❤️🍀 Все така добре да расте бебешока! 🥰

# 237
Как сте с килограмите? Аз още се държа, но постоянно съм гладна. Корема вече ми е издут, малко дрехи ми стават. С първата бременност качих 30 килограма не ми се иска пак да стане така.

# 238
Аз не качвам още, защото де факто само мога да закуся като хората, тогава ми е най-добре. От обяд та до вечер ми се гади ужасно много. Сега не спя по същата причина, така че за ядене не успявам да мисля много.
А иначе като дойдат по-добри времена - не ям хляб и сладко изобщо. Това мисля е достатъчно като ограничение, то те не са и полезни, така че няма какво да пропусне организма.

# 239
Честито, Миленка❤️ Вървим на едно, аз също съм в тази седмица. Да растат бебоците на всички ни и да туптят сърчица ❤️❤️❤️ Утре заминаваме на море и ми е малко притеснено да не ми става много лошо по пътя. Споделете някакви лекове против гадене и повръщане 🤔

Общи условия

Активация на акаунт