Машина за хляб - 67 тема

• 49 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Добрич
В хляба и аз слагам оцет, че уж по-малко  се рони, но за корите от майстор баничар знам, че за еластичност се слага бяло вино.

# 511
  • Пловдив
Здравейте

Купила съм си втора употреба хлебопекарна TEFAL Pain Dore, но изгубих книжката с програмите за различни видове хляб и кекс, грамажи и т.н. Няма я в сайта на Tefal.

Някой дали не може да ми я снима?

# 512
Здравейте,вече изпробвахме новата хлебопекарна от Лидл.
Доволна съм от покупката,надявам се да ми служи дълго

# 513
  • sofiq
Здравейте,вече изпробвахме новата хлебопекарна от Лидл.
Доволна съм от покупката,надявам се да ми служи дълго

Ние сме със същата хлебопекарна от началото на март и я ползваме2-3 пъти седмично за хляб.Рецептата която най-много ни хареса е селски хляб от книжката с рецептите,в началото когато почнахме да я ползваме с рецептата за 1 кг. хляба изглеждаше точно както на снимките,че даже и повече бухваше,всеки пък опираше в прозорчето на хлебопекарната.От няколко седмици по същата рецепта,със същите продукти и пропорции(ползвам кухненски кантар,млякото е домашно ,яйцата също,брашното е една марка,маята ,солта и захарта също) хляба е до ръба на формичката.Не мога да разбера от къде може да е проблема.

# 514
Температурите паднаха, втасването се случва с различна скорост при различна температура.

# 515
  • София
Нещо сте сменили. Например нов пакет брашно, независимо, че марката е същата.Или нова партида мая. Освен това и времето беше по-хладно, но това не влияе чак толкова на лидълската машина, защото тя има подгряване в началото.

# 516
  • Буркина Фасо
Нещо сте сменили. Например нов пакет брашно, независимо, че марката е същата. Освен това и времето беше по-хладно, но това не влияе чак толкова на лидълската машина, защото тя има подгряване в началото.
и маята със сигурност е нова. Smiley

# 517
  • София
Най-доволен съм от френската мая Саф Инстант, която купувам на пакети от 500 грама.

# 518
Аз имам на тефал за багети, но нещо не ме кефи. Не меси хубаво

# 519
Най-доволен съм от френската мая Саф Инстант, която купувам на пакети от 500 грама.
От къде?

# 520
  • Буркина Фасо
От къде?
гугъл - saf-instant 500g

# 521
А коя вземате саф- червената или златната опаковка , благодаря

# 522
Червената ,за хляб и хлебни изделия.
Златната за козунак,винаги има в Метро,държа в буркан в хладилника

# 523
Благодаря, Krotinia, Flowers Hibiscus

# 524
  • София
Да, и аз ползвам червената. Също я пресипвам в буркан, но си седи в шкафа. Не я държа в хладилника.

П.П. Купувам от Метро или от магазин Дрога.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 07:30 от Mунчо

Общи условия

Активация на акаунт