СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 100
  • 778
  •   1
Отговори
# 300
  • Казанлък(Бургас)
La Libelulle, със същите размери сте като мойта бебка, аз също бях 30+6 като я измериха онзи ден Simple Smile На мен въобще не са ми споменавали секцио, мисля че просто няма да изкарам до термин, а ми се искаше да е октомври като мен.
Чудим се дали да купим протектор за спалнята, мъжът ми се притеснява да не прецакаме новия матрак ако ми изтекат водите през нощта. Тези които сте раждали, много ли са водите и наведнъж ли изтичат?
И двете ми раждания започнаха с изтичане на водите. Усещането е все едно се напишкваш, но намаш контрол над действието. А колко е?! Май колкото половин - една чаша вода, след което още известно време прокапва. Първия път е помня много ясно как беше, но знам че бях в банята, когато текнаха. Втория път имах контракции и си легнах уж да отмиат, но усетих че почвам да се подмокрям и скокнах от леглото и те текаха на пода. Можеш да слагаш ежедневни превръзки. А и преди изтичане на водите обикновено има и други подсказки и симптоми. 😉 Протектора за матрак не е лошо капиталовложение щом се появи дете - някой ден ще го сложиш на спалнята и точно тогава ще се напикае или повърне.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 02:36 от yanac

# 301
На количката и кошчето за кола свалих платовете и ще ги пера.
Матраче за количката ще купя ново, по 20лв са все пак...
Водите ми изтекоха изведнъж без никакви симптоми. Добре, че бях в тоалетната. Количеството никак не беше като 1 чаша вода.. по-скоро цял леген 😂
Под мен на спалнята си постилях еднократни подложки...

# 302
  • au bout du monde
La Libelulle, със същите размери сте като мойта бебка, аз също бях 30+6 като я измериха онзи ден Simple Smile На мен въобще не са ми споменавали секцио, мисля че просто няма да изкарам до термин, а ми се искаше да е октомври като мен.
Чудим се дали да купим протектор за спалнята, мъжът ми се притеснява да не прецакаме новия матрак ако ми изтекат водите през нощта. Тези които сте раждали, много ли са водите и наведнъж ли изтичат?

Не ти ли казаха, че е голямо бебето🤔

Моите води изтекоха в болницата и беше като наводнение😁 протектор за матрака е хубаво да има и еднократни подложки.

# 303
Това за по-големите бебета на кой ли не го казват 😁 И моето вървяло малко по-голямо (в реална 31 г.с беше към 1.900 кг., отговаряло на 32-3 г.с), но лекарят ми го обясни с по-ранната овулация при мен. Не са ми препоръчвали секцио.

# 304
La Libellule ама ти не беше ли с моя термин 29.09,щото според моята аг и приложението аз съм 31+6 8мия месец е 5 седмици,а не 30+6 и тогава бебето си ти е нормално дефакто след 3 недели влизаме в 9тия😀
Бях понеделник беше 31ва и беше 1740

# 305
  • au bout du monde
La Libellule ама ти не беше ли с моя термин 29.09,щото според моята аг и приложението аз съм 31+6 8мия месец е 5 седмици,а не 30+6 и тогава бебето си ти е нормално дефакто след 3 недели влизаме в 9тия😀
Бях понеделник беше 31ва и беше 1740

Терминът по цикъл ми е на 3.10, но от първата фетална Стоилов ме води с термин 29.9. Но вчера един друг лекар ме видя на ехограф и каза че отговаря на 33с. 😁 Септември ще се ражда, ама да видим кога.

# 306
Моят цикъл е мега нередовен с поликистоза съм термина ми беше 1 октомври... да ама бебето дръпна и  си навакса изоставането в ову и според последната фм термина ми е даже 22 септ но аз се водя по първия и затова си казвам гд 29 септември до 1 октомври и си смятам че влизам в 32ра днес .... затова те попитах.При всички случай си в 32 защото след 4 сесмици в 36та на 1 септември ще влезнеш в 9тия

# 307
И двете ми момчета вървяха по- напред, ама по- рано не се родиха 😁 просто си бяха големи, родиха се на термин и след термин. Та и сега колкото и да ми се иска, не се надявам много да родя по- рано.

И двата пъти водите ми ги пукаха в болницата и това усещане и за мен е непознато.

# 308
Аз изобщо не вярвам като цяло на размерите. С баткото не знам през кое светило не минах, колко прегледи имах, какво ли не чух. Даже ми казваха, че 9- я месец няма да го дочака, че вървял едър. Роди се предизвикано 3 дни след термин. Общо взето всички казваха, че е малко по- голям. Последния ми преглед  беше ден преди да се роди. Роди се със "скромните" размери от 5160гр.и 56см. Нямах диабет и така и не разбраха защо беше толкова едро бебе, а сега е ходеха щека.
   Добра идея е за протектора. Водите ми изтекоха в болницата и си бяха доста като количество.

# 309
Момичета, как сте с енергията Flowers Hibiscus Започвам 33г.с. и спя повече от преди нощем, отделно лягам и на обяд дори и за 30-40мин, сутрин не знам къде се намирам по 2 часа Sleeping

# 310
Момичета, как сте с енергията Flowers Hibiscus Започвам 33г.с. и спя повече от преди нощем, отделно лягам и на обяд дори и за 30-40мин, сутрин не знам къде се намирам по 2 часа Sleeping

И аз съм така, дори по-зле. Никаква енергия Sad Понякога и главоболие, особено следобед. Лягам си изморена, будя се често, и се събуждам като парцал... Отделно напоследък и силни болки ниско в кръста. Аз съм в 32-ра

# 311
И аз имам силни болки в кръата сега бях при Аг и на тонове ми не ми засече контракции шийката ми е 34 мм ма тя каза че за 32 седмица е ок така чеее ... кръста явно от тежестта

# 312
  • au bout du monde
Аз съм постоянно уморена, ако мога 24ч ще спя. Sleeping Снощи се прибрахме в Лондон. Последва едно чистене. Корема вече ме болеше от умора.

Имам толкова много за подреждане и сортиране, дори не помня какво имам в шкафовете. Scream Изобщо не искам да ги отварям.Weary

# 313
Аз почти всеки следобед си поспивам 😃..Много ми е хубаво!
Мързи ме жестоко много - и да готвя, и да чистя..Направо го правя с отвращение, честно , а не е като да не мога. Мъжа помага много, ама ми се свиди да го оставя всичко да прави той..

За приемалите утрогестан вагинално - кога и как го спряхте? Аз съм на 2 таблетки вечер само и днес лекарката ми каза да го спирам. Не по схема или да намалям дозата, ами просто да не си слагам вече. Нямало нужда. В 32 седмица съм.

# 314
Аз го спрях постепенно в 33 седмица, въпреки че според АГ в тези седмици не е проблем да се спре от веднъж , няколко дни слагах през ден по 2 , после през ден по 1 и го спрях .
Аз почти всеки следобед си поспивам 😃..Много ми е хубаво!
Мързи ме жестоко много - и да готвя, и да чистя..Направо го правя с отвращение, честно , а не е като да не мога. Мъжа помага много, ама ми се свиди да го оставя всичко да прави той..

За приемалите утрогестан вагинално - кога и как го спряхте? Аз съм на 2 таблетки вечер само и днес лекарката ми каза да го спирам. Не по схема или да намалям дозата, ами просто да не си слагам вече. Нямало нужда. В 32 седмица съм.

Общи условия

Активация на акаунт