СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 099
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
За протектора препоръчвам горещо. Не слагам чаршаф на легло без протектор. На всички легла имаме и дъщеря ни доста често спи на спалнята. Преди се е случвало да се напишква , да повърне и разбира се запазва матрака отлично...
Днес съм 33+4 ,от утре съм в( 45 дневния болничен ) като това за мен е абсолютно точно, тъй като съм с редовен цикъл и бях засякла ову с лентички(та бебчо е станал точно на 14ти или 15ти ден от последния ми цикъл. Следях се при 2ма даже и още 2ма лекари бях посетила. Всички измерват бебето от самото начало със седмица , а сега от месец-два около 4 дни по-голямо.
На 07.07 по цикъл 29+6 - 1535 гр
В петък 30.07 по цикъл 33+1 беше 2400гр

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 14:37 от Vi11

# 316
На мен пък манията за чистене още не ми е преминала. Като видя и един косъм на земята иии....Иначе за миене на чинии и готвене разчитам вече на останалите. Някак си пО не ме дразнят неизмити чинии.

# 317
Аз се разнообразявам с подреждане. След раждането ни предстои и местене, та имам задачки по организиране на нещата Simple Smile
Сега като е топло и не може да се излиза поне вкъщи да мърдам. Иначе и аз преоткрих следобедния сън 😂

Днес ходих на тонове и се изтощих, та ще се излегна скоро 😅

# 318
Мен жегите много ме мъчат и току-що разбрах, че освен ТЕЦ Изток (който не ни засяга), и ТЕЦ София е в профилактика и няма да имаме топла вода цяла седмица. Нито една статия не бях видяла за нашия ТЕЦ и че в нашия район няма да има, за Младостите бях чула още преди 10 дена........
Бойлер нямаме, няма и как да се сложи в момента. Ще се ходи цяла седмица при техните, поне са ни на пешеходно разстояние... Много съм недоволна.

# 319
И ние нямаме топла вода, но аз предвидливо си измих косата още снощи. То добре поне, че има няякаква вода, че иначе щях да издивея.

# 320
  • Germany
Как сте , момичета? Аз съм вече 34+2 г.с и започвам да усещам как наближава все повече момента. Малко ми е вече напрегнато

# 321
Аз предлагам да поговорим за раждането. Страхове, къде, как, подготовка за родилното. И мен започва да ме тресе как ще излезе от там и как ще промени ежедневието. Е първо ми е и ми е странно как утре вече ще го има.

# 322
Аз предлагам да поговорим за раждането. Страхове, къде, как, подготовка за родилното. И мен започва да ме тресе как ще излезе от там и как ще промени ежедневието. Е първо ми е и ми е странно как утре вече ще го има.

Мале, аз съм такъв айляк....
Единственото, което правя като подготовка е онлайн уроци ..нито книги, нито нищо...

32 седмица съм и вай е време да си стегна ду*арата, ме после може и да ми стане тежичко, ама... Вси си казвам, че имам време..

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 10:35 от Luellis

# 323
Остава ми месец до раждането. Нито го мисля, нито се притеснявам, нито чета книги, нито като ми разказват за тежки раждания ме трогват. Дразня се от измисленото секцио без причина и съм сигурна, че всяка жена може да се справи с раждането, то ни е заложено в ДНК-то. Почти ми е готов багажа за родилното, нямам оплаквания, в последните дни не излизам в тези ненормални жеги. Боядисах кухнята и коридора миналата седмица. Мъжа ми направи един бърз ремонт на хола - нов ламинат нареди, боядиса, сменихме секции, дивани, всичко. Единственият ми проблем е, че не мога да спя вечер от жега. Може би като ми остане седмица до раждането ще се паникьосам и аз, но засега ми е спокойно.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 10:46 от MeliSSaAa

# 324
Остава ми месец до раждането. Нито го мисля, нито се притеснявам, нито чета книги, нито като ми разказват за тежки раждания ме трогват. Дразня се от измисленото секцио без причина и съм сигурна, че всяка жена може да се справи с раждането, то ни е заложено в ДНК-то. Почти ми е готов багажа за родилното, нямам оплаквания, в последните дни не излизам в тези ненормални жеги. Боядисах кухнята и коридора миналага седмица. Мъжа ми направи един бърз ремонт на хола - нов ламинат нареди, боядиса, сменихме секции, дивани, всичко. Единственият ми проблем е, че не мога да спя вечер от жега. Може би като ми остане седмица до раждането ще се паникьосам и аз, но засега ми е спокойно.

И аз вечер не мога да спя.
.Като цяло не мога нещо да спя...Тежко ми е.. А носът ми е запушен от два месеца вече, та съвсем се побърквам...въпреки, че си пръскам олинтче ...

За секциото - да, ако няма медицинска причина и аз съм за нормалното ( НЕ естественото) раждане...При мен обаче може и да се наложи да е секцио , заради бича на моята бременност - упоритата уреаплазма, която не иска и не иска на се махне от мен..Отделно май имам и е.коли ю- но те знам, че не влияят много на бременността... Абе, не е лесна работа :Д

# 325
Аз много се вълнувам за раждането, и на мен ще ми е първо. Силно се надявам да си е по естествен начин.
За подготовката, вкъщи сме готови с всичко, само столчето за кола чакам да пристигне.
А за съня, започва да става мираж Grinning Със или без климатик, будя се през два-три часа и сутрин съм много зле Confused

# 326
Аз имам още доста неща да купувам, за раждането не го мисля много, няма смисъл от предварителни притеснения. Но аз ще съм със секцио, имах отворена коремна операция миналата година за премахване на много миоми и предполагам това е главната причина..Отделно имам и нова миома на кофти място..Както и да е

Вие насочили сте се към педиатър? Аз затова нямам идея къде..

# 327
Остава ми месец до раждането. Нито го мисля, нито се притеснявам, нито чета книги, нито като ми разказват за тежки раждания ме трогват. Дразня се от измисленото секцио без причина и съм сигурна, че всяка жена може да се справи с раждането, то ни е заложено в ДНК-то. Почти ми е готов багажа за родилното, нямам оплаквания, в последните дни не излизам в тези ненормални жеги. Боядисах кухнята и коридора миналага седмица. Мъжа ми направи един бърз ремонт на хола - нов ламинат нареди, боядиса, сменихме секции, дивани, всичко. Единственият ми проблем е, че не мога да спя вечер от жега. Може би като ми остане седмица до раждането ще се паникьосам и аз, но засега ми е спокойно.

.Като цяло не мога нещо да спя...Тежко ми е.. А носът ми е запушен от два месеца вече, та съвсем се побърквам...въпреки, че си пръскам олинтче ...

За секциото - да, ако няма медицинска причина и аз съм за нормалното ( НЕ естественото) раждане...При мен обаче може и да се наложи да е секцио , заради бича на моята бременност - упоритата уреаплазма, която не иска и не иска на се махне от мен..Отделно май имам и е.коли ю- но те знам, че не влияят много на бременността... Абе, не е лесна работа :Д
А това за носа, аз като доста опитна в сферата Joy да попитам, АГ знае ли за вашите отношения с Олинта Joy понеже е абсолютно противопоказно да се ползват такива капки повече от 7 дни, независимо бременна или не. Много хора така се пристрастяват дори, но то става само по-зле. Внимавайте

# 328

А това за носа, аз като доста опитна в сферата Joy да попитам, АГ знае ли за вашите отношения с Олинта Joy понеже е абсолютно противопоказно да се ползват такива капки повече от 7 дни, независимо бременна или не. Много хора така се пристрастяват дори, но то става само по-зле. Внимавайте

Три УНГ-та смених и лекарката знае... То това е ринит на бременността..Няма друго спасение поне при мен. Те си действат локално и не преминават плацентата ( в повечето случаи)..А и съм с крива носна преграда, така че ще се оперирам след раждането..

Имам въпрос аз - сега бях на измерване и се видя, че дундьо се е омотал в пъпна връв... Малко се притесних.. Може ли да си направи нещо - да се самозадуши, знам ли.. Звучи ми все едно има въже около вратлето... И аз, каквато съм паника :Д

# 329
Като подготовка за раждането аз прочетох една книга 750 страници за грижи за бебето, сега даже я препрочитам 2ри път, луда работа. Иначе откъм покупки остана количка и няколко бодита да се вземат. Но това лесна работа, другите джунджурии съм ги купила, разни протектори за матраци, чаршафчета, повивалници, стерилизатори, шишета, козметични сетове и т.н. и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт