Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 11

• 47 021
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Ах чакам да дойде време за лекар. Обадих се днес , от няколко дни имам дърпания в шийката и позиви до вц. Нещо много ми идват емоцийте напоследък , не знам за ваще близки но мойте не ме щадят , чудя се как може да такива хора.
Едвам ходя , имам чувството че ще ми изпадне нещо...

# 211
  • София
Аз другата седмица влизам в 7мия месец, а с някои дрехи все още може и да не забележиш. С тесни няма съмнение, де. Grinning
Пък и не съм някое миньонче- 175см кобила съм, 73кг... Grinning

Ето ни на днешния преглед с Яна... Blush
С бебенцето всичко е наред - 820гр е вече.

# 212
  • София/Севлиево
Нови стрии нямам,само от преди,но се мажа всеки ден.Вени нямам.И моят бебо хълца по няколко пъти...

# 213
Как разбирате кое е хълцане? Аз усещам почти едно и също нещо от самото начало като ритничета, но сега се замислям, че е през 5 сек примерно и равномерно.. Да не би да е хълцане? Но тогава кое са ритничета?

# 214
Аз имам стрии само от първата бременност, но те ми стигат за 3-те 😂 Мажа се всеки ден, за да не получа нови, кожата ми е светла, суха, не еластична и склонна към всякакви неприятно явления. Изобщо никой за нищо не ме щади. Цял ден съм като линейка с колата напред назад с децата. Сега ще ходим на море и оправям документи, таткото е много зает и всичко правя аз. Багажи и всякакви организации са за мен.
Утре съм на преглед, дано всичко е наред с бебе, че да изкараме спокойно море. Днес ме сюрпризираха и с дупка в бюджета 😂 Заплатата за юни ми е платена, а болничните за юли щели да ми ги платят през август. Общо взето оставам един месец без доход, добре че успях да отделя малко, че да изкарам 🙄

# 215
  • au bout du monde
За стриите внимавайте, че много излизат точно след раждането. Мажете се и тогава👌
Аз имам по гърдите стрии сега😩 предният път се появиха след раждането. Успяха да се заличат и сега пак цъфнаха.

От днес в 30гс и съм 9 кг отгоре😞
Предният път родих в 37с. Така че и сега го смятам има няма 7-8 седмици😁

# 216
Днес ходих до дежурният кабинет в болницата, че имах едно течение. Слава Богу, всичко е наред с мен и бебето.
Аз също не пия магнезий. Бях останала с впечатление, че масово го приемате, но май не е така.
Малко се напрегнах на моята докторка.. Изписа ми В12 поради ниски стойности, но това В12 го няма по аптеките. В едната казаха, че е спрян от производство, а в друга, че са го изтеглили от пазара. Писах на докторката си и тя ми върна отговор да ми дадат алтернативен от 1000. Не ми се струва нормално да не ми каже тя алтернативен, а да трябва аз да се консултирам с аптекарите. В крайна сметка съм нейн пациент. И днес ми беше странно като й написах за течението и ме насочи към дежурен кабинет, а не каза ела да те видя.
Явно аз съм с други очаквания към нея..

# 217
rochi, какъв Б12 ти изписаха?
Питам, понеже наскоро трябваше да стигна до 13-та поредна аптека, за да открия този, който ми изписаха, а на някои от местата преди това ми казваха, че е спрян, което (след като се поинтересувах) се оказа невярно.

# 218
С предишната бременност след раждането ми излязоха няколко стрии около пъпа и няколко на гърдите. Сега тези около пъпа така са се разтегнали, че не искам да си представям как ще изглеждат след раждането. Да не говорим, че пъпа ми буквално го няма, супер много се е разтегнали и той.. Корема ми е потресаващо огромен, все едно ще родя всеки момент. А като се сетя, че има още цял август, надявам се да изкарам ицял септември, че таткото се прибира на 30,а термина ми е на 7.10😔 през това време аз трябва сама някак си да се пренеса в новото жилище, да подготвя всичко и с 2 думи.. Не ми се мисли😄 На преглед съм чак след около 2 седмици, от време на време имам по някоя контракции, но гледам да не я мисля. Бебето се върти къде ли не, моля се скоро да се позиционира, че утре влизам вече в 29гс😊

# 219
Записвам се да следя темата, че не ми излизат известия.

# 220
За тези който търсят вит в12-в онлайн аптеките е наличен, не знам как така ви казват че
липсва.
Лично аз съм на ето този вит в13-метилирана форма
https://remedium.bg/natural-factors-vitamin-v12-metilkobalamin-1 … -podarak-134621/p

Също искам и до попитам тези който приемат желязо, имате ли промяна при изхождане-като цвят например.
Четох страничните ефекти, там е описано че може да окаже влияние при изхождане-запек, разтроъство, променен цвят и тн.
Извинете за въпроса🤣

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 19:56 от Sunshine202

# 221
И аз потвърждавам, този Б12 на natural factors е много добър.
В последно време съм го взимала само онлайн, но трябва и в аптеките да го има.Не съм чула досега някой да не е доволен от него .😊Аз лично го пия повече от година вече .

# 222
Питам, понеже наскоро трябваше да стигна до 13-та поредна аптека, за да открия този, който ми изписаха, а на някои от местата преди това ми казваха, че е спрян, което (след като се поинтересувах) се оказа невярно.
Natural Factors Vitamin B12 Cyanocobalamin 1000 µg ми изписаха.
Вчера ММ го търси и в едната аптека жената е звъняла на доставчика и той е казал, че е спрян от производство.
А днес на мен в Медея ми казаха, че е изтеглен от пазара, тоест инфо от различни места имам.

# 223
Вчера ММ го търси и в едната аптека жената е звъняла на доставчика и той е казал, че е спрян от производство.
А днес на мен в Медея ми казаха, че е изтеглен от пазара, тоест инфо от различни места имам.

Ето
https://remedium.bg/natural-factors-vitamin-b12-cyanocobalamin-1 … tabletki-141292/p

# 224

Ето
https://remedium.bg/natural-factors-vitamin-b12-cyanocobalamin-1 … tabletki-141292/p
Това ок, но факта, че е изтеглен от мрежата, мисля не е за пренебрегване.

Общи условия

Активация на акаунт