Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 11

• 47 019
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Момичета от вчера усещам прескачания на сърцето, ходя на кардиолог през 2 месеца до сега от началото на бременноста превантивно и всичко е наред. До сега не съм имала никога проблеми със сърцето, просто моя доктор праща всички. Има ли някой с моя проблем?

# 196
Момичета от вчера усещам прескачания на сърцето, ходя на кардиолог през 2 месеца до сега от началото на бременноста превантивно и всичко е наред. До сега не съм имала никога проблеми със сърцето, просто моя доктор праща всички. Има ли някой с моя проблем?
Аз имам такива екстрасистули. Бх на кардиолог, който ми изписа Магнерот 3х2 и после моята док добави Седатон 3х1. Като че ли намаляха и кръвното се нормализира, но сигурно ще те пратят пак на кардиолог.

# 197
  • София
Аз съм с аритмия от 8г

# 198
  • омъжена
Толковя много момичета ли сте с гестационен диабет? Аз питах моята ендокриноложка дали да пускам, тя ми погледна глюкозата в изследванията от АГ, че е 5.06 и каза, че е ОК и няма нужда. А аз вече нищо не си пускам на своя глава, защото в толкова филми се вкарах от самоназначени изследвания, че...
моята ендокриноложка на 5.3 глюкоза ми пусна обременяване аз даже не исках, та първа си правих това обременяване. Според мен ти е добре де

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 21:46 от sunshine1992

# 199
Добър вечер.
Аз се прибрах още в неделя от болницата. Физически съм ок (пу-пу), ама емоционално още се възстановявам, просто ми беше много криво.
Болничният ми беше до 18.07 вкл., когато ме и изписаха и вече 2 дни ме разиграват. Едните ми казват, че следящага ми АГ ще ми издаде от ЛКК, АГ ми казва, че са длъжни да ми издадат от болницага за нови 30 дни санитарно лечение 🤷🏻♀ Сега ме притеснява само, че от 2 дни не се водя никъде болничен, да не стане фал на работа 🤦🏼♀
2 дни съм се захванала да чистя. Толкова лежане беше за 4 дни, че сега не ме свърта. Краката ми стават огромни, ММ ми вика не било нормално. Ама верно не ми е виждал така ходилата, чак ме и болят. Ама аз не се и спрях 2 дни. Да се почувствам по-добре и веднага почнах 🤦🏼♀
В болницата излязох +2 кг 🤦🏼♀ То не беше лежане, подуване и носене всеки ден на всякакви вкусотийки, храната там не пипнах. А откакто съм излязла, за първи път почнах да чувствам по-свиреп глад. Явно бебка има нужда, за да расте. (26+5)

# 200
Cardy, хубаво е, че вече си си вкъщи. Понеже и аз бях на ЛКК и питах док кога да ида, тя ми обясни че могат да я издадат за отмунал период. Смисъл ако си лежала до 20.07 например, могат и на 25.07 да ти издадат болничен, който да обхваща периода от 20.07 до едикога си. Така че това не е проблем. По-скоро тези в болницата са странно защо са ти отказали 🙄

# 201
  • омъжена
Ето нещо за мамите,който нямат много място,днес го видях случайно. казва се бебешко легло kinderkraft lovely. Има ги в емаг намалени сега на 120лв

# 202
Момичета, изследвах си и желязото и се оказа на долната граница с хемоглобин 98... И сега съм на ампулите тотхема. Хубаво, но взе да ме хваща пак запек от тях. И при вас ли се случва така, и малтоферът ли запича толкова? Ще звъня на доктора да видим дали ще ми го смени.

# 203
Момичета, изследвах си и желязото и се оказа на долната граница с хемоглобин 98... И сега съм на ампулите тотхема. Хубаво, но взе да ме хваща пак запек от тях. И при вас ли се случва така, и малтоферът ли запича толкова? Ще звъня на доктора да видим дали ще ми го смени.
Знам от моята докторка, че като цяло приема на желязо запича.

# 204
И аз съм на желязо Феро фолгама от седмица вече, но нямам запек. По принцип имам много здрав и редовен стомах, да чукам на дърво. Изписа ми и Квамател по едно сутрин за киселините. Обаче още нямам прием на магнезий... Някой друг също да не пие?

# 205
  • au bout du monde
Предната бременност магнезий не съм пила.

# 206
И аз съм на желязо Феро фолгама от седмица вече, но нямам запек. По принцип имам много здрав и редовен стомах, да чукам на дърво. Изписа ми и Квамател по едно сутрин за киселините. Обаче още нямам прием на магнезий... Някой друг също да не пие?
Аз също не пия, изрично питах доктора и каза, че нямат практика да изписват изобщо.

# 207

Ами ако всичко е наред и нямаш контракции и стягания, защо да пиеш. А и някои доктори са против масовото изписване на големи дози магнезий.

# 208
Аз също не пия магнезий, последно обаче споделих на АГ, че понякога имам крампи в прасеца през нощта и ми изписа. Не съм го пила още, защото реших да пробвам с храна първо и оттогава не съм имала повече крампи. Ако отново получа, почвам да пия и аз по едничко на ден.

Почвам желязо да пия иначе, поръчах си спрейчето на Бетър Ю, някой има ли отзиви за него?

# 209
Момичета, как сте с коремите? Имате ли стрии, аз все още нямам, рядко се мажа, когато се сега,  но пък всички вени по корема ми се виждат. За 20 дни корема видимо ми е пораснал,  понякога си викам няма повече накъде, особено вечер , а имам още 2м. Не знам как е било с предишните бременности,  тази все едно ми е първа🤷‍♀️
Разлика от 20 дни

Някъде из форума бях чела, че някои мами чуват пукане когато бебето мърда. От 2 дни чувам такова пукане🤔
Вашите бебоци хълцат ли, моя много често,  по няколко пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт